Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Cevap: Transfer Nöbeti
yavv gurbetçiler nerdee almanca bilen yokmu renkdaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler benim oglan 3 yasinda, cok yetenekli. Bu yasinda topa vuruyor arkasindan kosuyor, her iki ayagiyla top suruyor, yaninda kosarsan topu kaptirmamak icin elini vucudunu koyuyor, vurdurmuyor. Hem sag hem solunu kullaniyor. Ustelik pasaportu yok ama Turk vatandasi.
Dayanin azcik sol bek yapicam, bitecek bu iskence.
Buyur renktaş...
Dany Serdar Aziz konusunda bende takasta kullanılacağını düşünüyorum ama tabi Serdar Aziz konusunda bir girişim olursa ve bu kadro tamamen benim hayal ürünüm, 3 kulvarda gidecek bir takımda rotasyon dengeli ve en az 26 kişilik bir kadron olmalı bu benim bakış açım tabi.
abi bende almanca biliyorumda senin seviyen nedir cok biliyosan bikaç bişey danıscam![]()
Ben Almanya'da doğudum büyüdüm... Herhalde iyidir...![]()
Beyler benim oglan 3 yasinda, cok yetenekli. Bu yasinda topa vuruyor arkasindan kosuyor, her iki ayagiyla top suruyor, yaninda kosarsan topu kaptirmamak icin elini vucudunu koyuyor, vurdurmuyor. Hem sag hem solunu kullaniyor. Ustelik pasaportu yok ama Turk vatandasi.
Dayanin azcik sol bek yapicam, bitecek bu iskence.
bol bol kademe alma ve pozisyon alma çalışsın abi
abi hoca dediki imperativ konusunu derste almanca cümlelerle almanca anlatacaksın dedi ttürkçe falan ayarladım ögrendim ama almanca beceremedim https://www.rockturka.org/forum/almanca-imperativ-emir-kipi-t36524.html?
bu site gayet iyi ama translate düzgün çevirmiyor eğer işin yoksa önemli olan yerleri almanca cevirirmisinlütfen abi işin yoksa kusura bakma meşgul ettik ama ögrenci hali işte lise 3 e gidiyorum
lille osc nin forumuna girdim, chedjouyi sattik icin seviniyorlar??
lille osc nin forumuna girdim, chedjouyi sattik icin seviniyorlar??
Hadi abi çabuk ama ya![]()