Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.379
- 7.242
- 2.358
Töre'nin menajeri Bjk hariç hiç bir kulüple görüşmediklerini söylemiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Töre'nin menajeri Bjk hariç hiç bir kulüple görüşmediklerini söylemiş.
Buna kimse inanmaz yalnız...
Demekki BJK ile anlaşma aşamasındalar , maaşı arttırmaya çalışıyolar.
Eyer ben arfa gelirse ve saglikli ise GS taraftari onu bir daha hic unutmayacak ,
Adamin kendisine ozgu bi stili var. lakin 15-20 mil euro arasi bi para vermek lazim kulubune, newcastle da yasiyorum bi cok kere canli izledim eyer gunundeyse tozu dumani birbirine katiyor,
Sent from Bejan's iphone
Eyer ben arfa gelirse ve saglikli ise GS taraftari onu bir daha hic unutmayacak ,
Adamin kendisine ozgu bi stili var. lakin 15-20 mil euro arasi bi para vermek lazim kulubune, newcastle da yasiyorum bi cok kere canli izledim eyer gunundeyse tozu dumani birbirine katiyor,
Sent from Bejan's iphone
David Villa çok dillendirilmeye başlandı.
Bu aralar da Ben Arfa diyorlar..
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
m8 adam sürekli sakat kaliyor.
bence paraya degmez
Gecen sezon cok
Mac oynadi ama bi turlu formunu yakalayamadi ,
Sent from Bejan's iphone
10 versek adamlar bir saniye düşünmez bence.
Keita'da Ben Arfa'da ki özel yeteneğin 3'te biri yok.
Ben Arfa o sakatlıkları yaşamasa çoktan Chelsea, Arsenal, Manu kapmıştı şimdiye.
Ama saha dışında da aktif olduğu söyleniyor. Kas sakatlıkları yaşıyor sürekli demek ki iyi bakmıyor kendine.
Kewell ise iş ahlakı olarak Kuyt ile falan eş değer, yetenek olarak ise şut tekniğinde hepsinden üstün bir oyuncu, ama onun da ölüsü geldi bize.
Ne sürati kalmıştı ne de stamina'sı. O şekilde oynatacağın adam sayısı bir takımda en fazla 1 olması gerekirken 2008-2009'da ADNAN KARDEŞLER
Lincoln+Baros+Kewell 'ı ağır Meira ile kombinleyip heder ettiler 3 senemizi bizi borç batağına sokarak.
O seneden sonra transfer bile yapamadık. Bir de Lincoln'ü gönderip onun yeteneksizi Elano denen bitiği aldılar tüy diktiler.