Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caner gelmez adım kadar eminim balotelli de yüksek fiyat bence bu iş ikisi de nanay

Caner inşallah gelir. Karakter diyorsunuz da saha içinde her oyuncu çirkef. Karısı ile olan konu ise bizi hiç ilgilendirmiyor kendi tercihleri.

Saha içi kabul edilebilir de saha dışında da rahat değil..

Ardayla ettiği kavga FB'de de kavga etti öyle..

Bir de Umut Bulut'un hiç çirkefliğini görmedik daha :D

Renktaş Allahını seversen...

2.Chelsea maçında Muslera'nın yediği ilk gole bak..

TS maçından bahsetmenin anlamı yok çünkü 2.lik maçıydı

Ki Kayseri maçında öyle bir durum yok sen son TS maçındaki penaltı pozisyonunu düşünerek adamı gömmüşsün de gömmüşsün.

Gömme işini çok iyi yapıyoz biz ya 1-2 maça bakarak dünyanın en kötü futbolcusu 1-2 maça bakarak dünyanın en iyi futbolcusu yapmayı iyi biliyoruz.

Mantıklı da zor değil imkansız...

Kafadan Burak asla yedek bırakmazlar.

Duzelttım. Ama bence kalabılır kalmasıda gerekır . Eger buyuk takımsan baskası daha ıyıyse kalır/kalmalı. (ha bencede bırakmazlar o ayrı. Bızdekı torpıl bır baska ıslıyor. Aykut Sabrı Hakan Selcuk vs adamlar sureklı naz gecıtıyor ve ıstedıklerı yapılıyor.

caneri isteyenler emre ve volkanıda istesin bari 7milyon verdiğimz Tellesi herkes unutmuş. Brezilyalılar avrupadaki ilk yıllarında hep kötü oynarlar örneğin Neymar seneye bu lige alışınca daha iyi olacak

Pedro Obiang nasil bir oyuncu bilen varmi? Sampdoria da oynar..

caner gelmez fln ama FM'de Caner'i alacak olsam Telles'i gönderirdim. ilk 11'de 5 yabanci kurali varken nereden kesersek yeridir.

Hocam genellikle ismi geçen isimleri yazmışsın sadece..

Ozan'ı şimdi alırsan söner gider , kaybolur

Gökhan dediğiniz adam beğenmediniz Ufuktan daha berbat goller yiyor.

Aytaç sezonun başına bile yetişemicek sanırım.

Ziya iyi ama küçük takımın savaşçısı gibi kapasitesi yeterli değil.

Yapmayın etmeyin.. Rhododolfo'yu Dedeyi kaç kere izledik?

İsmi geçenlerden mantıklı bir toparlama yapmak ve yanlış tercihlerle düşülebilecek durumları hatırlatmaktı amacım zaten...İlle de oyuncu keşfetmek gerekmiyor!..

Bende çok genç oyuncuların zamanı gelmeden alınmasına taraftar değilimdir ancak çok beğenilen Tarık ın yetersiz kalacağını düşündüğüm ve Ozan ı daha yüksek potansiyelde gördüğüm için kişisel olarak tercihimi ondan yana kullandım, bu yaş grubundan alınacaksa Ozan alınsın isterim. Zaten Bursa Dünya yıldızı fiyatı çekerse de Şener e yönelinir...

Aykut kötü kaleci değildi, yıllar önce güven kaybetti, gönderilecektir...Eray dan hiçbir şey olmaz...Ufuk biraz düzeldi diyelim, 3. kaleci lazım, başkası da olur ama bonservissiz Gökhan fena olmaz diye yazdım, Altay da iken de çok dikkat çekmişti...

İlle de Aytaç demedim, bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç var, Ceyhun u kadroda görmek istemiyorum...İshak olmazsa Ziya gayette mantıklı, bu sezonki ortalamasına devam ederse kontenjan nedeniyle Telles çoğunlukla yedek kulübesinde başlar maçlara, Sabri den solbekte istikrar beklemek ürkünç olur!...

Dede yi tesadüfen iki maç izledim, tamda aradığımız stoper, benim ilk tercihim olurdu mümkün olsa...Rhodolfo için de iyi referanslar var ve uzun boyuna rağmen Ranocchia gibi hantal durmuyor, videolarda filan, Mancini nin ilk tercihi olduğu söyleniyordu ayrıca...

Gömme işini çok iyi yapıyoz biz ya 1-2 maça bakarak dünyanın en kötü futbolcusu 1-2 maça bakarak dünyanın en iyi futbolcusu yapmayı iyi biliyoruz.

Aynen öyle . Aydın Yılmaz belki bu yüzden kulüptedir hala tamam iyi Galatasaray'lı ama işte..

Caner, Töre, Menez, Alex. 4ü yeter be. Hadi Ünal Başkan!

caner gelmez fln ama FM'de Caner'i alacak olsam Telles'i gönderirdim. ilk 11'de 5 yabanci kurali varken nereden kesersek yeridir.

Ben Fm'de Caneri fb'den 800 bin euroya aldım

1 sene sonra 8 milyon euro'ya Livorno'ya satmıştım :)

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Balotellı faztezı zaten kabul ama duyumlardan kanaklı. Bazen olur boyle fırsat trasnferlerı ki Balotellide de belli olmaz bu işler. Caner ıcın ıse yorumum su eger Avrupa dan teklıf gelmez bırde su fenerın ceza ıslemlerı falan gerceklesme ıhtımalı dogarsa degıl Caner yanında Alper ve Gokhanda kosarak gelir. İnter misalı

İsmi geçenlerden mantıklı bir toparlama yapmak ve yanlış tercihlerle düşülebilecek durumları hatırlatmaktı amacım zaten...İlle de oyuncu keşfetmek gerekmiyor!..

Bende çok genç oyuncuların zamanı gelmeden alınmasına taraftar değilimdir ancak çok beğenilen Tarık ın yetersiz kalacağını düşündüğüm ve Ozan ı daha yüksek potansiyelde gördüğüm için kişisel olarak tercihimi ondan yana kullandım, bu yaş grubundan alınacaksa Ozan alınsın isterim. Zaten Bursa Dünya yıldızı fiyatı çekerse de Şener e yönelinir...

Aykut kötü kaleci değildi, yıllar önce güven kaybetti, gönderilecektir...Eray dan hiçbir şey olmaz...Ufuk biraz düzeldi diyelim, 3. kaleci lazım, başkası da olur ama bonservissiz Gökhan fena olmaz diye yazdım, Altay da iken de çok dikkat çekmişti...

İlle de Aytaç demedim, bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç var, Ceyhun u kadroda görmek istemiyorum...İshak olmazsa Ziya gayette mantıklı, bu sezonki ortalamasına devam ederse kontenjan nedeniyle Telles çoğunlukla yedek kulübesinde başlar maçlara, Sabri den solbekte istikrar beklemek ürkünç olur!...

Dede yi tesadüfen iki maç izledim, tamda aradığımız stoper, benim ilk tercihim olurdu mümkün olsa...Rhodolfo için de iyi referanslar var ve uzun boyuna rağmen Ranocchia gibi hantal durmuyor, videolarda filan, Mancini nin ilk tercihi olduğu söyleniyordu ayrıca...

Mancinin ilk tercihi filan degil. Adamın Astori ve Balantayı istedigini cümle alem biliyor.

Telles onunde caner oynasın ıste. Karakter ayrı bı mevzu. Ikısınınde hucumu ıyı ıkısıde optımum duzeyde savunma bılıyor. Bırı cıkarr dıgerı kademe yapar oburu cıktıgında dıgerı kademe yapar mıs gbı ıste. Al Caner ı hem rakıbını boz hemde yerlı kontenjanı aç. Su yorumların aynısı Kazım ıcınde soylenıyordu. Caner ı sevıp sevmemek ayrı konu gelıp gelmemesı ayrı konu. Ki gelecegını zannetmıyorum ama her halukarda işimize gelecektır. gelırse guzel olur gelmesse fıyatı yukselır bu kadar basıt

Olcan > Caner . Ayrıca biz Galatasarayız bizi farklı kulüplerle karşılaştırdın galiba ? Veya küçüksün UEFA Kupasında evimizdeki Atletico maçını bilmiyorsun . Daha bu sene adamın karısı başka adamla birlikte oldu sesini çıkarmadı . Her platforma "Ben Fenerbahçeliyim" diyebilen birisi .

İyi oyuncu mu ? Bana göre de iyi oyuncu ama karakter sınıfta kalıyor maalesef . Bana Olcan'larla gel .

Hocam şöyle birşey var Şener'in 2m'£ serbest kalma maddesi var söylüyorum 1.5 senedir..

Gökhan cidden saman alevi gibi..

Aytaç'ı hatırlattım sadece Tolga Ciğerci olabilir..

Ziya'ya pek sıcak değilim gene İshak olmayacaksa ligden sol bek alınmamalı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt