Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Cevap: Transfer Nöbeti
Fenerli mis galiba...
Fenerli mis galiba...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah Abi , sence Gökhan , Melo'nun açığını kapatır mı ?
Yani Gökhan'ı almamız bir sorun yaratır mı ?
Gökhan Inler kesinlikle aratmaz Melo´yu. Hem ofansif anlamda da daha etkili Gökhan. Sutlari muazzam.
Melo Türkiye´de kalmadigi sürece bence sorun yok. Melo´yu cok severiz ancak stratejik bir önem var ortada.
Melo´yu almayip yerine baska bir yabanci alirlarsa o zaman elestiririm iste. Kabul edemem. Ama Inler baska.

hic sanmiyorum oyuncunun da can atarak gelmek isteyecegini
![]()
![]()
Fenerli mis galiba...![]()
Bu soruyu bana sorma, pek Melo sever değilim ben. Tartışma çıkar sonra![]()
melonu aldığı 2,9e ona verirsek uça uça gelircan atma dediğim para zaten, adam daha fazla kazanacaksa neden gelmesin, napoli de şampiyonlar liginde biz de.
napoli başkanının yaptığı açıklamaları ciddiye almayın, adam süper pazarlıyo oyuncularını.
Ya bende Melo'yu seviyorum ama olmayınca olmuyor , Gökhan'ın da Melo'dan çok aşağı kalır bir topçu olduğunu hiç sanmıyorum.
Oyun görüşü , pas tercihleri , top kapma , pres , uzaktan şut , topu dikine alıp sürüşü ve dribblingi gerçekten üst düzey bir oyuncu Gökhan![]()
u gokhan bjkli babasi icin kucukken dogum gununde fener formasi giymis lig tvde demisti![]()
![]()
Fenerli mis galiba...![]()
Muslera
Eboue Chedjou Semih Kolarov
Nani G.Inler Selcuk Arda
Sneijder
Burak
Nasil yaptim bilmiyorum ama bal gibi de 6 yabancili kadro oldu sanki, hayali bile güzel :ayatollah:
Muslera
Eboue Chedjou Semih Kolarov
Nani G.Inler Selcuk Arda
Sneijder
Burak
Nasil yaptim bilmiyorum ama bal gibi de 6 yabancili kadro oldu sanki, hayali bile güzel :ayatollah: