Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakitic zu Atletico diyorlar. BJK istemiyor muydu bunu?![]()
Rakitic zu Atletico diyorlar. BJK istemiyor muydu bunu?![]()
Aslında bütün futbolcuları Reading'e transfer edeceksin. Takımı Premier Lig'e çıkarıp hem ligi hem de CL'de finali hedefleyecek bir kadro kuracaksın. Tabii City, Chelsea, Arsenal ve United ile nasıl mücadele ederiz, orası soru işareti. Aysal böyle çılgın bir projeye girer mi? Sanmam.
Salih dursun diye bir herif vardı bizde ne oldu o :d
tarik istedigi kadar iyi olsun ama sikeci eskisehirden oyuncu almamaliyiz
feneve gelince 2m bize gelince 10m
bunlardan ne futbolcu alacan, ne futbolcu verecen
sener bana gore iyi bir sag bek, zaten eboue,sabri,veysel ve salihte takimda kalacak gibi
5 sag bekle idare ederiz
Sao Paulo Melo'yu istiyormus.
Arena aslan(twitter) :
Ünal Aysal :
Yer açabilirsek 1 yada 2 superstar sınıfından futbolcuyu kadromuza dahil edeceğiz.
Çünkü hedefimiz sadece Türkiye değil.
Gomis ile ilişkimisi kestik Trabzonspor için. Sözümün arkasındayım.
Enerjimizi yerli ve kalite oyucuları almaya harcyacağız. Bir çok kulüple görüşmemiz sürüyor.
Alex & Villa tahminim. Boldladigim yer cok önemli.
Arena aslan(twitter) :
Ünal Aysal :
Yer açabilirsek 1 yada 2 superstar sınıfından futbolcuyu kadromuza dahil edeceğiz.
Çünkü hedefimiz sadece Türkiye değil.
Gomis ile ilişkimisi kestik Trabzonspor için. Sözümün arkasındayım.
Enerjimizi yerli ve kalite oyucuları almaya harcyacağız. Bir çok kulüple görüşmemiz sürüyor.
Ünal Aysal'ın Fransa'ya gideceği söyleniyor bugün büyük olasılık Mevlüt ve Gomis adı geçmesi menajer'e daha az para ödeme yöntemi olabilir ordan büyük olasılık sadece Mevlüt alınacaktır Fransa'ya gitmişken Menez'i bitirip gelse çok iyi olur ayrıca Alex ve Lacina ilede temaslara geçebilir. Mevlüt tamamda Gomis bence tamamen hedef şaşırtma diyorum. Ayrıca dünde yazdım Ukrayna'da iç içleri iyice ısındı isyanlar devam ediyor savaş ortamı var adı savaş olmasada savaş bayrakları çekildi olağanüstü hal ilan edildi mecbur kalınmadıkça dışarı çıkılmamaları söyleniyor Donetsk'teki oyuncular artık istediği taktirde serbest kalıcaktır transferleri yapmadan önce kesinlikle Ukrayna'daki kaliteli oyuncular yoklanmalı diyorum özelliklede şu dünya kupası başlamadan Bernard , Taison , Teixeira ve Dario Srna gibi oyuncular.
Doneskde hiç biride superstar değil ama.
Yabancı serbest olsa neyse.
Bernard belki +3 için bir secenek ola bilir.
Ilk 11 için 5 tane sneijder olması gerekir+/-
Muslera-melo-sneijder
Bruma ve telles +3 için.