Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Töre'nin menajeri Bjk hariç hiç bir kulüple görüşmediklerini söylemiş.

bir yerli kanat alamazsak o dakika yönetim hakkında söylediğim tüm olumlu düşüncelerden vazgeçerim, geçen sene yapılan rezil oyuncu planlaması, nasılsa sınır kalkar palavralarına karnım tok. 11 oynayabilecek yerli bi kanat gelecek o kadar. olcan-töre-yusuf biri gelecek.

Eyer ben arfa gelirse ve saglikli ise GS taraftari onu bir daha hic unutmayacak ,

Adamin kendisine ozgu bi stili var. lakin 15-20 mil euro arasi bi para vermek lazim kulubune, newcastle da yasiyorum bi cok kere canli izledim eyer gunundeyse tozu dumani birbirine katiyor,

Sent from Bejan's iphone

Eyer ben arfa gelirse ve saglikli ise GS taraftari onu bir daha hic unutmayacak ,

Adamin kendisine ozgu bi stili var. lakin 15-20 mil euro arasi bi para vermek lazim kulubune, newcastle da yasiyorum bi cok kere canli izledim eyer gunundeyse tozu dumani birbirine katiyor,

Sent from Bejan's iphone

m8 adam sürekli sakat kaliyor.

bence paraya degmez

David Villa çok dillendirilmeye başlandı.

Bu aralar da Ben Arfa diyorlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sent from Bejan's iphone

10 versek adamlar bir saniye düşünmez bence.

Yenikalenin çöplerini alacak halimiz yok. Menez akar.

Eski nöbet gibi Sneijder yazıp twitterda arattıp, sonuçlar:

Galatasaray taraftarları: Yeni sezon kadroları kuruyor, Şikecilerin aldığı yedek oyuncuyla dalga geçiyor.

Hollanda vatandaşları: Dünya Kupası'nda çok şey bekliyorlar.

Manchester United taraftarları: Takımlarında görmek istiyorlar duyum peşinde. İçlerinde ukde kalmış.

Buda Galatasaray'ın büyüklüğünü gösterir :f68.gif:.

Gökdeniz olcandanda,töredende iyi futbolcu,maliyetide düsüktür,töre genc,ve sirf bjkya gicikligina alinmali

Keita'da Ben Arfa'da ki özel yeteneğin 3'te biri yok.

Ben Arfa o sakatlıkları yaşamasa çoktan Chelsea, Arsenal, Manu kapmıştı şimdiye.

Ama saha dışında da aktif olduğu söyleniyor. Kas sakatlıkları yaşıyor sürekli demek ki iyi bakmıyor kendine.

Kewell ise iş ahlakı olarak Kuyt ile falan eş değer, yetenek olarak ise şut tekniğinde hepsinden üstün bir oyuncu, ama onun da ölüsü geldi bize.

Ne sürati kalmıştı ne de stamina'sı. O şekilde oynatacağın adam sayısı bir takımda en fazla 1 olması gerekirken 2008-2009'da ADNAN KARDEŞLER

Lincoln+Baros+Kewell 'ı ağır Meira ile kombinleyip heder ettiler 3 senemizi bizi borç batağına sokarak.

O seneden sonra transfer bile yapamadık. Bir de Lincoln'ü gönderip onun yeteneksizi Elano denen bitiği aldılar tüy diktiler.

Cok iyi yazmissin renktas,tebrik ediyorum. Ben Arfa gelse bizde her türlü is yapar. Su Sakatliklar olmasa keske...Chelsea almak istiyordu zaten ama yine sakatlandi...Sakatliklar olmasa bize zaten gelmezdi,umarim gelir. Sneijder,Bruma ile birlikte akar. Cok pahali de olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt