Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit'in en iyi dönemi S04 dönemiydi çünkü devamlı oynuyordu.Sonraki yıllarda senelik maç sayısı düştü ve performansı giderek azaldı.İşte o s04 dönemlerindeyken milli takımdayken sağbek oynuyordu ki muhtemelen siz bu dönemleri hatırlarsınız.

Evet ama ağırlıklı sağ iç orta saha oynuyordu o dönem, zaten Türk camiasında Hamit'i en çok istenen gurbetçi yapan da o dönemdir. Şu andaki form düzeyi o zamana göre çok düşük. Kanada sıkıştığında Hamit'i Hamit yapan özelliklerin çoğu kayboluyor.

2 sene önce olsa atlaya atlaya kabul ederdik Hamit'i sağ bekte, bu form düzeyiyle bile. Ama artık kadro çok kaliteli, beklentiler çok yüksek. Benim hayalimdeki kadro'da Hamit ilk 18'e girer ancak.

Kim aday olursa olsun, Ünal Aysal 1 dönem daha kalmayi haketti kesinlikle. Elestiriler olacaktir, camiamizi farkli kilan da bu zaten.

Benim icin önemli olan sey, Ünal Aysal´in Fatih Terim´e ikinci döneminde de o güveni saglamasidir. Bunu aciklasin.

Cünkü Ünal Aysal´a basarili diyorsak, bunda Fatih Terim´in etkisi cok cok fazla. Ikinci döneminde de öyle olacaktir.

Ünal Aysal icin kilit faktör Fatih Terim. Ne Ali Sabanci ne de Kiremitcioglu. Bunu söyleyeyim yani.

Ünal Aysal´a secim kazandiracak isim Fatih Terim´dir.

iki tane senin mantığına göre o kanatlarda oynayabilecek kaliteli yeri söyle renktaş arda haricinde. işte tüm mesele burda. hangi mevkide yerli oynatmaya çalışırsan çalış o mevki hep eksik kalacak kaliteli yerli oyuncu yok. inler diyoruz gelse çok iyi olur diyoruz ama bence inler bile melonun boşluğunu dolduramaz.

Kerim/G.Töre alınabilecek en iyi kanatlar Arda'dan sonra.

Hiç sistemle oynamaya gerek yok. Zaten Chedjou'yu aldık. Üstüne bütün transfer dönemi boyunca uğraşalım gerekirse ve Carlinhos, İnler ikilisini alıp 11 için transferi kapatalım bence

Ya bu kurumsallaşma bahanesine inanan var mı?

Ne kadar Fatih Terim destekçisi yönetici varsa üstünü çizmiş başkan.

Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Celal Gürcan, Refik Arkan hiçbiri yeni listesinde yok yazılanlara göre...

Bu isimler ittifaka gidip Adnan Öztürk'ü de başkan adayı yaparlarsa işin rengi değişebilir.

Öztürk Terim'e karşıydı mesela en başında.

Olaylar karışık. Dürüst'ü başarılı buluyordum. Ama Öztürk arkasında toplanırlarsa büyük bir garabet olur. Öztürk çok popülist ve gerginliği seven birisi. O adamdan uzak durmak lazım.

Ünal Aysal'ın nasıl bir takımın başına geldiği ve camiayı nasıl şaha kaldırdığı ortada.Her türlü destekliyorum başkanı.Hele ki Haznedaroğlu'nun açıklamalarından sonra daha da bir haklı buldum başkanı.

hic zannetmiyorum cunku en onemli oyuncumuz eboue defansta, oyle bir sagbek bulamazsin turkish

Eboue Real Madrid-Gençler-fener yenilgilerinin baş sorumlusudur. Ofansif yönü iyi ama, iyi orta açıyor diye kaleci alalım o zaman? Bek dediğin önce defansta 3. lig takımının yemeyeceği goller yedirmeyecek takımına.

Manchester City'de yedek kalan Richards'ı almamız lazım o bölgeye, ya da benzer oyunun iki yönünü de oynayabilen bir sağ bek.

Bence Terimsiz de başarılı olunabilir düzgün bir sistemle..Düzgün bir başkan ve anlayışla..

Kerim/G.Töre alınabilecek en iyi kanatlar Arda'dan sonra.

hocam bu iki isim de sözde iyiler alındığından iyi oynaycakları kesin değil yani emin olamıyoruz ayrıca g.töre devamlılığı olmayan bir oyuncu.yani yanlış anlama söylemek istediğim bu yabancı sınırlaması hiç iyi olmadı. hangi mevkide hangi yerliyi oynatırsak oynatalım arda haricinde hep bir burun kıvırma beğenmeme olacak.

Transfer Nöbeti

Muslera, eboue, chedjou, semih, hakan, melo, selcuk, hamit, sneijder, drogba, burak

Veya

Muslera, eboue, chedjou, semih, yabanci sol bek, melo, selcuk, hamit, (emre veya yekta veya engin), drogba, burak

Bu kadrolar lig icin yeterli olur bence.

1-2 yedek tamamdir.

hocam bu iki isim de sözde iyiler alındığından iyi oynaycakları kesin değil yani emin olamıyoruz ayrıca g.töre devamlılığı olmayan bir oyuncu.yani yanlış anlama söylemek istediğim bu yabancı sınırlaması hiç iyi olmadı. hangi mevkide hangi yerliyi oynatırsak oynatalım arda haricinde hep bir burun kıvırma beğenmeme olacak.

G.Töre sorun yaratabilir ama Kerim candır

Neden Hamit Altintop´un kazandirdigi büyük maclar hic konusulmuyor da, bocaladigi dönemler bu kadar konusuluyor?

Avrupa ve derbi maclarinda kötü oynadigi bir mac hatirlamiyorum ben.

Süper Lig´de bocaladi ama bunda dandik takimlarin dandik futbol anlayisi da büyük etken diye düsünüyorum ben.

Futbolu Almanya´da ögrendim bende. Türkiye´de mac yaptigimda sahanin en etkisiz adamlarindan oluyordum. Alisamiyordum.

Ne oynadiklarini, ne düsündüklerini, ne yapmak istediklerini cözemiyordum. Ne futbol anlayisi var ne beyin, kusura bakmasinlar.

Yemin ediyorum Tugay gibi adamdim ben :) Schalke´den teklif almis adamim zamaninda :) Babam okul okul diye tutturdu ne yazik ki :)

Evet ama ağırlıklı sağ iç orta saha oynuyordu o dönem, zaten Türk camiasında Hamit'i en çok istenen gurbetçi yapan da o dönemdir. Şu andaki form düzeyi o zamana göre çok düşük. Kanada sıkıştığında Hamit'i Hamit yapan özelliklerin çoğu kayboluyor.

2 sene önce olsa atlaya atlaya kabul ederdik Hamit'i sağ bekte, bu form düzeyiyle bile. Ama artık kadro çok kaliteli, beklentiler çok yüksek. Benim hayalimdeki kadro'da Hamit ilk 18'e girer ancak.

Hamit yeni sistemde sağ iç oynuyor ama yine yetersiz kalıyor.Maliyeti bu kadar yüksekken Hamit'i yedek bırakamayacağımız kocaman bir gerçek.Bu durumda bizim mevkiler arası kaliteyi dengeleyebilmek için sağbeke Hamit'i çekmemiz mantıklı olanıdır.Riera'nın sol açıkta oynayamayıp bekte oyununu bir tik ileri taşıyabilmişken aynı aksiyonu Hamit'le yapıp takım için bir yabancı hakkı daha elde edebiliriz.Hamit<Eboue ama bazen doğru olan yanlışı yapmaktır.

nani icin 14 milyon euro istiyor MAnu

Bence Terimsiz de başarılı olunabilir düzgün bir sistemle..Düzgün bir başkan ve anlayışla..

Bundan sonra böyle. Ama 2 sezon önce Moruniho'yu getirseniz şampiyon yapamazdı takımı. Faruk Süren döneminde başlayıp Adnan Polat dönemiyle biten çöküş sürecini bitiren 1 kişi söyleyin deseniz, net Fatih Terim'dir.

Galatasaray-florya ve sayre her hocanin isi degil af edersin. buralari iyi bilen havasini iyi bilen olmazsa basari tesadüf olur. Fatih hocadan baskasi yalandir. hoca düzeni kurmus son 2 yilda bunu bozarsan A. büyük kumar oynamis olursun camia olarak ve B. gelen hoca elindeki oyuncularin bir kacini begenmeyip gitmek yolamak isteye bilir. yada drogba sneijder gibi oyuncular yeni hoca ile calismak istemez yada kanlari isinmaz.

Baskan gitsin hepsi gitsin ama en son gidecek isim Fatih hocadir. beceremiyorlarsa yönetim olayini versinler onuda hoca yapsin...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt