Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.977
- 13.060
- 2.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten izleyen biri Doria ve Balanta'yı anlatsın bize.
kafa toplarındada iyi diye biliyorum
Son durum transfer yüzdeleri (bence)
Benzema - %0.02
QUOTE]
Nasil oldu bu simdi? transfer nasil %0,02 tamamlanabilir?
SON DAKİKA !!!
İlahi Adalet..! @omersahin61 2 dk.
UEFA Disiplin müfettişleri, Sivasspor ve Eskişehirspor için 2'şer yıl men ve ağır para cezaları talep etti."
SON DAKİKA !!!
UEFA Disiplin müfettişleri, Sivasspor ve Eskişehirspor için 2'şer yıl men ve ağır para cezaları talep etti."
SON DAKİKA !!!
Tarık Çamdal ho
Hava toplarinda zaten iyi, hem boy var hem de atletik yetenek. U20'nin kaptani.
Doria hava toplarında muazzam.Oyun görüşüde yaşına göre çok iyi.Geçen transfer döneminde de söylemiştim herif uçağa kafa atacak tipte.Balanta da bu düzeyde bir futbolcu ama Doria kadar sert değil.Bir stoperden çok 10 numara gibi oynuyor.Balanta'yı anlayabilmek için bi kaç maçını canlı izlemek lazım.Ama Doria kesinlikle alınmalı.
Gomisde bişey yok mu gomisde.. Dün pes 2013'de transfer ettim. Harika adam.. Drogbadan verimli!!
Defansa bunu alalım
![]()
aslında tam bizlik ama ara transferdeki bombalar sezon sonu oldu patladı bundan sonra zor alırız böyle gençleri diye düşünüyorum+10 milyon isterler