Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa ligini takip edenler, su Ntep nasil bir kanat oyuncusu? Iyi mi?

Selamu Aleykum bu arada..

Fransa ligini takip edenler, su Ntep nasil bir kanat oyuncusu? Iyi mi?

Selamu Aleykum bu arada..

As belçikada değilmi abi o benmi yanlış hatırlıyorum bu yıl Batshuayi gibi baya gol attı genç bi oyuncuydu videolarını izlemiştim origiyi izlerken

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini Caner, Mevlüt, Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre, Olcan Adın, Ishak Doğan, Nuri Şahin'den alınabileceklerin maksimumu alınsın yabancı yaşlı oyuncu istemiyorum demiş yönetime diyor twitter duyumcuları ve yasaklı kaynaklar.

As belçikada değilmi abi o benmi yanlış hatırlıyorum bu yıl Batshuayi gibi baya gol attı genç bi oyuncuydu videolarını izlemiştim origiyi izlerken

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok, seyde oynuyor, Stade Rennais galiba..

Cok begendigim bir kanat oyuncusu. Bana Keita´nin iyi zamanlarini hatirlatiyor.

Gecenlerde videosunu koymustum hatta, bi arkadas "Cok pahali" demisti.

Stade Rennais de oynuyor benim bildigim, okadar pahali olacagini zannetmiyorum, yani 10 milyon euro yu gecmez bonservisi, cok kisi begeniyor ama pek fazla takip edemedim kendim..

Stade Rennais de oynuyor benim bildigim, okadar pahali olacagini zannetmiyorum, yani 10 milyon euro yu gecmez bonservisi, cok kisi begeniyor ama pek fazla takip edemedim kendim..

10 Milyon civari bonservisi, dogru. Fransa milli takim kadrosuna da cagriliyordu bildigim kadariyla.

Dünya kupasi kadrosunda var mi bilmiyorum. Genc, güclü, süratli, teknik. Hersey var.

Muslera

Melo

Sneijder

Telles

Bruma

Stoper (Chedjou)

bu yabancıların yanına kimler olmalı?

First class kanat ve Terminatör golcü ya da zaman zaman yedekliği sorun olmayacak (sınır yüzünden) kanat ve forvet?

Yani +3 kuralını nasıl değerlendirmek gerek?

Gomis'e hayır, Menez'e evet.

Muslera

Melo

Sneijder

Telles

Bruma

Stoper (Chedjou)

First class kanat ve Terminatör golcü ya da zaman zaman yedekliği sorun olmayacak (sınır yüzünden) kanat ve forvet?

Menez ile Lacina Traore(Kiralık) al bitsin işte sonra yüklen türklere.

Malki midir nedir kasimpasadaki

Yerli statusunde oynuyor sanirim

Yerli diye aklima geldi cöp mü yoksa

10 Milyon civari bonservisi, dogru. Fransa milli takim kadrosuna da cagriliyordu bildigim kadariyla.

Dünya kupasi kadrosunda var mi bilmiyorum. Genc, güclü, süratli, teknik. Hersey var.

Aynen cogu kisi bu cocukda is var diyor, yani ciddi ciddi ilgilensek mantikli geliyor bana, eger yabanci kanat alinacaksa tabi, istatistikleri de gayet iyimis..

Muslera

Melo

Sneijder

Telles

Bruma

Stoper (Chedjou)

Ben gerçekçi olmaktan yanayım. Chedjou da dahil bu altılı kalacaksa diğer 2 yabancımız Amrabat ve golcü özelliği ağır basan ve yedek ile 11 arası gidip gelecek bir yabancı olmalı.

Fazla para harcamanın lüzumu yok. Zaten ciddi sıkıntılar var. 5+3 de gündemde iken harcanak parayı daha çok yerlilere ayırmalıyız. İşte Mevlüt, Töre vb. Yabancı kanat forvet alıp eldekileri göndersek bile yeter bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt