Halil Yüksel
Kırmızı Üye
- 13 Mayıs 2011
- 1.739
- 0
- 996
biz istemiyoruz da insallah yönetim de istemiyordur :disgust:
Yok net Serdar abi ile görüşme yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz istemiyoruz da insallah yönetim de istemiyordur :disgust:
Yok net Serdar abi ile görüşme yok.
hic bir savunma mudahelesi yapamayan ve ayagi yere saglam basmayan yabanci solbeklere gerek yok
tellesten iyi bir 3-5-2 solu olabilir ancak
4-4-2 de sabri> telles
riera zaten tellesten 30 kat iyi bir performansa sahipti tartismam bile
Serdar abi dediysen inandım şimdi. Hadi inşallah.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 8 dk.
Serbest kalır maddesi yerine Paket teklifi yapmışız geçen hafta. Serdar+Şener için. Aramız bozulmasın diye uğraşıyorlarmış.
Bütün hevesim kaçtı.
hic bir savunma mudahelesi yapamayan ve ayagi yere saglam basmayan yabanci solbeklere gerek yok
tellesten iyi bir 3-5-2 solu olabilir ancak
4-4-2 de sabri> telles
riera zaten tellesten 30 kat iyi bir performansa sahipti tartismam bile
zaten Bursa'da stoper yok ki![]()
Dany'i falan itelemeye çalışırız belli mi olur.
Geçenlerde bir futbol sohbetinde büyük laf ettim, pek yaptığım iş değildir de söz ağızdan çıktı bir kere:
''Seneye ilk lig maçında takımın stoper olarak sahaya Semih Kaya-Serdar Aziz ikilisi çıkarsa futbolla ilişkimi süresiz olarak dondurur, maç filan seyretmem!''...
Allah muhafaza!!...Takım adına kötü olacağı kesin, birde sözümü yemiş olacağım!...Selçuk Şahin kadroda olsa yine de takip edeceğimiz besbelliyken böyle laf edilir mi?...Böyle bir yönetim ve teknik direktör varken!...
D
Helgadan zarar gelmez. Burda türk gencleri kendi kendilerini maf ediyor maalesef.
Türk mahalelerin zararı geneleme olmasada tabiki.

Geçenlerde bir futbol sohbetinde büyük laf ettim, pek yaptığım iş değildir de söz ağızdan çıktı bir kere:
''Seneye ilk lig maçında takımın stoper olarak sahaya Semih Kaya-Serdar Aziz ikilisi çıkarsa futbolla ilişkimi süresiz olarak dondurur, maç filan seyretmem!''...
Allah muhafaza!!...Takım adına kötü olacağı kesin, birde sözümü yemiş olacağım!...Selçuk Şahin kadroda olsa yine de takip edeceğimiz besbelliyken böyle laf edilir mi?...Böyle bir yönetim ve teknik direktör varken!...
Danyi alabilirler yalnız
Tellese ana avrat sövsen, hatta gidip islak odunla dövsen daha iyidi. Adami resmen yerin dibine soktun.
adriano onun yasindayken brazil milli takiminda oynamis ne anlatiyon
su burda oynasa boyle dersiniz diye mantik yok
o zaman suarez erciyeste oynasa gibi cumleler kuralim