Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kerim+Frei+Norwich+City+v+Fulham+Premier+League+apmSGQWgatml.jpg

arif kızılyalın

@arifkizilyalin gecenlerde yazdik bas harf ayip oldu ama forma aldirir bu gelen

Melo'nun Gökhan'a göre artıları olarak çok üst düzey bi top çalma ustası ve dikine dribblingi çok kuvvetli ayrıca hava toplarında da daha iyi..

Gökhan ise Melo'ya kıyasla çok daha hücum varyasyonlarının içinde ve seri paslaşmayı-pozisyon almayı üst düzeyde başarıyor, Felipe'ye oranla çok istikrarlı hem maç içerisinde hem sezon boyunca, bi diğer avantajıda gerçekten çok kaliteli şut atıyor..

Tempolarını, güçlerini ise eşit kabul edebiliriz..

İkisinin de en formda olduğu zamanki hallerini kıyaslarsak Melo Gökhanı 5le toplayıp 10'a çarpar.

Zaman zaman agresif olduğu için eleştiriyoruz ama Melo harbiden mevkisinin en iyi 5 futbolcusundan biri.

Top kullanma becerisi iyi, dar alanda çabuk, tempolu futbola uyumlu, savunma anlayışı mükemmele yakın. Tek olumsuz yönü agresif olması.

Gökhan sadece yerli statüsünde olduğu için cazip geliyor. Meloya iyi alternatif olurdu.

arif kızılyalın ‏@arifkizilyalin

Galatasaray'in anlastigi 'yerli'statusunde bir isim var bulent tulun resmini yayinlar yakinda

%70 Jem Karacan

%50 Serdar Gürler

% 50 Tolgay

%50 Kerim

% 50 Ciğerci

Jem kardeş kulup anlaşmasına bağlı olduğu için,Ciğerci ise serbest olduğu için....Ama Tulun şuan Fransa'da değil mi? İnşallah Mevlüt değildir.

%10 Samed Yeşil olma ihtimali de var...

yerli'statusu dediğine göre Alman.

Soz verdim aciklayamam turk gurbetci dedigim anda belli olacak bir isim ama neco degil

İnler çok daha iyi olur ve uğraşırsak alırız merak etmeyin ama şunu isteyeceğim forumdan ;

Lütfen İnler ve Melo'yu tam anlamıyla birbiriyle adam gibi kıyaslasın izleyen , takip eden biri ama :)

İzlemeye falan gerek yok. İtalya 2. sinin orta sahasında ve 15m ederi olan adam hertürlü değeri 4m olan oyuncudan iyidir.

arif kızılyalın

@arifkizilyalin Galatasaray'in anlastigi 'yerli'statusunde bir isim var bulent tulun resmini yayinlar yakinda İyi bir futbolcu Soz verdim aciklayamam turk gurbetci dedigim anda belli olacak bir isim ama neco degil

Mustafa sarp mi :Dd:D şaka şaka çok iyi bir adam boş adam deil Arif bey.. Dediyse doğrudur.

Forma aldıracak bir isim demiş Frei, Tolga, Jem falan değil yani.

En uygun isim İnler gibi duruyor...

Galatasaray'in anlastigi 'yerli'statusunde bir isim var bulent tulun resmini yayinlar yakinda

Ya Serdar Gürler

ya Tolgay'dır,

ya da Tolga Ciğerci...

Samed Yeşil olma ihtimali de var...

Soz verdim aciklayamam turk gurbetci dedigim anda belli olacak bir isim ama neco degil

Samed olamaz Liverpool daha yeni aldi ve cok deger veriyorlar ama digerleri olabilir

Ya Serdar Gürler

ya Tolgay'dır,

ya da Tolga Ciğerci...

Samed Yeşil olma ihtimali de var...

Tolga Ciğerci'nin olmasını çok isterim.

Nuri veya Gökhan da gelirse coşarım zaten :)

forma aldırır dediyse inler yada nuri şahin olabilir. gönül isterki ilkay gündoğan olsun :D ama bu ikisi içinden inler olursa süper olur.

baskan devam ediyorki sadece yonetim degisiyor, zaten kurumsal yapida olan bir kulubuz ve transferler gordugumuz gibi devam ediyor, Lutfu ve Tulun yapiyor, yani secime az kaldi ondan sonra hemen halledirler :cool:

benim pek ümidim yok bu yabanci konusunda. Avrupa birligi mahkemesinede gidemeyiz. orda üye degiliz ispanya gibi. olsak neyse diyecegim. ilk defa AB de olmadigimiz icin üzüldüm galiba :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt