Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kazım 2010/2011 sezonunda gelmis türkyieye

en az 5 sezon oynaması gerekli

2014/2015 sezonu bittiğinde yerli olur

2015/2016 :trollface:

FACEPALM* :o

[GG]
kazim-kazim.jpg
[/GG]

İnlerin Türk pasaportu olmasa kimse yüzüne bile bakmaz :)

yok daha neler. adam yilardir italiada banko oynuyor ve adamin transferine hatiri sayilir bir miktar para ödenmisdir napoli tarafindan. sen bana dünyada herhangi bir türk oyuncaya 18 milyon ödendigini göstere bilirmisin transferinde?! Inler mefisinde en iyi türkdür benim gözümde acikcasi.

yabancı sınırı hakkında hala gelişme yok çok yavaş hareket ediyoruz

dany 2 yil sonra turk statusunde

amrabat 2.5 yil sonra

:D

bu sene 6 11de 2 yedekte =8 mi?

6 kadroda 4 tribünde =10mu?

dimi italyada hep türk pasaportu yüzünden oynuyor tamam bencede bir melo degil ama bu kadarda olmaz inler iyi oyuncudur

Napoliden öteye gidemedi daha. Ve 30 yaşında. İyi oyuncudur bişey demem ama buralarda okunanlara göre sanki dünya yıldızı. Dediğim gibi türk pasaportu olmasa çoğu kişi kadroya yazmaya tenezzül etmez

Napoliden öteye gidemedi daha. Ve 30 yaşında. İyi oyuncudur bişey demem ama buralarda okunanlara göre sanki dünya yıldızı. Dediğim gibi türk pasaportu olmasa çoğu kişi kadroya yazmaya tenezzül etmez

napolinin ardası değil inler.

biz takımın herşeyi ardayı 12 m €uroya sattık inler denen napoliye ne kadar etki ettiği belirsin eleman 15 m ediyorsa ben bu işte bir terslik var derim.

fazla şişirilmiş ayrıca türkiye milli takımında oynasa inlere kimse 10 m €urodan fazla para vermezdi. (türk takımları hariç)

Transfer Nöbeti

Yaptiginiz kadrolarda Sneijder'i ortaya koyuyonuz tamamda o sistemde Sneijder sol acik oynar beyler.

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt