Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek yabancılar :ched., Lestienne, Origi olsun. Görün takımı

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alacaksin Caneri,kapali bir odaya. Vereceksin 2,8 Milyon € Yillik Ücreti...+ 2 Milyon € Imza parasi. ve diyorsun ki: Buraya Sampiyonlar Liginde oynuyorsun.

Düsünmeden Imza atar,hemen atar hemen. Dedigim gibi ben de Caneri sevmiyorum pis bir insan, ama sonucta iyi bir futbolcu ve Rakipin en ömeli silahi,duygusal bakmamak lazim. Bayern aynisi yapiyor yillardir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZPul6fRKaRc[/media]

Ne Caner'i Allah aşkına.. :coffee:

caner tek basına gecen sene fenere rahat 12 puan aldırmıstır...ıcımız rahat olmayacak tabıkı ancak fenerın en onemlı sılahını almıs olacaksın elınden oraya yabancı koymak zorunda kalacaklar..zor duruma dusecekler daha onemlı ne yapabılırsın kı transfer sezonunda yabancı sınırında senın takımın guclenıyor karsı tarafın ki gucsuzlesıyor..

Caner olayı sadece ezeli rakipten edilen adam olsa neyse adam ile ilgili olarak berkey hakkında neler dedik burda nelere güldük şimdi profesyonellikten bahsetmek saçma oluyor.

Allah'a yakın parçalıya uzak dursun.

İşin kötüsü zaten gelmeyecek adımızı kullanıyorlar bunu da ciddye alan arkadaşların olması.

Caner gelmiycek zaten boştan yere kuşlara malzeme vermeyin

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caner gelmez önemli olan ezikoğlu eziklerden fazla para çıkması 1,750 yerine 2,5 milyona imza atsa iyi olmazmı ayrıca zaten caner malın önde gideni bu yabancı sınırında yerli kalitesi belli iken kendiside bu yıl ligin açık ara en iyi yerlisi iken 3 milyondan aşağı istemezdim azizeden mecburen vermek zorundalar ama adam mal ne yaparsın

Tanıdığım Batur malı Caner'i bu performanstan sonra yıllık 2.8-2.9'dan aşağı imzalatmaz A.Y zaten ters adam onunla zıtlaşır gelir Selçuk'a imzalattığı gibi kapımızı çalar.

Caner 2-3 gun icinde Fener le yeni sozlesme yapar, yillik 2.3 milyon euro ya falan..

Caner çirkefi bize gelmez zaten yönetimimizde de aklı başında adamlar var ki caneri almak gibi bir saçmalık yapmazlar

Caner'i isteyenler kan degerlerine baktırsın kısa sürede. Keza bir bozukluk olabilir...

caner gibi bit yavrusunun ne işi var lan biz de? o it yüzünden atl madrid maçını kaybetmiştik. hala daha aklıma geldikçe söverim.

Caneri istedikleri yetmiyor birde Selçukla takas diyorlar. Eger yönetim böyle bir kanıbozukluk yaparsa istifa edene kadar falakaya yatırılmalılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt