Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o kadrodan daha iyisini yapmaya çalıştım çok mu bozulur takım? Ama 2012 de tüm takım değişmişti Terim halletmişti

Galatasaray şu anda Takım olmuştur.

2-3 belirli eksiği var;stoper/sol bek/ön libero(eğer Melo giderse)

bunun haricinde hemen hemen oturmuş iyi bir takım var sahada.

Sow bu sezon galiba 1.4 milyon aliyor

bence gider

Transfer Nöbeti

Su anki yabancilar:

Muslera, eboue, chedjou, dany, ujfalusi, riera, melo, culio, amrabat, sneijder, drogba, elmander.

Culio, Ujfa kesin gider.

Elmander buyuk ihtimal gider.

Melo alinirsa dany veya riera gidebilir.

Bir solbek, bir kanat alinir.

Kadro su sekilde olabilir.

Muslera, eboue, chedjou, (dany veya riera), solbek, melo, amrabat, sneijder, drogba, kanat.

İlkay için :D Tolga en fazla 4-5m€ civarı bi rakama alınır o da en fazla.

ilkayı tr ye getirecek bi para olduğunu düşünümüyorum hocam gelmez hiç bir şekilde. gelebilecek olsa 20 değil 30 bile verilir yani o derece iyi oyucu nuri yanına bile yaklaşamaz. ama tolga alınabilir bence standardı olan bir oyuncu.

Mevcut yabancı sınırlaması yüzünden ligde kuracağımız kadro böyle olabilir

721558_Galatasaray_SK.jpg

Kazım orada :SS:

Su anki yabancilar:

Muslera, eboue, chedjou, dany, ujfalusi, riera, melo, culio, amrabat, sneijder, drogba, elmander.

Culio, Ujfa kesin gider.

Elmander buyuk ihtimal gider.

Melo alinirsa dany veya riera gidebilir.

Bir solbek, bir kanat alinir.

Kadro su sekilde olabilir.

Muslera, eboue, chedjou, (dany veya riera), solbek, melo, amrabat, sneijder, drogba, kanat.

kontratları bitti abi bunların

Melo şu anda sözleşmeli oyuncumuz değil resmiyette

beyler yorum yok mu zaten az mesaj yazıyorum yorum almayınca hepten şevkim kırılıyor.

50 yaşında Drogba ile bir yıl içerisinde 50 maç oynarsın çok da verim alırsın, gelecek yıl futbolu bıraktığında da ya Ünal başgan ya da sen oynarsın artık Drogba yerine.

O yüzden hiç durmadan satsın yönetim Burak'ı, hatta beş para etmez bir oyuncu olduğundan para veren çıkmazsa, üstüne biz para verip gönderelim hiç durmadan.

semih haznedaroğlu: fenerbahçenin yanında olmalıydık

Kazım'dan bu sene çok umutluyum.Zaten sevdiğim bir yetenek.Umarım hazırlık kampında performansıyla gene Terim'in gözüne girer..

Haznedaroğlu, canlı yayında yönetimde hatalar yaptıklarını anlatıyor. Başkan'ın, Adnan Öztürk'ün suyuna çok gittiğini söyledi. Mesela FB ile gerginlikte Öztürk'ün tavrından değilde Başkan başka bir tavırdan yana kullansaydı tercihini gerginlik konusunda Galatasaray tarihi bir adım atardı diyor.

Gayet açık konuşuyor. İlginç buldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt