Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gokhan-inler-3445.jpg
inler%2Bfb.png

Fenerli mis galiba...:o

Yanlız eziklerinde duyum aldığı konuştuğu isimler aynı gökhan inler-nani şimdide carlinhoslu kadrolar kuruyorlar ulan başkanından taraftarına ne çirkef bir camiadır bu ezikler

Gökhan Inler kesinlikle aratmaz Melo´yu. Hem ofansif anlamda da daha etkili Gökhan. Sutlari muazzam.

Melo Türkiye´de kalmadigi sürece bence sorun yok. Melo´yu cok severiz ancak stratejik bir önem var ortada.

Melo´yu almayip yerine baska bir yabanci alirlarsa o zaman elestiririm iste. Kabul edemem. Ama Inler baska.

ikisi de gelsin :asd:

hic sanmiyorum oyuncunun da can atarak gelmek isteyecegini

melonu aldığı 2,9e ona verirsek uça uça gelir :D can atma dediğim para zaten, adam daha fazla kazanacaksa neden gelmesin, napoli de şampiyonlar liginde biz de.

napoli başkanının yaptığı açıklamaları ciddiye almayın, adam süper pazarlıyo oyuncularını.

Bu soruyu bana sorma, pek Melo sever değilim ben. Tartışma çıkar sonra :o

Ya bende Melo'yu seviyorum ama olmayınca olmuyor , Gökhan'ın da Melo'dan çok aşağı kalır bir topçu olduğunu hiç sanmıyorum. :)

Oyun görüşü , pas tercihleri , top kapma , pres , uzaktan şut , topu dikine alıp sürüşü ve dribblingi gerçekten üst düzey bir oyuncu Gökhan :)

Haznedaroğlu: Muslera, Onur'dan çok kaliteli kaleci. Avrupa'da kaleciniz iyi olacak

Umarım bu kafar herkeste vardır yönetimde. Muslera'yı tutalım.

melonu aldığı 2,9e ona verirsek uça uça gelir :D can atma dediğim para zaten, adam daha fazla kazanacaksa neden gelmesin, napoli de şampiyonlar liginde biz de.

napoli başkanının yaptığı açıklamaları ciddiye almayın, adam süper pazarlıyo oyuncularını.

bakalim insallah olur

Gökhan aynı Alman topçular gibi , top saklamasını vs. çok iyi biliyor , topu kolay kolay kaybetmiyor , topu kaybeder kaybetmez hemen prese başlıyor harika bir oyuncu :)

Ya bende Melo'yu seviyorum ama olmayınca olmuyor , Gökhan'ın da Melo'dan çok aşağı kalır bir topçu olduğunu hiç sanmıyorum. :)

Oyun görüşü , pas tercihleri , top kapma , pres , uzaktan şut , topu dikine alıp sürüşü ve dribblingi gerçekten üst düzey bir oyuncu Gökhan :)

Tek söyleyeceğim; Gökhan iyidir, candır yabancı sınırı kalkmaz ise

[TABLE="width: 696"]

[TR]

[TD]Beyler bişey sorucam konuyla alakası yok ama yoğunluk burda olduğu için soruyorum kusura bakmayın..Daha önce (geçen sezon) kombinesi olmayanlar resmi siteden kombine başvurusu yapmak zorundamı.Resmi sitede öyle bişey var ama başvuramıyorum ordan altta son kısımda girilmesi gereken karakterler gözükmediğinden başvuru gerçekleşmiyo..Bu başvuru olmazsa genel satışta alamazmıyız..

Ayrıca benim normal biletler için taraftar numaram ve şifrem var kombine için ayrıca almammı gerekiyor ?

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Re: Transfer Nöbeti

Galatasaray en kaliteli Türk oyuncuları alması lazım.Bana Nani mi? Arda mı? deseler şu aşamada Arda derim.Bize hem ligde hem Avrupada oynuyacak yabancılar lazım.Arda Gökhan transferi önümüzdeki 2-3 seneyi kurtarmak açısından çok önemli.Bunun yanına Kerim Frei Okay Yokuşlu Gökhan Töre gibi oyuncularlada geleceğin kadrosunu hazırlamamız lazım.

Muslera

Eboue Chedjou Semih Kolarov

Nani G.Inler Selcuk Arda

Sneijder

Burak

Nasil yaptim bilmiyorum ama bal gibi de 6 yabancili kadro oldu sanki, hayali bile güzel :ayatollah:

------------------------------muslera------------------------------

eboue------------chedjou------------------semih-----------carlinhos

------------------------------inler---------------------------------

---------------------hamit--------------selçuk---------------------

-----------------------------sneıjder-------------------------------

--------------------drogba-------------burak-----------------------

Yani Gökhan inler ve sol bek alındığında başka transfere gerek kalmıyor en kilit isim gökhan inler ya melonun yerine gökhan inleri alacağız yada sol bekde hakan baltaya kalıp dua okuyacağız her maç ilk seçenek daha mantıklı :D diğer transferlerde rotasyon için genç yerlilerden olaşabilir.

yönetım naniyi bekliyor nani olursa gökhan inleri alırız gibime gelıyor.

6 yabancılı hem ofansif olarak hem de defansif olarak çıkarabileceğimiz en iyi kadro bence bu, daha iyisini yazan varsa beklerim :D

2 tane xxx yerine maçına göre veya maç içindeki skora göre drogba, burak ve hamiti yerleştirin.

721676_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt