Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan icin Gökhan Karadeniz isimli vatandasdan vazgecilmis.Olcan gelse bari.Sürekli TS istiyor diye ondan bundan vazgeciyoruz.

Aysal ısrar edip Gomis'i alırsa hata eder. Anladığım kadarıyla Mancini yabancı forvetten çok yabancı kanat/forvet oynayan birini istiyor. Elinde Burak varken Burak'ı kanat oynatamaz. Eğer Aysal Mancini'nin sistemine müdahale ederse (bunun olacağını pek sanmıyorum) önümüzde ki sezonu çöpe atmış oluruz.

Burak'ın son maçlarda tek forvet olrak iyi işler çıkardığını iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Eğer hazırlık kampında iyi hazırlanırsa ve takım olarak Mancini'nin sistemini iyi öğrenip sahaya yansıtırsak çok farklı bir GS izlemeye başlayacağız.

Aynen cogu kisi bu cocukda is var diyor, yani ciddi ciddi ilgilensek mantikli geliyor bana, eger yabanci kanat alinacaksa tabi, istatistikleri de gayet iyimis..

Burak´i kesmeyeceksek, ki begensek de begenmesek de Burak gibi adami kesmek zor (2 yilda 60 gol atti), Mevlüt´ü de aldigimizi düsünürsek, golcü bir kanat oyuncusu daha mantikli olabilir bencede. Bu cift forvet sacmaligindan kurtulmak lazim artik.

Chelsea'da oynayan sarışın bir forvet var ya İspanyol o gelsin işte, onu alsın başkan bize.:biggringift:

Burak´i kesmeyeceksek, ki begensek de begenmesek de Burak gibi adami kesmek zor (2 yilda 60 gol atti), Mevlüt´ü de aldigimizi düsünürsek, golcü bir kanat oyuncusu daha mantikli olabilir bencede. Bu cift forvet sacmaligindan kurtulmak lazim artik.

Paul-Georges Ntep : 2013/2014 sezonu, 27 mac 12 gol, oynadigi mevkide kanat.. Devre arasi Rennais 5 milyon euro ya almis ama.. Auxerre den almislar.

Fransa U21 de 8 macta 6 gol ayrica..

Yandaş medya Olcanı almayalım diye yalan yanlış haberler çıkarmaya başladı. Kulübe rest çekmiş bjkye gitmek istiyorum demiş habere bak :D

Belki biraz sert olacak ama Ünal Aysal'ın tam bir ilgi budalası olduğunu, ya da bu hale geldiğini düşünüyorum. Albayrak-Terim-Dürüst gibi göz önünde olan herkesi göndermesi yetmezmiş gibi Mancini'ye rağmen Gomis'i getirirse adam football manager oynuyor Galatasarayla demektir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

forveti burak umut olan adam eğer daha üst seviye istiyorsa eyvallah ama başka mevki için gomise burun kıvırıyorsa orda durcaksın kardeş ciddi ciddi hak veririm habersiz alınmasına .

burak-umut ne la

o değilde umutla burak hele burak ulan drogbayla oynadın hiçmi bişey kapamaz insan

Muslera

Melo

Sneijder

Telles

Bruma

Stoper (Chedjou)

bu yabancıların yanına kimler olmalı?

First class kanat ve Terminatör golcü ya da zaman zaman yedekliği sorun olmayacak (sınır yüzünden) kanat ve forvet?

Yani +3 kuralını nasıl değerlendirmek gerek?

muslera

melo

sneijder

telles

menez

+

chedjou

gomis

bruma dışında biri

Baskan ne zaman hocanin istemedigi oyunculari almis?

Terim´in sacma transferlerine laf etmemis, neden Mancini´nin arkasindan is yapsin?

Hoca istiyor diye, Burdisso, Hajrovic gibi cöpleri transfer etmis.

Ben Baskan olsam, bu rezil transferlerden sonra bende dinlemezdim Mancini´yi ya neyse.

Sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın kapısını çalan Schalke 04, Eboue için Sarı-Kırmızılılara 2.5 milyon Euro önerdi. Roberto Mancini'nin elden çıkarmak istediği futbolcular arasında yer alan Eboue'ye gelen bu teklifi değerlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim 2.5 milyon Euro'yu az bulunca takas önerisinde bulundu.

Emmanuel Eboue'yi Schalke 04'e vermeyi kabul eden Galatasaray, Hollandalı golcü Huntelaar'ın bonservisini sordu. Klaas-Jan Huntelaar için 10 milyon Euro isteyen Schalke 04'le masaya oturan Bülent Tulun, Alman yöneticilere Eboue+5 milyon Euro teklif etti.

Oyuncu kiralayacaksak bence Karabük'e kiralayalım.Tolunay Hoca bu konu da gerçekten çok iyi.Lucas,Hajro,Oğuz Karabük,İbb,Gençler gibi takımlara kiralanabilir.

Sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın kapısını çalan Schalke 04, Eboue için Sarı-Kırmızılılara 2.5 milyon Euro önerdi. Roberto Mancini'nin elden çıkarmak istediği futbolcular arasında yer alan Eboue'ye gelen bu teklifi değerlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim 2.5 milyon Euro'yu az bulunca takas önerisinde bulundu.

Emmanuel Eboue'yi Schalke 04'e vermeyi kabul eden Galatasaray, Hollandalı golcü Huntelaar'ın bonservisini sordu. Klaas-Jan Huntelaar için 10 milyon Euro isteyen Schalke 04'le masaya oturan Bülent Tulun, Alman yöneticilere Eboue+5 milyon Euro teklif etti.

bazı oyuncuları futbolu bırakana kadar her sezon yazacaklar böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt