Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

YgJ6R4k.png

Arif Kızılyalın'ın dediği bunlardan biri aralarında kaç tanesi forma sattırır ve Alper'den iyi.Gökhan,Nuri ve taş çatlasa Leon Osman,Mevlüt ve Eren.

Abi çok net tita ya.

YgJ6R4k.png

Arif Kızılyalın'ın dediği bunlardan biri aralarında kaç tanesi forma sattırır ve Alper'den iyi.Gökhan,Nuri ve taş çatlasa Leon Osman,Mevlüt ve Eren.

Bence gurbetçileri iyi araştır..Adam gurbetçi demiş...Ne Nobresi...Ne titası...

Mehmet Ekici,Tolgay,Tolga vs nerde?

YgJ6R4k.png

En az %70'ni almaya degmez.Aklindan bile gecirmeye degmez.

34cimbom34 ‏@34cimbom34 19 sn

sol bek konusunda valencia'daki adam dediniz ama kulubun hala carlinhos ile uğraştığı bilgisi var

ula 40 yilda tuturmani istiyorum bu konuda :D carlinhos icin ama ilgilendigimizi cümle alem biliyor zaten. maddi anlamda sorun yk bence ama ikna etmekde zorlaniyoruz cidi cekilde. herif brezilya kaymakami gibi köyünden bir adim atmak niyetinde degil :SS:

Wederson sol bek için alınabilirdi aslında, yedek olarak da kullanılır.

benim gönlümde ki kadro:

--------------------Muslera(1)------------------

Eboue(27)-----Semih(26)----Chedjou(3)---Carlinhos(2)

-------------------------------------------------

--------------------Gökhan i.(6)------------------

--------------Nuri(7)----------selçuk(8)----------

-------------------------------------------------

-------------------Sneijder(10)--------------------

-------------Burak(17)---------DROGBA(11)--------

yedekler:

defans: dany, zan, sabri, hakan

ortasaha: engin, yekta, emre

forvet: umut, 1 tane genç

+1905

Manisasporlu U18 oyuncusu Gökhan Kaya geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum.

Bence gurbetçileri iyi araştır..Adam gurbetçi demiş...Ne Nobresi...Ne titası...

Mehmet Ekici,Tolgay,Tolga vs nerde?

Transfermarkt'tan bu kadar oluyor. :asd: 2.uyrukları arattırdım üstüne 1.uyruğu Türk olan Nuri,Ömer ve Mevlüt'ü ekledim.Tolgay orada Ekici ve Ciğerci forma sattırmaz zaten.

Mercan ‏@mercanex 1 dk

Bana göre Arda icin sifre verilmez, geciniz. İlkay, Mesut hayal. Geciniz İnler icin BENCE gurbetci denmez, kesin Almanya'dan birisi

İnler için neden gurbetçi denmesin gurbetçi olmak için almanyada mı yaşamak gerekiyor fransadaki hollanda daki türkler ne oluyor. gurbetçi yurt dışında yaşayan türklere denir.

beyler kadrolara bakiyorum da herkes diamond 4-4-2 yaziyor, nuri ile selcuk varken orta sahada boyle oynanmaz kanat yok takimda, nuri de selcuk da saga sola deplase olan oyuncular degil. diamond oynamak icin juve'deki gobek oyuncularina benzer stil oyuncular lazim, vidal, marchisio tarzi.

hal boyle olunca temposuz bir takim cikiyor ortaya, bunun icin ben kanatli oynamamiz gerektigini düsünüyorum.

vallahi ben ne bu sene yine bir kanatsiz takim cekebilirim, nede amrabatli bi kanat

ya bu carlinhos neymardan bile zor transferi.ne adammış be.gelmiyorsa gelmesin.

Transfermarkt'tan bu kadar oluyor. :asd: 2.uyrukları arattırdım üstüne 1.uyruğu Türk olan Nuri,Ömer ve Mevlüt'ü ekledim.Tolgay orada Ekici ve Ciğerci forma sattırmaz zaten.

Tita,Yunus Malli forma sattırıyo'da Ekici ve Ciğerci'mi sattıramıyor...Geçiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt