Melo 2010 yılında dünya kupasında kritik hatayı yapmasaydı halen ordaydı veya juventusda.
Bernard yıldız adayı dediğin gibi veya yıldız diyelim hadi.
Ama bir yıldız halen bir super yıldız değil.
Sneijder super.y , veya balotteli,ibrahimovic,rooney,messi,ronaldo,torres
Bernard bu listeye girdimi? Girermi sormuyorum ki bence giremez kolay kolay
Valla yanlış anlamada o listeye Torres'i koyarsan Bernard'da rahatlıkla girer zaten Messi ile Ronaldo'yu diğer isimlerle anmak bile hakaret olur bence.
8-10 Milyona satmanin hic bir avantaji yok bence. Iki sene kiralama bedelleri arti bu sezon bonservisi ile biz zaten o rakama yakin bir para ödedik Melo icin.
Meloyu satip onun yerini doldurabilmek cok zor olue bence. Benim gözümde Melo bu sezondan sonra unutulmayacak Galatasaray oyunculari arasina girmistir. Önümüzdeki sezonda da buna yakin bir performans sergilerse efsaneler arasina bile girebilir gözümde.
Yani dedigim gibi Meloyu su an elden cikarmak mantik disinda.
I am the one who knocks!
Valla Can eğer elden çıkarma durumumuz varsa bence yeterli parayı verdikleri taktirde çıkarılmalı diye düşünüyorum sonuç olarak 30 yaşına geldi Melo'da tamam çok iyi ararmıyız ararız ama satarmıyız bir daha satamayız ayrıca yönetim Melo üstünden yürütülen şeylerden bıkmış durumda bu yüzden sıcak baktığıda söyleniyor. Yönetim hep arkasında durdu Melo'nun fakat her seferinde yeni bir hareket yaparak tekrar gündeme oturdu taraftara hoş geliyor olabilir ama yönetim ve menajer için zor durum bunlar.