Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yavv gurbetçiler nerdee almanca bilen yokmu renkdaşlar

Yabancı sınırı umarın bu engellemeden Türk Futbolu en yakın zamanda kurtulur.

Türk Futbolcularına avantajdan daha çok bir dezavantaj, Avrupa'ya açılmasında da en büyük engel.

gerekirse 5 yıl avrupaya gıtmeyelımın zihniyetı bunlar

Beyler benim oglan 3 yasinda, cok yetenekli. Bu yasinda topa vuruyor arkasindan kosuyor, her iki ayagiyla top suruyor, yaninda kosarsan topu kaptirmamak icin elini vucudunu koyuyor, vurdurmuyor. Hem sag hem solunu kullaniyor. Ustelik pasaportu yok ama Turk vatandasi.

Dayanin azcik sol bek yapicam, bitecek bu iskence.

Hadi abi çabuk ama ya :D:D

Dany Serdar Aziz konusunda bende takasta kullanılacağını düşünüyorum ama tabi Serdar Aziz konusunda bir girişim olursa ve bu kadro tamamen benim hayal ürünüm, 3 kulvarda gidecek bir takımda rotasyon dengeli ve en az 26 kişilik bir kadron olmalı bu benim bakış açım tabi.

Mantıklı ve büyük bir maliyet isteyen bir alternatif , olabilitesi yok değil.

Ben Almanya'da doğudum büyüdüm... Herhalde iyidir...:)

abi hoca dediki imperativ konusunu derste almanca cümlelerle almanca anlatacaksın dedi ttürkçe falan ayarladım ögrendim ama almanca beceremedim https://www.rockturka.org/forum/almanca-imperativ-emir-kipi-t36524.html?

bu site gayet iyi ama translate düzgün çevirmiyor eğer işin yoksa önemli olan yerleri almanca cevirirmisin :( lütfen abi işin yoksa kusura bakma meşgul ettik ama ögrenci hali işte lise 3 e gidiyorum

Beyler benim oglan 3 yasinda, cok yetenekli. Bu yasinda topa vuruyor arkasindan kosuyor, her iki ayagiyla top suruyor, yaninda kosarsan topu kaptirmamak icin elini vucudunu koyuyor, vurdurmuyor. Hem sag hem solunu kullaniyor. Ustelik pasaportu yok ama Turk vatandasi.

Dayanin azcik sol bek yapicam, bitecek bu iskence.

Abi yaş 10 olunca direk koyalım takıma H.Balta/Çağlar dan kötü olacak hali yok

Transfer Nöbeti

bol bol kademe alma ve pozisyon alma çalışsın abi

Onlar sorun degil adamda yetenek var, calismazsa ben cekerim kulagini, hem Fatih Hocasi var benden once.

Tek sorun adam bensiz hicbiyere gitmiyor, agliyor, eh artik kampti deplasmandi heryere gidecez.

abi hoca dediki imperativ konusunu derste almanca cümlelerle almanca anlatacaksın dedi ttürkçe falan ayarladım ögrendim ama almanca beceremedim https://www.rockturka.org/forum/almanca-imperativ-emir-kipi-t36524.html?

bu site gayet iyi ama translate düzgün çevirmiyor eğer işin yoksa önemli olan yerleri almanca cevirirmisin :( lütfen abi işin yoksa kusura bakma meşgul ettik ama ögrenci hali işte lise 3 e gidiyorum

Bence özelden konuşalım nöbeti meşgul etmeyelim sen bana ne istediği söyle ben sana yardımcı olurum...

lille osc nin forumuna girdim, chedjouyi sattik icin seviniyorlar??

sevinirler tabi leş bi adam

bu arada chedkou yu 3-4 maç izledim ben beğenmemiştim burada bazı arkadaşlar cok savundu bakalım görceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt