Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi kanat olsun takimda ya akmiyor takim

bu gobek oyuncularinin hic biri saga sola deplase olamiyor, belki biraz sneijder.

Kesinlikle ....

Kanat oyuncularınız sağlam olursa:

3-5-2 (Saldırrrr)

4-4-2 (Oyun Dengeleme Ve Atak)

4-1-5 (Barca)

4-5-1 (Oyun Dengeleme, Kontratak ve Savunma düzeni)

Ve benim favorim.

CL nin büyük maçları öncesinde; TSL de normal seviye maclarında, bir an evvel rakibi yıkarak ikinci yarıda takımı dinlendirme formulü :

3-1-4-2 veya 3-1-5-1

AW: Transfer Nöbeti

BI tek ben mi Engin den birsey bekliyorum ? :o:D

nh38y.jpg

Kafanızda bişeyler oluşması açısından.

Chedjou için yaptığım yorumları destekliyor.. Kafa hakimiyeti çok iyi.. Pozisyon alması iyi diye.. Pas ve Tekniği, hızı da defans oyuncusu için iyi olduğu buradanda görünüyor.. Yalnız Dany kadar aksiyon yapmıyor demiştim merak ettim Dany'nin Soğukkanlılığı kaç birde Hızını merak ediyorum :)

" Muslera , Chedjou , sol bek , Sneijder , Drogba " bu adamlar banko 11'de . Geriye 1 oyuncu kalıyor , ya Melo , ya Eboue , ya da Kanat transferi .

Benim düşündüğüm ve istediğim şöyle bir şey

--------------------Muslera-----------------------

Hamit---Chedjou----------Semih-----Kolarov

-------------İnler--------------Selçuk------------

Nani---------------Sneijder--------------K.Frei

---------------------Drogba-----------------------

34 maç yedek bırak şampiyonlar liginde 6 maçta oynat, buna ses çıkarmayacak futbolcu yoktur bu bir, ikincisi ligde yedek bıraktığın adamı şampiyonlar liginde oynatırsan performans mı alırsın.

ligde de oynatirsin eboue yi arada sirada. ne yapacaksin ya baska. birileri yedege cekilmezi geriki ki eboue burda en sayif halka olur diger yabancilara göre. msulerayi mi yedece cekeceksin. ya ama bir sey unutmusum zaten . yedehe cekemiyoruz bile yabanciyi :SS: Tribüne yolcu yapiorduk demi :(

ya bu kurari cikarinin ben tah...........

on numara kadro olmuş bence. naniyi sağa al sola ardayı koy. ilerde drogba.

drogba-sneijder-burak-nani dörtlüsü de değişmeli olarak oynar artık (sneijder yoksa dragba - burak ilerde oynar, nani yoksa burak'ı oraya çekersin filan )

3 transfer ile şu kadro oluşur ya (chedjou bittiyse) hadi başkan yap bir güzellik azizin çığlıkları taaa buradan duyulsun :)

bu kadro için gökhan ve nani alınsın yeter, birde kerim frei zorlansın. sonraki sezon 5 yabancıya düşecek diye düşünürsek o zaman ardayı aldık mı, drogba da gdince tamamdır bence bu iş.

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Hamit-Gökhan İ-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak

Al sana 10 numara kadro bu kadronun neyi kesmiyor sizi anlamıyorum niye o kadar karıştırıyorsunuz takımı allak bullak ediyorsunuz Tek transferle iş biter Gökhan İnler... Ha yerine Melo'da olur bu sefer Sol bek veya Sağbek de rotasyona gidilir..

aynen ben de bu kadroyu savunuyorum riera hariç oraya üst düzey bir bek alınsa yabancı tamamdır. hiç kasmaya gerek yok.

Nani,Melo ve sol bek geldi mi sık sık değişiriz kadroyu.Sabri,Hamit,Balta,Zan,Emre,Kazım gibi oyuncuları kullanırız rotasyonda.Zaten as 11'imiz ligin son haftaları oturmaya başlıyor.

Bu kontenjan saçmalığı yüzünden önce Muslera - Onur konuşuluyordu , o bitti sıra Drogba'nın yedek kalmasına geldi.

Vay arkadaş.:trollface::trollface:

ilginç kadrolar yazanların çoğalması,

Kulüp vizyonu ile beraber tartaftar vizyonunun da gelişerek değiştiğini gösteriyor...:ayatollah:

hangi sistemle oynarsak oynayalım kimi alırsak alalım yerli olarak gökhan inler alınmalı. yoksa yazılan çizilen kadroların bir anlamı olmayacak. sol beke hakanı koyacaksak naninin ilerde oynamasının bir anlamı yok. ya onuru alıp muslerayı satacağız ki bu pek mantıklı değil. yada melonun yerine inleri alacağız en kilit iki seçenekten birini uygulamamız gerekiyor. ama yönetime bakılırsa yabancı sınırlamasını sanırım sınırsız olarak algılamışlar :D ilk önce g.inler alınsın ondan sonra kimi transfer ediyorsak edelim.

nani hakikaten düşünülüyor mu işte problem orada ya da onun ayarında bir kanat oyuncusu alınabilecek mi? hoca sürpriz yapacağım burak'a derken onu sağ kanatta düşünüp nani'yi sola koyabilir ama burak orada verimli olur mu? bu sistemde sol bek hakan balta olacaksa neden sol bek aranıyor? sol bek yabancı olacaksa yabancı sınırı nasıl aşılacak?

bu kadar soru ile uğraşmaktansa gökhan ve kolarov ya da carlinhos ya da mathieu alır keyfime bakarım.

bence kanatta nani gibi bi adam olacaksa onun beki hakan balta olur, rakibin ordaki kanadı bile iki kere düşünür ileri çıkmayı nani var diye :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt