Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer döneminde pazar günleri çok durgun oluyor buralar.

hocam o mevkilerde oynatacak yada alınacak yerli yok ama kural belli mecbur birilerini oynatacaksın kaliteli olup olmaması önemli değil .

Ozaman elimizdekleri oynatalım diyorum ben de işte neden adam arıyoruz? Eboue yerine bi maç Sabri, Chedjou yerine bi maç Gökhan vs vs. Direk 11 oynayacak Türk oyuncu yok piyasada bizim ekonomimize uygun. Bu yüzden yapabileceğimiz bişey de yok, en fazla iç transferde ederinin 5m€ üzerinde verip adam alırsın o da elindekinden ne kadar iyi olacak? Gurbetçi piyasasında al oynat diyeceğin adamlar en az 10-15m€'dan başlıyor zaten. Keza o bölgede yine adam yok gurbetçi de dahil.

Var mı peki o 3 mevkide alıp oynatabileceğin adam? İnler falan diye gelmeyin abi o adam önlibero değil.

İnler ön liberoyu kapatır mı? İddialı değilim. Ben zaten görüneni söyledim. 6 yabancı kuralında bu 3 mevkiden biri Türk olacak. Muslera-Chedjou-Sneijder-Drogba kesin. Nasıl halledeceğimizi bilmiyorum ama olması gereken bu. Yorum değil yani realite. Artık Hoca bana Şener'i mi alın der? Arda'yı mı alınd der? İnler mi ister? Yoksa yok ben Sabri,Yekta veya Hakan'dan birini 11'e mi koyacağım der orasını bilemem artık.

Buna pek katılamayacağım. Bizim az ve kaliteli yerlimiz var. Ama az. Fenerbahçe ise daha fazla ve çok da kalitesiz sayılmayacak bir yerli iskelete sahip.

Direk 11 oynayan/oynayabilecek yerliler: Selçuk-Semih-Hamit-Burak........................Emre-GG-Volkan-Topal-Egemen-Alper-Salih

Rotasyon/İkincil önemde oyuncular: Emre-Yekta-Hakan-Sabri-Zan-Umut(?)-Aydın........................................Caner-Hasan Ali-Semih-Topuz-Selçuk-Bekir vs.

Bizim rotasyonda eksiğimiz yok ama hedeflerle orantılı şekilde 11'e koyacağımız bırak 6-7 yerliyi 5. adam bile yok malesef.

Yabancı kalitesinde ise ligin toplamından daha iyiyiz.

Tek tek karşılaştırmak istemem ama, Fener'in yedek kulübesinde belki bi Hasan Ali bizimkilerden farklıdır. Diğerleri şaka gibi adamlar.

hayirli-nurlu-sabahlar-kardeslerim--selamun-aleykum.jpg

O degilde, bu teknik ekip 2 yildir gorevde, hic mi akil edemediler alt yapiya gelecek vaad eden bir sol bek transfer etmeyi. Sezon hazirliklarinda yavas yavas hazirlardik iste.

Ozaman elimizdekleri oynatalım diyorum ben de işte neden adam arıyoruz? Eboue yerine bi maç Sabri, Chedjou yerine bi maç Gökhan vs vs. Direk 11 oynayacak Türk oyuncu yok piyasada bizim ekonomimize uygun. Bu yüzden yapabileceğimiz bişey de yok, en fazla iç transferde ederinin 5m€ üzerinde verip adam alırsın o da elindekinden ne kadar iyi olacak? Gurbetçi piyasasında al oynat diyeceğin adamlar en az 10-15m€'dan başlıyor zaten. Keza o bölgede yine adam yok gurbetçi de dahil.

Bu uygulama bizim avrupada başarılı olma ihtimalimizi ortadan kaldırıyor malesef. yerli oyuncuların kalitesi belli.alınacak kaliteli yabancılara da avrupada oynayacağımız 6-8 maç için o kadar para harcanırmı bilmiyorum. zaten ligde elimizdeki kadro bile yine zirveye rahat oynar. tüpçü yine yaptı yapacağını baktılar arayı açıyoruz dünya yıldızları geliyor ezikler le bir olup önümüzü kestiler bu kadar basit.

Bize topla suratli adam eksiltebilen biri laxim Reus gibi, bu tarz bi oyuncu sart

O degilde, bu teknik ekip 2 yildir gorevde, hic mi akil edemediler alt yapiya gelecek vaad eden bir sol bek transfer etmeyi. Sezon hazirliklarinda yavas yavas hazirlardik iste.

Öyle bi adam bile yok durum o kadar vahim

Chedjou, sol bek, melo, umut..

Bunlari mumkun oldugu kadar cabuk halletsinler..

Geriye kim kalirsa hepsi cilek olur (inler, nani vs.)

Ben Mertcan'a şu konuda katılıyorum. Ve bir çok kez söyledim. Tamam İnler, Arda,Nuri vs. alabiliyorsan al. Ama bu kalitede adam alamıyorsan böyle Ziya, Aykut, Serdar Aziz gibi adamlara milyonlar dökmeye gerek yok. Al altyapıdan adam koy. En kötü bunlar kadar oynar zaten. Ben buna eminim yani.

Cjedjou imzayi atti

Yerli youncu alalım artık biraz ya hiç haberde çıkmıyor yerlilerle ilgili :(

Arkadaşlar Yabancı Sınırlaması

6+0+4

Uçmayalım lütfen :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt