- 16 Haziran 2010
- 204.067
- 156.163
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Gazetesi @GsGazete4 dkMelo'nun Gökhan'a göre artıları olarak çok üst düzey bi top çalma ustası ve dikine dribblingi çok kuvvetli ayrıca hava toplarında da daha iyi..
Gökhan ise Melo'ya kıyasla çok daha hücum varyasyonlarının içinde ve seri paslaşmayı-pozisyon almayı üst düzeyde başarıyor, Felipe'ye oranla çok istikrarlı hem maç içerisinde hem sezon boyunca, bi diğer avantajıda gerçekten çok kaliteli şut atıyor..
Tempolarını, güçlerini ise eşit kabul edebiliriz..
İnler çok daha iyi olur ve uğraşırsak alırız merak etmeyin ama şunu isteyeceğim forumdan ;
Lütfen İnler ve Melo'yu tam anlamıyla birbiriyle adam gibi kıyaslasın izleyen , takip eden biri ama![]()
arif kızılyalın @arifkizilyalin
3 dk
@GS_kpln gecenlerde yazdik bas harf ayip oldu ama forma aldirir bu gelen
forma aldıracak gurbetçi..
arif kızılyalın
@arifkizilyalin Galatasaray'in anlastigi 'yerli'statusunde bir isim var bulent tulun resmini yayinlar yakinda İyi bir futbolcu Soz verdim aciklayamam turk gurbetci dedigim anda belli olacak bir isim ama neco degil
Galatasaray'in anlastigi 'yerli'statusunde bir isim var bulent tulun resmini yayinlar yakinda
Ya Serdar Gürler
ya Tolgay'dır,
ya da Tolga Ciğerci...
Samed Yeşil olma ihtimali de var...
yerli'statusu dediğine göre Alman.
Soz verdim aciklayamam turk gurbetci dedigim anda belli olacak bir isim ama neco degil
Galatasaray'in anlastigi 'yerli'statusunde bir isim var bulent tulun resmini yayinlar yakinda
Ya Serdar Gürler
ya Tolgay'dır,
ya da Tolga Ciğerci...
Samed Yeşil olma ihtimali de var...
yerli'statusu dediğine göre Alman.
Soz verdim aciklayamam turk gurbetci dedigim anda belli olacak bir isim ama neco degil
arif kızılyalın
@arifkizilyalin Galatasaray'in anlastigi 'yerli'statusunde bir isim var bulent tulun resmini yayinlar yakinda İyi bir futbolcu Soz verdim aciklayamam turk gurbetci dedigim anda belli olacak bir isim ama neco degil
Gökhan , Melo'yu aratır mı peki geldiği takdirde ?
[URL="https://twitter.com/arifkizilyalin"]arif kızılyalın @arifkizilyalin
[/URL]3 dk
@GS_kpln gecenlerde yazdik bas harf ayip oldu ama forma aldirir bu gelen
forma aldıracak gurbetçi..
arif kızılyalın
baskan devam ediyorki sadece yonetim degisiyor, zaten kurumsal yapida olan bir kulubuz ve transferler gordugumuz gibi devam ediyor, Lutfu ve Tulun yapiyor, yani secime az kaldi ondan sonra hemen halledirler :cool: