Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bizde cok zor olur. Bir tane hata yapsa ertesi gun hemen baslarlar "19 yasinda stoper alirsan boyle olur iste" diye. Burada baslar hemen "cop transfer. paralar sokaga atildi, yonetim istifa" vs vs

Genc futbolcu oldugu zaman insanlar hata aramak icin seyrediyorlar, yaptigi iyi seyleri gormeyip, yalnizca hatalarini goruyorlar.

o zaman korayın üzerine düşmemiz lazım oynadığı maçlarda fena değildi

dedigin gibi balanta'nin bilekleri daha yumsak, solak, hucuma cikmayi seviyor, daha iyi oyun kurar zaten kariyerine 10 no olarak baslamis ama defansif olarak 100% degil henuz ve mental hatalar yapabilir ama yasi daha cok genc inanilmaz potansiyeli var kuskusuz ve oynadikca daha iyi olacaktir iyi fizigi var 20 yasindaki biri icin. Oyun stili bana David Luizi hatirlatiyor hem guclu hem cabuk ve topla kendinden emin hava toplarinda iyi, boyu 1.81 ama iyi sicriyor. Ileride dunyanin en iyi stoperlerinden biri olmasina hicbir engel yok...

Doria 1'90lik boyuyla fizik olarak daha caydirici bi topcu. Iyi teknigi var o boydaki bir oyuncu icin ama biraz yumsak BNC. Balanta'dan bir yas daha genc ama en az onun kadar potansiyelli

Ikiside oynadigi ulkenin en potentialli defansif yetenegi ikiside uyar bana

Bana bir seçim yap dersen Hakkı ben Doria derim.Kesinlikle yaşına rağmen üst düzey bir futbolcu.Stili ve sertlik bakımından ben daha önce böyle bir futbolcu ile karşılaşmadım.İzlediğim de bana çok enteresan geldi.Türkiye'ye geleceğine ihtimal dahi vermiyorum.Kurt Zouma(Chelsea) gibi Avrupa'nın elit bir takımına gider.Zaten ismi Munchen ve Barça ile geçiyordu yanılmıyorsam.Buna Milan da dahil.

Bana bir seçim yap dersen Hakkı ben Doria derim.Kesinlikle yaşına rağmen üst düzey bir futbolcu.Stili ve sertlik bakımından ben daha önce böyle bir futbolcu ile karşılaşmadım.İzlediğim de bana çok enteresan geldi.Türkiye'ye geleceğine ihtimal dahi vermiyorum.Kurt Zouma(Chelsea) gibi Avrupa'nın elit bir takımına gider.Zaten ismi Munchen ve Barça ile geçiyordu yanılmıyorsam.Buna Milan da dahil.

Bende Balanta derim...daha kivrak daha hizli ve atletik. Doria'ya hayir demem elbette, tekini bile kapsak donuma bosalirim ama zor gibi

Kurt Zouma'da tam bi tank yaw onun isminide cok duyariz 2-3 sene icinde

Bizim yabancilarimiz fena degil zaten. Önce istedigimiz Türkleri transfer etsinler de, sonrasina bakariz.

Daha Töre´yi, Olcan´i alamadilar, biz Doria Moria diyoruz.

Bizim yabancilarimiz fena degil zaten. Önce istedigimiz Türkleri transfer etsinler de, sonrasina bakariz.

Daha Töre´yi, Olcan´i alamadilar, biz Doria Moria diyoruz.

tumblr_mtiwra6X8l1r2duh2o1_250.gif

Moria :P

Fikret Orman: 12 Milyon € transfer bütçemiz var. 7.5 Gökhan Töre'ye vermem. 3 Milyon € teklif ettik. Kabul etmediler.

Fikret Orman: Gökhan Töre için Türkiye'den haber gönderen kulüpler varmış biz 6 Milyon € veririz diye.Hayırlı olsun ne diyim.

Avrupa'dan kimse almaz bu oyuncuyu. Rubin Kazan Avrupa'da bile yok. Mecburen satacaklar. Herhalde FB verdi bu teklifi. Biz asla 6 milyon teklif etmeyiz.

Fikret Orman: 12 Milyon € transfer bütçemiz var. 7.5 Gökhan Töre'ye vermem. 3 Milyon € teklif ettik. Kabul etmediler.

Fikret Orman: Gökhan Töre için Türkiye'den haber gönderen kulüpler varmış biz 6 Milyon € veririz diye.Hayırlı olsun ne diyim.

Avrupa'dan kimse almaz bu oyuncuyu. Rubin Kazan Avrupa'da bile yok. Mecburen satacaklar. Herhalde FB verdi bu teklifi. Biz asla 6 milyon teklif etmeyiz.

Bence Galatasaray etti o teklifi

PSG, Barça'nın Marquinhos için yaptığı 20M€ + Dani Alves teklifini kabul etti.(tribün dergi)

En fazla 5 eder Töre. O da sınırdan dolayı. Yoksa bjk'in teklif gayet doğru.

tapa

Genelde fenev futbolcularafahis bonservis paralari öder. Buna 6m biz vermeyiz. Ya fenev teklif etmistir ya da kazan fiyat yukseltmek istiyor. Ayrica ne ersun ne de mancini disipline edemezler töre'yi.

Tore'yi alirsak Besiktas'a cok koyacak. 5+3 5+3 diye direttiler, alalim da gorsunler 5+3'u.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt