Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo 2010 yılında dünya kupasında kritik hatayı yapmasaydı halen ordaydı veya juventusda.

Bernard yıldız adayı dediğin gibi veya yıldız diyelim hadi.

Ama bir yıldız halen bir super yıldız değil.

Sneijder super.y , veya balotteli,ibrahimovic,rooney,messi,ronaldo,torres

Bernard bu listeye girdimi? Girermi sormuyorum ki bence giremez kolay kolay

Valla yanlış anlamada o listeye Torres'i koyarsan Bernard'da rahatlıkla girer zaten Messi ile Ronaldo'yu diğer isimlerle anmak bile hakaret olur bence.

8-10 Milyona satmanin hic bir avantaji yok bence. Iki sene kiralama bedelleri arti bu sezon bonservisi ile biz zaten o rakama yakin bir para ödedik Melo icin.

Meloyu satip onun yerini doldurabilmek cok zor olue bence. Benim gözümde Melo bu sezondan sonra unutulmayacak Galatasaray oyunculari arasina girmistir. Önümüzdeki sezonda da buna yakin bir performans sergilerse efsaneler arasina bile girebilir gözümde.

Yani dedigim gibi Meloyu su an elden cikarmak mantik disinda.

I am the one who knocks!

Valla Can eğer elden çıkarma durumumuz varsa bence yeterli parayı verdikleri taktirde çıkarılmalı diye düşünüyorum sonuç olarak 30 yaşına geldi Melo'da tamam çok iyi ararmıyız ararız ama satarmıyız bir daha satamayız ayrıca yönetim Melo üstünden yürütülen şeylerden bıkmış durumda bu yüzden sıcak baktığıda söyleniyor. Yönetim hep arkasında durdu Melo'nun fakat her seferinde yeni bir hareket yaparak tekrar gündeme oturdu taraftara hoş geliyor olabilir ama yönetim ve menajer için zor durum bunlar.

Selçuk varken Nuri lux olur.

Birisi yedek olur her zaman ki bu biraz pahalı yedek kulübesi olur ve ikiside yedek oturmaya kabulenmez uzun vaadede

Bütün sezon ya Ceyhun ya Yekta oynadı Selçuk ve Melo ile orta sahada.

Nedeni acaba doğru düzgün kanat oyuncumuz mu olmamasıydı ? Yoksa gerçekten x Selçuk Melo gibi 3'lü mü oynatacak orta sahayı yine.

Umarım kanat yok diye yapmıştır.

Bana kalırsa Melo Selçuk Nuri hatta Sneijderden iyi olan 3ü oynasın. Fener bu sene onu yaptı mesela.

Valla yanlış anlamada o listeye Torres'i koyarsan Bernard'da rahatlıkla girer zaten Messi ile Ronaldo'yu diğer isimlerle anmak bile hakaret olur bence.

Valla Can eğer elden çıkarma durumumuz varsa bence yeterli parayı verdikleri taktirde çıkarılmalı diye düşünüyorum sonuç olarak 30 yaşına geldi Melo'da tamam çok iyi ararmıyız ararız ama satarmıyız bir daha satamayız ayrıca yönetim Melo üstünden yürütülen şeylerden bıkmış durumda bu yüzden sıcak baktığıda söyleniyor. Yönetim hep arkasında durdu Melo'nun fakat her seferinde yeni bir hareket yaparak tekrar gündeme oturdu taraftara hoş geliyor olabilir ama yönetim ve menajer için zor durum bunlar.

Torres avrupa ve dünya şampionu olmuş ve chelseali oyuncu.

Bernard torrese eline su dökemez af edersin MARKA isim olarak bu gezegende.

Messi ve ronaldo hakında dediğine katılıyorum . Superyıldız+* olsun onlar

Bütün sezon ya Ceyhun ya Yekta oynadı Selçuk ve Melo ile orta sahada.

Nedeni acaba doğru düzgün kanat oyuncumuz mu olmamasıydı ? Yoksa gerçekten x Selçuk Melo gibi 3'lü mü oynatacak orta sahayı yine.

Umarım kanat yok diye yapmıştır.

Kanatlı system yok diye yaptı . (kanat oyuncusu yokdu zaten )

Sneijderi bu sene yine sola kilitlerse gidip bombayı bırakarım evine mancinin.

Kanatlı system yok diye yaptı . (kanat oyuncusu yokdu zaten )

Sneijderi bu sene yine sola kilitlerse gidip bombayı bırakarım evine mancinin.

Asıl korktuğum, yabancı forvet alırsak bu sefer de Burak'ı kanada atacak, yine korkunç olacak.

Melo, Selçuk, Sneijder, Bruma, Yerli, Burak diye umuyorum.

Evet rahatsiz olmalari normal ama ben bu konuya bir de baska bir boyuttan bakiyorum.

Melo bu sezon taraftarlarin gönlünden geceni yapan tek adamdi, sahadaki "biz" olan tek adamdi.

Emreye yillardir hak ettigi davranisi sergileyen ilk adam. Kendisine resmen "bunu ülkeden gönderin" diyen Demirörene elini sikmayarak cevabi veren yine Melo. Bu hareketlerin tabi negatif yönleri de var ama hak edene hak ettiği gibi davrandi "sadece" bu sezon.

Meloyu satmak bir nevi bu pisliklere kazandınız demek gibi olur benim gözümde, bilmem anladin mi ne demek istediğimi. Bence kontratının sonuna kadar kalabilir ve kalmali da.

Inan Melonun bizdeki varlığı Fenerlileri deli ediyor. Tabiki eder, Emre denyosu gıkını bile çıkartamıyor sahada Meloya karşı.

Bence böyle oyuncular her takıma şart bir tane. Savastigi sürece Melo bu takımın vazgecilmezi olur herdaim Ve yeri cok zor doldurulur su an.

I am the one who knocks!

Muslera dunya kupasindan sonra iyi teklif gelirse satilacakmis simdilik atleticonun 8m euroluk teklifi varmis ama unal basgan gulmus ona

Onur icin trabzonla arayi iyi tutmaya calisiyormusuz oda bize gelmek istiyormus.(via: aslanyurekliler)

Torres avrupa ve dünya şampionu olmuş ve chelseali oyuncu.

Bernard torrese eline su dökemez af edersin MARKA isim olarak bu gezegende.

Messi ve ronaldo hakında dediğine katılıyorum . Superyıldız+* olsun onlar

Benim için yıldız dediğin adam en kritik maçta ortaya çıkan oyuncudur Torres Chelsea'ye geldi geleli 2. 3. hatta 4. adam olmuş biri bu sebepten dolayı yıldız katagorisinde görmüyorum yani yıldız değil demeyimde beni heyecanlandıran bir oyuncu değil Gomis benim gözümde Torres'ten 1 tık daha üstte kıyas yaparsak. Ha Liverpool'daki performansı çok iyidi ama Liverpool'dan sonra tamamen düşüş yaşadı.

Asıl korktuğum, yabancı forvet alırsak bu sefer de Burak'ı kanada atacak, yine korkunç olacak.

Melo, Selçuk, Sneijder, Bruma, Yerli, Burak diye umuyorum.

Bruma ilk 11 için düşünmeyin bence.

Burak kanat olmaz ya. Yabancı kanat forvetu i alınır herhalde, umarım :oops:

Evet rahatsiz olmalari normal ama ben bu konuya bir de baska bir boyuttan bakiyorum.

Melo bu sezon taraftarlarin gönlünden geceni yapan tek adamdi, sahadaki "biz" olan tek adamdi.

Emreye yillardir hak ettigi davranisi sergileyen ilk adam. Kendisine resmen "bunu ülkeden gönderin" diyen Demirörene elini sikmayarak cevabi veren yine Melo. Bu hareketlerin tabi negatif yönleri de var ama hak edene hak ettiği gibi davrandi "sadece" bu sezon.

Meloyu satmak bir nevi bu pisliklere kazandınız demek gibi olur benim gözümde, bilmem anladin mi ne demek istediğimi. Bence kontratının sonuna kadar kalabilir ve kalmali da.

Inan Melonun bizdeki varlığı Fenerlileri deli ediyor. Tabiki eder, Emre denyosu gıkını bile çıkartamıyor sahada Meloya karşı.

Bence böyle oyuncular her takıma şart bir tane. Savastigi sürece Melo bu takımın vazgecilmezi olur herdaim Ve yeri cok zor doldurulur su an.

I am the one who knocks!

Zaten dikkat etti isen bu sebepten dolayı konuşmama başlarken duygusal olarak düşünmeyin hatta bana kızıcaksınız gibi kelimeler kullanıyorum Melo, Muslera ve Sneijder söz konusu olduğunda bende Melo'yu en az sizin kadar seviyorum inanın ve bu senenin Galatasaray'da maçın adamı diyebileceğimiz en azda 20 maçı vardır ben tamamen FM mantığı ile yaklaşıyorum Yaş/Maliyet oranını kıyaslıyarak ve Performanlada oranlarsak yaş yukarı çıktıkça Maliyet ve Performası düşücektir bu senenin Dünya Kupası senesi olmasıda ekstra performans sebebidir diye düşünüyorum.

Bruma ilk 11 için düşünmeyin bence.

Burak kanat olmaz ya. Yabancı kanat forvetu i alınır herhalde, umarım :oops:

Bence bu durumu şöyle özetleriz diye düşünüyorum mesela Lacina Traore'yi alırsak Sol ayaklı bir forvet Lavezzi misali oynar Bruma yada başka bir kanatla yer değişerek oynar Burak göbekte oynar ters kademede yapabilirler 2'li forvette olur maç gidişatına göre mesela 3-2-3-2 gibi bir diziliş.

Benim için yıldız dediğin adam en kritik maçta ortaya çıkan oyuncudur Torres Chelsea'ye geldi geleli 2. 3. hatta 4. adam olmuş biri bu sebepten dolayı yıldız katagorisinde görmüyorum yani yıldız değil demeyimde beni heyecanlandıran bir oyuncu değil Gomis benim gözümde Torres'ten 1 tık daha üstte kıyas yaparsak. Ha Liverpool'daki performansı çok iyidi ama Liverpool'dan sonra tamamen düşüş yaşadı.

Ispanya -almanya avrupa şampionluk final macı.

Gol torres hemde yokdan var ederek

Sonuc 1-0

Bernard bu arada ne yapmış? Shaktarda yedek kulübüsünde oturmak ile olunmuyor ki superyıldız.

Şimdiki torresi kıyaslarsak yıldız bile demem ama bu onun gecmişini veya yıldız statüsünü etkilemiyor dünyada.

Sadece perfomansa göre değerlendirsek bir çok oyuncu bugün yıldız yarın ise bidon diye tanımlarız.

Cvsi genelinde önem taşıyor bu tanıtımda.

İster 10 oyuncu alsınlar isterlerse hiç almasınlar benim tek isteğim seneye gümbür gümbür oynayan bir takım seyretmek. En azından 2011-2012 sezonundaki kadar canla başla, rakipleri şapşala çevirerek oynayalım.

Zaten dikkat etti isen bu sebepten dolayı konuşmama başlarken duygusal olarak düşünmeyin hatta bana kızıcaksınız gibi kelimeler kullanıyorum Melo, Muslera ve Sneijder söz konusu olduğunda bende Melo'yu en az sizin kadar seviyorum inanın ve bu senenin Galatasaray'da maçın adamı diyebileceğimiz en azda 20 maçı vardır ben tamamen FM mantığı ile yaklaşıyorum Yaş/Maliyet oranını kıyaslıyarak ve Performanlada oranlarsak yaş yukarı çıktıkça Maliyet ve Performası düşücektir bu senenin Dünya Kupası senesi olmasıda ekstra performans sebebidir diye düşünüyorum.

Tamam anladım kardeşim. Bu sezon bu yönde bize açıklık getirecektir zaten bence. Bu sezonki performansının büyük bir ölçüsünü dünya kupasına bağlayabiliriz bunu inkar etmek mümkün değil zaten, onun için bakalım bu sezon nasıl bir performans sergilyecek.

Ilk geldiği sezondaki performans ortada. Geçen sezonun başlarında bocaladığını da unutmadık ama o bocalamayı takıma gec katilmasina da bağlayabiliriz çünkü sezon ilerledikçe Melo da düzeldi.

Bence Melo canla başla oynayan bir adam olduğu için performansı hep an az bir seviyede olacak diye düsünüyorum. Şu an da zaten en verimli yaşında bir futbolcu için. 28-32 arası bence en olgun ve en verimli zamandır bir futbolcu için.

Doğru söylemek gerekirse ben de Melonun bonservisini aldığımız andan sonra yatacağını düşünenlerdendim. Ama bu sezon gördüm ki çok yanılmışım. Kapağı taktı yani Pitbull beyefendi :D

I am the one who knocks!

chelsea hucum yapmiyor o yuzden. Torres ile alakali bi durum degil

chelsea hucum yapmiyor o yuzden. Torres ile alakali bi durum degil

Torres ile çok alakalı. Mourinho daha devre arası söyledi elimde adam gibi santrafor yok diye. Hatta Eto'o için kaç yaşıda olduğunu bilmediğim bir adama kaldım filan demişti yanılmıyorsam:)

Torres 2 senedir gol atmayı bırak yürümeyi unutmuş gibi çıkıor sahaya. Serseri mayın gibi, alkol almış gibi geziyor sahada:)

Torres ile çok alakalı. Mourinho daha devre arası söyledi elimde adam gibi santrafor yok diye. Hatta Eto'o için kaç yaşıda olduğunu bilmediğim bir adama kaldım filan demişti yanılmıyorsam:)

Torres 2 senedir gol atmayı bırak yürümeyi unutmuş gibi çıkıor sahaya. Serseri mayın gibi, alkol almış gibi geziyor sahada:)

bana gore degil. Chelsea'nin maclarini devamli olarak izliyosaniz tum takim ileriye dogru top sisiriyo. Torreste o topu kendi kendine indirip biraz saklamaya ya da faul almaya calisiyor. tek yaptiklari o. ha yanina bazen 1-2 kisi refakat ediyor. onla duvar pasi yapiyor.

eger birilerinin dediklerini referans alacaksak, hazard'da mourinho'yu elestirmisti. bize hic sans tanimiyor hucumda, surekli olarak defans yapiyoruz. yaraticiligimizi gosteremiyoz gibisinden hocasini elestirdi.

madem forvetleri yok 3 senedir niye almiyolar. 60 milyona luiz'i sattilar. bakalim bu sene alacaklarmi. demek ki oyun planlari boyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt