Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dünya üzerinde inler'i bizden başka fahiş fiyata alacak takım yok.

çünki kendi muadillerinde çok daha genç ve ucuza varken hangi keriz alsın inler'i.

demirören saolsun her aklıma geldiğinde söverim kendisine.

Napolinin 5 türk oyuncu oynatma zorunluluğu var da biz mi bilmiyoruz. 18m verdiler adama.

irkci ülke degil diyoruz ama bu yabanci olayi ne peki ?! almanyada yabanci sinirlamasi olamasin ana nedenide budur zaten :) alman gibi gecmisi pek parlak olmayan bu konuda yabanci siniri getiremez tabiki ama baskalari yapinca sorun yok ... biz ise en irkci politikayi koymusuz sonra türkiyede irkcilik yok ki. ilaki mus gösterip ile irkcilik olmaz. bir cok cekil vardir yabanciya karsi eylemini göstere bilmen icin ki bu yabanci sinirlamasida irkciliga girmektedir. insanlar hak mahkemesine kadar gidile bilir bence.

yok daha neler. adam yilardir italiada banko oynuyor ve adamin transferine hatiri sayilir bir miktar para ödenmisdir napoli tarafindan. sen bana dünyada herhangi bir türk oyuncaya 18 milyon ödendigini göstere bilirmisin transferinde?! Inler mefisinde en iyi türkdür benim gözümde acikcasi.

18 milyondan daha fazla eden Türklerde var.. İlkayı şuan tutup 18 milyona alsak alabilirsek sevinçten neler yaparım kim bilir. Mesutu saymayım zaten o baş bi örnek. Ve Selçuk İnan.. Şuan 20 milyondan aşağısı büyük zarar Selçuk için :yenieek: Onun için fazla büyütmeye gerek yok İnleri

:asd:

gokcek_vederson_nufus_kagidi.jpg

ulan tüpçü yaptığına bak

yabancı sınırı yüzünden koyunun olmadığı yerde keçiler abdurrahmançelebi oldu..

vederson ? :SS:

beyler inler ve nani ile alakalı duyum vs. bişeymi var herkes kadrolara yazmış..ben uzun zamandır uzağım netten pek takip edemedim de.

transfer istiyorum transferrrrrrr

yakında klüp binasına gidip i want to see transfer diye haykırıcam.

ve yönetim istifa

son dakika:

cenk tosun zu fener

napolinin ardası değil inler.

biz takımın herşeyi ardayı 12 m €uroya sattık inler denen napoliye ne kadar etki ettiği belirsin eleman 15 m ediyorsa ben bu işte bir terslik var derim.

fazla şişirilmiş ayrıca türkiye milli takımında oynasa inlere kimse 10 m €urodan fazla para vermezdi. (türk takımları hariç)

Selçuk İnan,İnleri top diye oynar çok net.. İnlerin Selçuğa göre sadece Fizik avantajı vardır başka bişey çıkmaz

Selçuk İnan,İnleri top diye oynar çok net.. İnlerin Selçuğa göre sadece Fizik avantajı vardır başka bişey çıkmaz

kesinlikle.

selçuk da öyle çok güçsüz bir oyuncu değil çok teknik.fiziği güclü oyuncular ince bileklere ve milimetrik pas yeteneğine sahip olamıyor. Allah vergisi iste ama selçuğun yanına inler güzel olurdu biri box to box diğeri tank :)

yönetimdeki transferdeki uyuşukluk canımı sıkıyor...

umut melo engin bunlar ne olacak daha neyi bekliyorlar

aydın ....

yerli kaliteli hiç bir oyuncu alınamıyor...

biran önce necati erkan Ahmet ilhan gibi yerlilere gitmek gerek...

Gökhan İnler hakkındaki olumsuz yorum yapanları anlayamıyorum gerçekten. İnler harika bir oyuncudur. Xavi'yi beklemiyorsanız tabi.

Bir Selçuk hayranı olacak söylüyorum Selçuk, Gökhan'ı öyle top diye filan oynamaz. Gökhan da farklı özellikleri olan ama selçuk kadar kaliteli adamdır.

18 milyondan daha fazla eden Türklerde var.. İlkayı şuan tutup 18 milyona alsak alabilirsek sevinçten neler yaparım kim bilir. Mesutu saymayım zaten o baş bi örnek. Ve Selçuk İnan.. Şuan 20 milyondan aşağısı büyük zarar Selçuk için :yenieek: Onun için fazla büyütmeye gerek yok İnleri

fiyatlari belki odur ama sadce senin tahmin simdiye kadar o paralara birileri verip almismi ona bakarim ben. inler simdiye kadar en pahali türk transferi. o bu daha cok eder kelimeleri hikayedir sadece. mefkisinde en iyisidir su an türk statüsünde olan. ilkay dortmundun systeminde cok iyi bir oyuncu ama baska takimda bunu göstere bilecekmi bakmak gerekir. ilkay kötü diyorsun demeyim simdi banada ...:) sadece takim oyuncusu ve bazi oyuncular baska takimda ayni perfomansi göstermeye bilir.

cenk'i beğenen bir tek ben miyim.

yolsa beğendiği halde fenere gitti diye mok atacaklar mı var ?

ben kararsizim soyle lige bakinca burak haric turk santrafor olarak kimi alirsan diye dusunsem aklima sadece Cenk geliyor

ben kararsizim soyle lige bakinca burak haric turk santrafor olarak kimi alirsan diye dusunsem aklima sadece Cenk geliyor

cenk eğer bizim takımda müspet bir ivme kazanırsa gelecekte forvet adaylarımızdan olabilir. fener yeni semih'ini arıyor çürümesin bari biz alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt