Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurda 1-2 ay önce Berkay'la ilgili geyikler döndür, şimdi Caner Galatasaray'a gelsin diye kendini parala. Caner midesiz belli. Ya Caner'i parçalıyla görmek isteyenler ?

Yabancı sınırı asla bahane olamaz.

herkesi bazıları gibi ahlaksız mı sandınız özel hayatında yaşadığı şanssızlık üzerinden bir adama laf çarpacak kadar

onu ualılar yapar ancak

caneri bu forma altında 2.kez görmek istemiyorum gelirse ardadan yediği dayağı melodan yer

240909-caner.widec.jpg

Canerin karakteri iyidir kötüdür tartismam,Melo fenerde oynasaydi nefret edecektik kendisinden,ben Canerin tekrar bize gelebilecegine inaniyorum,cünkü gerginlikten beslenen ariza bir Tip Caner,Tümerde öyleydi,tepki cektikce,küfür yedikce daha iyi oynuyordu,önümüzû yasaklarla kesen serefsizlere en iyi cevap caner ve töre transferleri olur

Yazıldı mı bilmiyorum ama Canerle ilgili haberlerin amacı belli. Bizim daha çok verdiğimizi ama Cenerin fbliliğinden dolayı fbyi seçtiği yazılacak. Oyuna gelmeyin.

Terim "Taktiği neden kağıda yazıp oyunculara vermiyorsunuz" soruma cevabı: GÖZÜMLE BİLE TAKTİK DEĞİŞTİRİRİM.

Yazıldı mı bilmiyorum ama Canerle ilgili haberlerin amacı belli. Bizim daha çok verdiğimizi ama Cenerin fbliliğinden dolayı fbyi seçtiği yazılacak. Oyuna gelmeyin.

E peki böyleyse neden bizim sosyal medyacılar güya fanatik Galatasaraylılar! bu teklifi açıkca söylüyorlar ?

Kardes Anlamiyorum bizden Emre Belozoglu giderken hicbir fener taraftari karsi cikmadi Kabullendiler ama biz iyi Sol bek alacaz ama hepiniz karakterine bakiyorsunuz Simdi Meloyuda kovalim Meloda karakter var mi soylesene bana Hepiniz galatasarayli diye ovuyorsunuz Melonun futbolu harika karakteri iyi degil Gitti Fatih Terime bile hareket cekti yani eliyle resmen fatih terimi itti.Karakter bakimindan bizim meloyu almamamiz gerekiyordu o zaman.

Bizim renklerimiz Sarı Kırmızı. Onların yaptıklarını yapmak istiyorsan onların takımlarını tutacaksın. Melo farklı bir mevzu, Melo yabancı oyuncu iki alakasız konu. Bir çok kişinin içine sinecek bir transfer değil Caner hırbosu. Bulunduğu renklere tam anlamıyla uyum sağlayan bir isim. Mümkünse Sarının yanında ki kırmızıdan uzak dursun.

David Villa dan aciklama:'' Artik Avrupa dan ayrilmanin zamani geldi, Amerika ya gidiyorum..''

Bunun da pili bitmisti zaten..

herkesi bazıları gibi ahlaksız mı sandınız özel hayatında yaşadığı şanssızlık üzerinden bir adama laf çarpacak kadar

onu ualılar yapar ancak

Caner son zamanlarda Emre ve Volkan'ı bile geçmişti nefret edilme konusunda. Arabasının renginden, saçının şekline kadar herşeyine sallandı bu adamın. Bu konu içinde bile bir sürü gönderme var Caner'e. Üşenmezseniz bulun okuyun. Twitter'a 'Caner Berkay' yazıp aratın, yazılanları görün. Bakalım bu yazıların sahiplerinin ne kadarı "ualı" ? Kaldı ki Caner, Galatasaray'da oynarken "Fenerbahçe yenilince üzülüyorum" diyen adam. Özel hayatı vs. geçtim, bunu diyen birini takımımda görmek istemem. Profesyonelliği batsın. Ek olarak ahlaksızlığın ne demek olduğunu çok iyi gördük sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt