- 4 Ağustos 2009
- 91.223
- 72.867
- 5.358
İnş caneri kaçırdığımız gibi töreyi de kaçırmayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntı olmaz sanıyorum, Emirates, Gazprom ile gorusurken avea ile anlaşamayiz herhalde.
adam atletico maçında turu getirecek penaltıyı yaptırdı kolpa ilave hakem gözünün önündeki smacı söyleyemedi sonra o pozisyonun hırsıyla salak bi şekilde atıldı, aynı şeyi arda yapsa şimdi hatırlamazdınız bile
Ali Kübra Yumak @aslanyar69 2 dk.
@altunterim az once imzalamıştı ?
Osman Altunterim @altunterim 1 dk.
@aslanyar69 Okuduğunu anlayamaman benim değil, ilkokul öğretmeninin sorunu..
Şu adamı ciddiye alan var mı hala yaTerim Terim diye ölüyordu en son bıraktığımda.
Osman herşeyi biliyor gerçekten inanılmaz bir durumcu :S Caner FB ile anlaştı diyip 2 dk şunu yazması da bunu ispatkar nitelikte..
Osman Altunterim @altunterim · 1 dk.
Caner'in menajeri ile kulüp mutabık 2 yıllık sözleşme ve yıllık 2.2 milyon Euro bedel.. Caner kulübü ile anlaşmaz ise Avrupa'ya gider..
Ya birader çokmu meraklısınız takıma Kuş gelmesine.
Sırf fenerin kaybedeceği güç için bile alınır
takımımızın qral leblebicisi de bir kuş ne önemi var hangi takımı tuttuğunun
Bu takımda zaten Sol bek varken. Niye ihtiyacımız olan yerlere para harcayacagımıza Sol beke para bayılalım abi. Nasıl bir kafa bu.
Türk Telekom ve Avea futbol yatırımlarından çekildi zaten
Stad için de isim sponsoru bulmamız lazım TT'den sonra
Ayrıca Samsung-Gazprom-Fly Emirates falan şehir efsanesi
Ortada bişey yok hala.
Öylesine abi fantasy manager 11 e alcam da ciddiye alıyorum oyunu hediye falan hem burda forsama shawın önünde bainea var oynaması zormuş
Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi