Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla bilmiyorum gördüğümü yazdım olabilir :D

Cenk çok aman aman bir golcü değil çürür gider alsınlar , Sow'da gitmiş kalmış çok mesele değil çok farketmez , ama Galatasaraylı Salih İnşallah Avrupa'ya gider kendini kurtarır ve dönüşte parçalıyı giyer :)

Piyasadaki adamlar belli, İlkay'ın bi tık altı adamlar var zaten Almanya'da Tolga Ciğerci falan, tutmama ihtimalleri de yok bana kalırsa. Serkan-Barış fotosunu aklıma geldiği için koydum :D

Mertcan biz bence Jem Karacan'ı bir şekilde alacağız. Keza Kerim'i de. İnler ve Arda ile uğraşıp sonunda bunlarda karar kılacağız gibime geliyor.

Bu arada Umut giderse ona yakın bonservisle Eren alınabilir. bence çok daha iyi bir oyuncu. Kariyeri düşüşte iken neden denemesin Galatasaray'da çıkışı?

ezikler baktılar drogbalar sneıjderler geldi üstüne yine bir çok dünya yıldızı gelecek yıllardır yabancı sınırlaması serbest olsun diye zırlayan azize birden fikir değiştirdi. Nede olsa çapsız azizenin avrupa da başarı gibi bir vizyonu amacı yok. ancak ülke sınırları içinde transfer yapabiliyor. yabancı sınırı serbest olsa 2 yıl içinde biz barcelona onlarda sıradan anadolu takımları gibi olurlardı. onu gördükleri için zırlayan azize birden destek vermeye başladı bu kurala.

Piyasadaki adamlar belli, İlkay'ın bi tık altı adamlar var zaten Almanya'da Tolga Ciğerci falan, tutmama ihtimalleri de yok bana kalırsa. Serkan-Barış fotosunu aklıma geldiği için koydum :D

hocam tolga ciğerci bence alabileceğimiz en iyi yerli oyunculardan biri olur birçok maçını izledim gerçekten belli bir standardı olan oyuncu.Gönül ister ki ilkay gibi bir oyuncumuz olsun ama hayalde öteye gitmez bu istek :D

malum sıkıntıdan nuri ya da gokhan cok aratmaz gibi onlar da olmazsa jem en azından 1 yıl götürür diye düşündum ama tutmama ihtimalide bir hayli fazla tabi

nuri'yi forumda en cok begenen sato'dur heral yanliz melo'nun defansif yonlerini yansitmasi mumkun degil, keza inler. jem karacan gs'de 18 gorecegini sanmam. olmadi her hafta rotaz vasitasiyle melo'yu bir sekilde 11'de bulundurmaya mecburuz :ka19:

malum sıkıntıdan nuri ya da gokhan cok aratmaz gibi onlar da olmazsa jem en azından 1 yıl götürür diye düşündum ama tutmama ihtimalide bir hayli fazla tabi

Nuri hiçbir zaman ön libero olmadı.

Türk olarak Melo' nun oyun tarzına en yakın isim Gökhan İnler

Jem Karacan 11 e alternatif olur anca şu durumda

Mertcan biz bence Jem Karacan'ı bir şekilde alacağız. Keza Kerim'i de. İnler ve Arda ile uğraşıp sonunda bunlarda karar kılacağız gibime geliyor.

Bu arada Umut giderse ona yakın bonservisle Eren alınabilir. bence çok daha iyi bir oyuncu. Kariyeri düşüşte iken neden denemesin Galatasaray'da çıkışı?

İngiltere'den adam almak Almanya'ya göre daha zor ama, İstanbul'a gelmiş üniversite öğrencisinin memleketine dönmemesi gibi, PL oyuncusu da İngiltere'yi bırakamıyor kolay kolay. Jem'in bizim altyapıda oynamışlığı var, Kerim muhakkak alınmalı zaten. Tolga'da Jem'den alt bi adam değil bana kalırsa yetenek anlamında.

hocam tolga ciğerci bence alabileceğimiz en iyi yerli oyunculardan biri olur birçok maçını izledim gerçekten belli bir standardı olan oyuncu.Gönül ister ki ilkay gibi bir oyuncumuz olsun ama hayalde öteye gitmez bu istek :D

min 20m€ :(

Mevcut yabancı sınırlaması yüzünden ligde kuracağımız kadro böyle olabilir

721558_Galatasaray_SK.jpg

Necati dönmeyecek olsa hem Eren hem Umut çok iyi olurdu yedek için :)

Ama Neco'da var bilmiyorum ne olur , Neco'nun jübilesinin ardından hemen alınabilir , Eren genç ve çok kaliteli bir forvet.

A ve W ya futbolcu koymayı unutmuşsun.Yazdıklarını pek benzetemedim

olabilir sağ bek bana da pek sağlam gelmiyor ama açığa Arda gelirse açık sorunu kalmaz bence kerim de denenebilir belki

ben daha çok Hamit Altıntop ile ilgili düşüncelerini merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt