Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manciniyle devam ederiz Ömer bu saatten sonra değişiklik olması saçma gerçi mayıs ayı bitmedi ama Lucescu olmuyorsa devam etmek mantıklı duruyor.

Lucescu kontrat için kullandı gibi bizi. Donetsk'de olağanüstü birşey olmadıkça Rusya'ya katılsa bile kalır orada.

Mancini ile devam etsek de olur yeterki netleşsin. Ama ben yönetimin de Mancinin de bu konudaki açıklamalarını samimi bulmuyorum. Her an bir teklif gelebilir ve Mancini gidebilir.

Lucescu kontrat için kullandı gibi bizi. Donetsk'de olağanüstü birşey olmadıkça Rusya'ya katılsa bile kalır orada.

Mancini ile devam etsek de olur yeterki netleşsin. Ama ben yönetimin de Mancinin de bu konudaki açıklamalarını samimi bulmuyorum. Her an bir teklif gelebilir ve Mancini gidebilir.

Ay sonuna doğru her şey netleşir tahminimce

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mancini'ye cazip teklif gelecegini dusunmuyorum. Bizim yonetim daha iyi birini bulursa olabilir ama kimi getirecekler? Bir de mancini'nin tazminati var.

Bence terim'den sonra alabilecegimiz en prestijli hocayi aldik.

Mancini basarisiz olursa prestiji buyuk zarar gorur. Basarili olmaktan baska caresi yok. O da bunun farkinda.

gabanyru.jpg

caner arda selçuk burak ile gezer, karısı da berkayla :D

nerdeyse 20 milyon euro verdiğimiz telles-bruma ikilisini yedek kulübesinde oturttuğunuz kadroları yapmayın artık, 20 milyonu çöpe atmış mı olcaz? onun yerine satılsınlar daha iyi.

Fransız basınına göre Gomis ile ufak pürüzler dışında anlaşma sağlamışız.

Dün gece TvEm'deki baransunun olduğu programı izliyom transferde Alex hariç diğerleri beklemede olucağını söylüyor türkler içinde çalışmalar olduğunu yabancılar içinde Türkiyede bulunun Brezilya asıllı bir menajerlik şirketinin 9-10 tane isimde öneri yaptığı bunlarında Brezilya ve Arjantin asıllı olup kasetlerinin kulübe getirilip izlenip aralarından alıncaklar olduğunu söylüyor sanırım bunlar içinde Arrascaeta filanda vardır ama bence genç daha fazla alamayız gündemdekilerdende sadece Alex ile ilgilenildiği onun içinde 2m € imza parası yıllık 2.5m € maaş teklif edildiğini söyledi.

Manicini ısrarla Yabancı Stoper ve Yabancı Forvet(Santrfor değil) istiyomuş..

nerdeyse 20 milyon euro verdiğimiz telles-bruma ikilisini yedek kulübesinde oturttuğunuz kadroları yapmayın artık, 20 milyonu çöpe atmış mı olcaz? onun yerine satılsınlar daha iyi.

Plansız Transfer yaparsan olacagı budur. 5 tane yabancı hakkın olacagını varsayıp. 5 tane sana sınıf atlatacak ve kritik mevkilerde oynayacak Yabancı oyuncu almak en mantıklısı..

Muslera-Melo-Sneijder nokta atıs mesela. Bruma büyük yetenek ama gelisimi icin zamana ihtiyacı var, ama olsun hadi deneyimsiz olsada yetenegi sayesinde 1 yabancı kontejanıda Bruma'ya gitsin.. Telles cok zor be dostum. Bence Telles'e kontejan harcamak büyük bir hata olur. Santraforda Burak'mı oynasın yoksa Umut ile Mevlüt mü ??

Mancini Gomis'i istemiyor ve buna ragmen ısrarla Gomis'in pesinden kosuyorlar.Akıl alır gibi degil.

Yabancı transferini ekonomik yapmak istiyorsak yabancı stoperin yanına hem forvet hem kanat oynayabilen bitirici bir oyuncu almamız şart. Kewell gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt