Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:p:p:p

BobBB-jCAAACqBE.jpg

Gerçekten izleyen biri Doria ve Balanta'yı anlatsın bize.

Doria hava toplarında muazzam.Oyun görüşüde yaşına göre çok iyi.Geçen transfer döneminde de söylemiştim herif uçağa kafa atacak tipte.Balanta da bu düzeyde bir futbolcu ama Doria kadar sert değil.Bir stoperden çok 10 numara gibi oynuyor.Balanta'yı anlayabilmek için bi kaç maçını canlı izlemek lazım.Ama Doria kesinlikle alınmalı.

Mancini varken transfer konuşmak bilmiyorum ne derece doğru. Kalkar muslerayı 10 numara filan da oynatabilir. mourinho bile 2.maçtan sonra bu takımla oynama huyuyla resmen dalga geçmişti. Takımla oynamak da değil yaptığı, oyuncuları verim alamayacağı yerlerde süründürüyor.(burak sağaçık, sneijder solaçık, sabri solbek-solaçık, semih sağaçık....) Geçen sezon benim hafızamda mancini tarafından FB'ye hediye edilmiş bir şampiyonluk olarak kalacak.

SON DAKİKA !!!

İlahi Adalet..! ‏@omersahin61 2 dk.

UEFA Disiplin müfettişleri, Sivasspor ve Eskişehirspor için 2'şer yıl men ve ağır para cezaları talep etti."

Sıktı artık bu uefa da ya. yavaş yavaş acı çektirerek öldürüyorlar. UEFA bu işi bitirmeden yerel cezalar için TFF ye girişimde bulunmaz yani CAS MAS derken Ağustosa kadar fbye ceza gelmeyecek seneye kalacak herşey. bir an önce bitirsinler şu cezaları artık.

Tarık Çamdal ho

Peki kime hayırlı olsun ?

Kim yüzünden bu cezalar ?

Tarık en az 5'e Fenerde bu ceza olayı gerçekse. Bir şekilde telafi etmeleri lazım sonuçta.

Bizimkiler uyusun. Gerçi uyumadılar da ne oldu, en son durdular Alper'i de onlara verdiler, bizim elimizde değil bazı durumlar.

Doria hava toplarında muazzam.Oyun görüşüde yaşına göre çok iyi.Geçen transfer döneminde de söylemiştim herif uçağa kafa atacak tipte.Balanta da bu düzeyde bir futbolcu ama Doria kadar sert değil.Bir stoperden çok 10 numara gibi oynuyor.Balanta'yı anlayabilmek için bi kaç maçını canlı izlemek lazım.Ama Doria kesinlikle alınmalı.

dedigin gibi balanta'nin bilekleri daha yumsak, solak, hucuma cikmayi seviyor, daha iyi oyun kurar zaten kariyerine 10 no olarak baslamis ama defansif olarak 100% degil henuz ve mental hatalar yapabilir ama yasi daha cok genc inanilmaz potansiyeli var kuskusuz ve oynadikca daha iyi olacaktir iyi fizigi var 20 yasindaki biri icin. Oyun stili bana David Luizi hatirlatiyor hem guclu hem cabuk ve topla kendinden emin hava toplarinda iyi, boyu 1.81 ama iyi sicriyor. Ileride dunyanin en iyi stoperlerinden biri olmasina hicbir engel yok...

Doria 1'90lik boyuyla fizik olarak daha caydirici bi topcu. Iyi teknigi var o boydaki bir oyuncu icin ama biraz yumsak BNC. Balanta'dan bir yas daha genc ama en az onun kadar potansiyelli

Ikiside oynadigi ulkenin en potentialli defansif yetenegi ikiside uyar bana

doria eğer anlatıldığı gibiyse bizden önce bir çok takım kapmalı zaten aklı varsa gelmez anında fubolu unutur burada

aslında tam bizlik ama ara transferdeki bombalar sezon sonu oldu patladı bundan sonra zor alırız böyle gençleri diye düşünüyorum+10 milyon isterler

Zaten bizde cok zor olur. Bir tane hata yapsa ertesi gun hemen baslarlar "19 yasinda stoper alirsan boyle olur iste" diye. Burada baslar hemen "cop transfer. paralar sokaga atildi, yonetim istifa" vs vs

Genc futbolcu oldugu zaman insanlar hata aramak icin seyrediyorlar, yaptigi iyi seyleri gormeyip, yalnizca hatalarini goruyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt