Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yerli oyuncu almak yabancı oyuncu almaktan daha zor.herşeymiz tam ters

-------------------------Muslera----------------------

W-------------çedsu---------------semih------------X

----------------------Y-------Selçuk-----------------

Z----------------------sneyder---------------------A

---------------------- DROGBA-----------------------

X= Matyu- Karlinyos vebenzeri

Y= Nuri - Gökhan - Jem

Z= Nani - Adrian vb.

A= Arda - Kerim - Kazım-Emre Çolak

w= Hamit Altıntop - Sabri ( önden biri oynamadığında ebue)

Burak ı a satsın yönetim derim ben.

Sneyder ve Drogba dan en yüksek verim alacağın sistem kanatlı siste gibi duruyor. Arenada ki madrid maçı gibi sağ açıkta Sabri Umut gibi adamlar oynadı ama takım döktürdü tabi bunda el freninin çıkması da önemliydi.

Bu Hamit Altıntop un ön tarafa yazılması bana çok saçma geliyor adam bildiğin istasyon, el freni ne dersen de

geçen sene Galatasaray bu adamla değil bu adama rağmen şampiyon oldu. Terim in de bitmek bilmeyen bir sevdası var adama. İlginç.

Max 5. oluruz

beyler yorum yok mu zaten az mesaj yazıyorum yorum almayınca hepten şevkim kırılıyor.

Hocam şablon böyle olmalı fakat o harflerle belirtilen yerler işte tüm sorun onlar. bence gökhan haricinde nuri ve jem melonun yerini dolduramaz tabi bu benim görüşüm onlarda kaliteli oyuncular fakat bakalım uyumu vs. sorunları olabilir. melo oynatabileceğimiz alabileceğimiz o mevkinin en iyisi bence. sağ bekde hamit oynatabiliriz eboue orada çok iyi olasada mecburen bir bölgede fedakarlık yapmak zorundayız.fakat hocam hangi seçenekleri denersek deneyelim en az 1-2 mevkide hiç istemediğimiz adamları yazmak zorundayız kötü olan tarafı bu

Habertürk'te Fener ve Galatasaray isyan ediyor dediler de. Acaba dedim açıklamayı ben mi yanlış okdudum.

baris_serkan001.jpg

dün ilkayı görünce tutarsa diye alın dedim ya tutarsa yerli trden alamazsın su sartlarda

Ne olacak bu yabancı sınırlaması ya.

Adam gibi kadro kuramıyoruz hep bir tarafı eksik oluyor.

Bu işi bir tek o çözer ;

Emir Sato :)

dün ilkayı görünce tutarsa diye alın dedim ya tutarsa yerli trden alamazsın su sartlarda

Piyasadaki adamlar belli, İlkay'ın bi tık altı adamlar var zaten Almanya'da Tolga Ciğerci falan, tutmama ihtimalleri de yok bana kalırsa. Serkan-Barış fotosunu aklıma geldiği için koydum :D

beyler bir isimde birleşsin herkes ve o ismi twit olarak scout ekibinin başındaki çocuğa yağdıralım ne dersiniz ?

Sow giderse fenerden tek elit adamları vardı oda gitmiş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt