Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu Engin Baytar'ın kafası biraz çalışsa orta sahaya çok iyi alternatif olacak.

6 milyon euroya transfer olan Alper futbol olarak Engin Baytar'ın çok gerisinde.

yabancı sınırını göze almadan söylüyorum ama bence 4-2-3-1 dizilişinde amrabat'ta patlama yapabilir, ben potansiyelini o kadar düşük görmüyorum.

aynen :yenieek:

gecen sene culio kalsin diye bir yerimi yirtiyordum:asd::asd::asd:

Meraba Emmoğlu;

Olumlu alıntı yaparak ve üstüne bide aynen diyecek kadar mesajımı beğendiysen neden like mı vermiyosun ha...:sad007::D:asd:

Dışardan bakan da; LIKE ları sanki Forum kantininden para yada fişle satıyolar zanneder !...:D:D:D

Yedek kadromuz söyle olmali bence;

Sinan

Sabri Gökhan Aykut Hakan

Kazim Yekta Nuri Amrabat

Umut Necati

sinan bonservissiz

dany satip daha ucuza aykutu alirsak yabanci azalir

nuri'yi kiralik alalim

umut 2.5 desek, necati de bonservissiz..

gönderdigimiz adamlardan gelecek parayla bunlar rahatlikla yapilabilir.

ilk 11 icin gökhan inler ve aleksandar kolarov transferi olmazsa olmazdir.

Su yedek kadro sadece ligde oynasa besiktas ve trabzonspor'u bile rahat yeneriz bence..

Nuri'yi yedek bırakacak kadar lükse sahip değiliz.Aykut Demir içinde 5 milyon istiyorlar.

Doğru dürüst boş olduğumuz hafta sonu var onda da heyecan yok transfer namına.

Yav bu sikeciler İnler e de el atmıslar,nası yapalım,söyleyin de biseler yapalım yahu?

onu ne yapacaklar. 8 tane orta sahalari olur. kafayimi yemisler. yemin ediyorum sif bizim önümüze tas hedefleri. kendilerien göre transfer strajeleri varsa disimi kiracagim...

ya bizde ne taraftar arasinda ne yöneti basinda hic biri simdiye kadar cikdimi yahu fener sunu istiyormus araya girelim diye. bukadar cirkef hile huylu oynayan bir camia ben daha görmedimy yer yüzünde. büyüklük buysa büyüklük onlarin olsun o zaman yemin ediyorum. :mad:

..............

1.2.3.4..... tansiyonum cikdi yemin ediyorum . hava alayim ben en iyisi :D

bu ezikler meireles inler takasını konusuyor biz burda inler diye yırtınıyoruz fakat duyumlarda hiç inle adı geçmedi sanırım yönetimin aklında inler yok. bunlar inleride alırsa seneyede 5 yabancıya düştüğünü farzedersek bu yıl değilde önümzdeki sezon büyük sıkıntılar yaşarız. azize ibnesi baktı bizi durduramayacak yıllarca sınırsız oldun diye ağladığı kurala destek verip tüm yerlilere saldırmaya başladı. Sıkıntımız büyük kafamıza göre kadro kurarken bile zorlanıyoruz

Yav kardesim o eski fakir günlerimizde diiliz ki,afedersin b.k gibi para var,bu adamlara vermeyecende kime vrecen o parayı,hem su anda yabancı transferi cok sart diil zaten,stoper aldık,su anda bi sol bek yabancı alalım,en az 3-4 yerli topcu almamız lazım,hic yerliden ses yok yahu...:o

A2'nin solbeki Denizli'den Fatih, U21 Kayseri'den Nurettin, U20 Gençler'den İlkay. Fatih dışındaki 2 adamda Alman'ya da gelme. 3 adamı toplasan ligde 10 maça çıkmamışlar.

kac mac oynadigi önemli degil.

yavas yavas alistirirsin takima hazirlik döneminde.

yeter ki o isik o potansiyeli göstersinler.

semih kaya cok mu oynamisti sanki parlamadan önce.

rahat olun Benitez Meyveless i istemis Napoli ye

Re: Transfer Nöbeti

Renkdaslarim bugun neler oluyor kim ne salliyor olaylar nedir bir ozet alabilir miyim finalden yeni geldim var mi bir durum?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Şu Engin Baytar'ın kafası biraz çalışsa orta sahaya çok iyi alternatif olacak.

6 milyon euroya transfer olan Alper futbol olarak Engin Baytar'ın çok gerisinde.

Alakası bile yok bence. İkisinin de en iyi oyunlarını hatırladığımda yine de Alper, Engin'den çok iyi. Ha tutar tutmaz orada bilemem.

onu ne yapacaklar. 8 tane orta sahalari olur. kafayimi yemisler. yemin ediyorum sif bizim önümüze tas hedefleri. kendilerien göre transfer strajeleri varsa disimi kiracagim...

ya bizde ne taraftar arasinda ne yöneti basinda hic biri simdiye kadar cikdimi yahu fener sunu istiyormus araya girelim diye. bukadar cirkef hile huylu oynayan bir camia ben daha görmedimy yer yüzünde. büyüklük buysa büyüklük onlarin olsun o zaman yemin ediyorum. :mad:

..............

1.2.3.4..... tansiyonum cikdi yemin ediyorum . hava alayim ben en iyisi :D

meyveleşi veriyolarmıs reyiz,valla bunlardan beklnemeyecek kadar üst düzey planlar,bizde yerliden yana ses yok hic...

Inleri alcaklarsa, Alperi niye aldin diye sormazlarmi adama? :D

Salihi napacan diye sormazlarmi? Ben sahsen Baroni olsam sorarim. Sezer olsam sorarim. Selcuk Sahin bile olsam sorarim. :D Yada Monsieur Topuz olsam yine sorarim.

Amrabat yerli olamaz mi :D

5 yil olmadi galiba

inler sart oglu sart, hamit'le forma savasi verir. aykut'un mukavelesi bitiyor 3 - 3.5 milyona vermezlerse seneye bedava aliriz.

Aykut Chedjou ikilisi iyi gol atar ama sezon genelinde ha :) Ikisi herhalde bir 10 golü bulur :)

Semih o yönünü gelistirse bence top class bir stoper olur.

--------------------muslera-----------------------

eboue----------chedjou---------------semih---------transfer

--------------------g.inler--------------------------

-----------hamit-------------selçuk-----------

-------------------sneıjder-----------------------

----------drogba-----------burak-------------

en mantıklı olan bu bence çok taşlarla oynamadan melo yerine gökhan inleri alıp sol bekede sağlam bir adamla ilk 11 şekillenir. ekstra olarak genç yerli oyuncu alınabilir yedekde bulunması için yada hamit yerine nuri gibi, ama gökhan inler mutlaka alınmalı onun muadili başka yerli oyuncu yok. kanatlı sistemde ise işler daha çok karışıyor. her iki kanada transfer yapıp birisinin yerli olması gerekiyor. arda haricinde ilk 11 oynabilecek yerli bir kanat oyuncu yok. Ayrıca yine bu sistemde melo yerine bir yerli oyuncu koymalıyız çok karışık ve riskli iş bu saatten sonra kanatlı sistemede dönmek.

meyveleşi veriyolarmıs reyiz,valla bunlardan beklnemeyecek kadar üst düzey planlar,bizde yerliden yana ses yok hic...

iyide napoli meirlessi ne yapacak :D meirless napoliyi birakdim hic bir italian takiminda oynayamaz. cok yumusak kaliyor . yahu inler bile birazcik yumus oldugu icin kadrodan kesildi. meireless in yaninda inler canavardir resmen. kolpa habedir 100de99,999999999

Hay sınırınıza bee tupçü kendi takımın da kalksın diyordu şimdi sınır getiriyor yalakası da onun destekçisi oluyor ... Türk futbolunu şikeleriyle bitirdiler bu yetmiyormuş gibi birde hala yönetiyorlar yani hala onların dediği oluyor kafayı yiyecem...

iyide napoli meirlessi ne yapacak :D meirless napoliyi birakdim hic bir italian takiminda oynayamaz. cok yumusak kaliyor . yahu inler bile birazcik yumus oldugu icin kadrodan kesildi. meireless in yaninda inler canavardir resmen. kolpa habedir 100de99,999999999

benitez sever o öküzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt