Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=L0vzpCGtXUU[/media]

adam iyi beyler.. 5:58 mesela

Biraz Sabri'ye benzettim tarzını

mesela bazı pozisyonlarda oldukça heyecan yapıp pozisyonu harcıyor :)

tabiki yaşının verdiği tecrübesizlikten oluyor bunlar

ama bu durumu kısa sürede aşarsa çok büyük gelişme gösterebilir...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=L0vzpCGtXUU[/media]

adam iyi beyler.. 5:58 mesela

Cocuk hirsli oynuyor baya bir ara antremanda Melo baya sinirlenmistii bu cocuga cok hirsli diye antremanda oynarken iyi oynuyor diyenler vardi.Videoya göre cocuk tam calim atmayi seven birisi.Son vuruslari kotu sayilir ama gelistirir zamanla. Basel Kulubu neden birakti bu adami anlayamadim.Birde kafama takilan Gol attiktan sonra Gercekten mi agliyor yoksa yalandan mi bilemedim simdi :D

Ben Muslera'nın gideceğine inanmıyorum

Ancak çok üst düzey bir takım teklifte bulunursa olabilir (Barça, Real, Manu v.s gibi)

forzAslan @forzAslan · 4 dk.

Dünya Kupası sonrası Muslera'yı göndermeyi planlayan Aysal'ın, Onur Kıvrak transferini gerçekleştiremez ise Shakthar Donetsk'in file bekçisi Andriy Pyatov'u bonservissiz olarak transfer etmesi bekleniyor...

Cocuk hirsli oynuyor baya bir ara antremanda Melo baya sinirlenmistii bu cocuga cok hirsli diye antremanda oynarken iyi oynuyor diyenler vardi.Videoya göre cocuk tam calim atmayi seven birisi.Son vuruslari kotu sayilir ama gelistirir zamanla. Basel Kulubu neden birakti bu adami anlayamadim.Birde kafama takilan Gol attiktan sonra Gercekten mi agliyor yoksa yalandan mi bilemedim simdi :D

Bruma'nın da son vuruşları berbat zaten bu konuda kendileri geliştirirlerse yıldız oluyorlar :D

Ben Muslera'nın gideceğine inanmıyorum

Ancak çok üst düzey bir takım teklifte bulunursa olabilir (Barça, Real, Manu v.s gibi)

forzAslan @forzAslan · 4 dk.

Dünya Kupası sonrası Muslera'yı göndermeyi planlayan Aysal'ın, Onur Kıvrak transferini gerçekleştiremez ise Shakthar Donetsk'in file bekçisi Andriy Pyatov'u bonservissiz olarak transfer etmesi bekleniyor...

Bunu bende istemiyorum ama içimden bir his DK'dan sonra satılacağını söylüyor.

Baskan Muslerayi satmak istiyormus, hic iyi olmaz... Kimse Türkiye dan bir oyuncuya 20-25 Milyona vermez,hele Kaleciye. Neuer bile "sadece" 20 Milyon euroy gitmis. 13-15 Milyon icin Muslerayi satmak skandal olur zaten o yüzden her türlü kalsin Nando.

Muslera'nın bize gelişi 11 Milyon Euro (Cana). Dünyanın en çok kazanan kalecileri arasında, zaten yalan haber.

İnanmayın kolpalara wesde nandoda kalıcak başkan bize saygı duyuyor saygıyı başkanda hakediyor inanmayın kolpalara kızmayın başkana

tapa

3 Puan - ''Lucescu %99.9 Galatasaray'da'

Hadi artık Lucescu biran önce gel ve çalışmalara başla.

Bu arada forzAslan'a gelirsek kendisi ilginç bir kişilik , büyük oynuyor ama baya tehlikeli oynuyor eğer söyledikleri gerçekleşirse kral olur ancak söyledikleri gerçekleşmezse palavracı , rezil , kepaze olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt