Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnş caneri kaçırdığımız gibi töreyi de kaçırmayız.

Ne Osman ne Aşkın beş para etmez. O Esra denen liseli kızda goygoy yapıyor. Resmi siteden açıklanana kadar Her duaya Amin demeyin.

Sıkıntı olmaz sanıyorum, Emirates, Gazprom ile gorusurken avea ile anlaşamayiz herhalde.

Türk Telekom ve Avea futbol yatırımlarından çekildi zaten

Stad için de isim sponsoru bulmamız lazım TT'den sonra

Ayrıca Samsung-Gazprom-Fly Emirates falan şehir efsanesi

Ortada bişey yok hala.

adam atletico maçında turu getirecek penaltıyı yaptırdı kolpa ilave hakem gözünün önündeki smacı söyleyemedi sonra o pozisyonun hırsıyla salak bi şekilde atıldı, aynı şeyi arda yapsa şimdi hatırlamazdınız bile

Ya birader çokmu meraklısınız takıma Kuş gelmesine.

Ali Kübra Yumak ‏@aslanyar69 2 dk.

@altunterim az once imzalamıştı ?

Osman Altunterim ‏@altunterim 1 dk.

@aslanyar69 Okuduğunu anlayamaman benim değil, ilkokul öğretmeninin sorunu..

Şu adamı ciddiye alan var mı hala ya :asd: Terim Terim diye ölüyordu en son bıraktığımda.

Kendisi şizofren sanırım, önce caner fb ile anlaştı,Milli takımdan sonra imzalar deyipte,bir sonraki tvitinde anlasamazsa avrupaya gider diyen kendisi.

Osman herşeyi biliyor gerçekten inanılmaz bir durumcu :S Caner FB ile anlaştı diyip 2 dk şunu yazması da bunu ispatkar nitelikte..

Osman Altunterim @altunterim · 1 dk.

Caner'in menajeri ile kulüp mutabık 2 yıllık sözleşme ve yıllık 2.2 milyon Euro bedel.. Caner kulübü ile anlaşmaz ise Avrupa'ya gider..

bu mesajda kastedilen bana göre; FB anlaşamazsa eğer gelip GS ile masaya oturmaz demek istiyor

ayrıca Altunterimin duyumculuğu zerre umurum değil

aramızda avatırana caneri koyacaklar var nerdeyse

sıkıntım bu

Bu takımda zaten Sol bek varken. Niye ihtiyacımız olan yerlere para harcayacagımıza Sol beke para bayılalım abi. Nasıl bir kafa bu.

caner gelse olcan kadar sol açık oynayamaz mı neyin derdindesiniz siz takımda bir tane sol ön oyuncusu yok ayrıca sol bek var diyorsun da telles kendini ispatlamadı henüz 5 yabancılı kadrolarda direk yazılacak kadar

lavezzi menez torres istemeyi biliyorsunuz nasıl oynatmayı planlıyorsunuz acaba

Türk Telekom ve Avea futbol yatırımlarından çekildi zaten

Stad için de isim sponsoru bulmamız lazım TT'den sonra

Ayrıca Samsung-Gazprom-Fly Emirates falan şehir efsanesi

Ortada bişey yok hala.

TT çekildi biliyorum da avea hakkinda bilgim yok, stadın sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Şehir efsanesi değildir bence, cok yerde geçti. Dönen rakamlar şehir efsanesidir.15-20 milyon falan diyorlardı, o paraları verseler saniye düşünmez, kabul eder zaten başkan.

Öylesine abi fantasy manager 11 e alcam da ciddiye alıyorum oyunu hediye falan hem burda fors :Dama shawın önünde bainea var oynaması zormuş

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shaw oynayabilir, teknik direktorleri onu oynatacam falan diyordu, her mac 11 mi arada sirada mi bilmiyorum tabi..

Şurda 1-2 ay önce Berkay'la ilgili geyikler döndür, şimdi Caner Galatasaray'a gelsin diye kendini parala. Caner midesiz belli. Ya Caner'i parçalıyla görmek isteyenler ?

Yabancı sınırı asla bahane olamaz.

Alınanlar:

Bek: İshak

Kanat: Turgut

Alınacaklar:

Stoper: Astori

Kanat: Olcan/Töre

Yerli Santrafor: Mevlüt

Yabancı Kanat/Santrafor: X

Önümüzdeki sezonki kadro ise;

1007555_Galatasaray_SK.jpg

Muhtemel Cl kadrosu gündemdeki isimlere bakarak.

Muslera

Tarık-Semih-Astori-Telles

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Burak(Menez)

Torres(Burak)​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt