Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hic bir savunma mudahelesi yapamayan ve ayagi yere saglam basmayan yabanci solbeklere gerek yok

tellesten iyi bir 3-5-2 solu olabilir ancak

4-4-2 de sabri> telles

riera zaten tellesten 30 kat iyi bir performansa sahipti tartismam bile

hic bir savunma mudahelesi yapamayan ve ayagi yere saglam basmayan yabanci solbeklere gerek yok

4-4-2 de sabri> telles

30 kata katılmasam da cümle öbeğine katılıyorum

En az maglup olan ve en az gol yiyen takimiz, gole gidecek, kanatlari hareketlendirecek adamlara bakmak lazim.

GT-N5105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 8 dk.

Serbest kalır maddesi yerine Paket teklifi yapmışız geçen hafta. Serdar+Şener için. Aramız bozulmasın diye uğraşıyorlarmış.

Bütün hevesim kaçtı.

Geçenlerde bir futbol sohbetinde büyük laf ettim, pek yaptığım iş değildir de söz ağızdan çıktı bir kere:

''Seneye ilk lig maçında takımın stoperleri olarak sahaya Semih Kaya-Serdar Aziz ikilisi çıkarsa futbolla ilişkimi süresiz olarak dondurur, maç filan seyretmem!''...

Allah muhafaza!!...Takım adına kötü olacağı kesin, birde sözümü yemiş olacağım!...Selçuk Şahin kadroda olsa yine de takip edeceğimiz besbelliyken böyle laf edilir mi?...Böyle bir yönetim ve teknik direktör varken!...

4-4-2 de sabri> telles

Tellese ana avrat sövsen, hatta gidip islak odunla dövsen daha iyidi. Adami resmen yerin dibine soktun.

Geçenlerde bir futbol sohbetinde büyük laf ettim, pek yaptığım iş değildir de söz ağızdan çıktı bir kere:

''Seneye ilk lig maçında takımın stoper olarak sahaya Semih Kaya-Serdar Aziz ikilisi çıkarsa futbolla ilişkimi süresiz olarak dondurur, maç filan seyretmem!''...

Allah muhafaza!!...Takım adına kötü olacağı kesin, birde sözümü yemiş olacağım!...Selçuk Şahin kadroda olsa yine de takip edeceğimiz besbelliyken böyle laf edilir mi?...Böyle bir yönetim ve teknik direktör varken!...

Rahat ol renkdasim semih - serdar stoper ikilisi olmayacak çünkü semih artık sağ bek.

Şöyle bir şey çıkabilir ama

Semih - serdar aziz- balta - sabri

''Seneye ilk lig maçında takımın stoper olarak sahaya Semih Kaya-Serdar Aziz ikilisi çıkarsa futbolla ilişkimi süresiz olarak dondurur, maç filan seyretmem!''...

Mancini'nin Serdar Aziz diye birini tanıdığı aklına yatıyor mu Allah aşkına?

adriano onun yasindayken brazil milli takiminda oynamis ne anlatiyon

su burda oynasa boyle dersiniz diye mantik yok

o zaman suarez erciyeste oynasa gibi cumleler kuralim

Yanlis cevap. Suarez erciyeste oynasa da dünya yildizidir. Adriano sevillada bi kac sene parlayip sonra orada bile siradan bi oyuncuyken barcaya transfer olmustur. Telles gelecegin en onemli sol beki.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt