Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. Sarı Kart ve Kırmızı Kırmızı çıktı Balotelli oyun dışına çıkarılıyor Fenerliler üstüne geldi Emre birşeyler söylüyor Emre yine ırkçılık yapıyor Balo deliriyor adete takımda kimse tutamıyor Melo , Meloda dahil oldu olaya hayır hayır Melo ve Emre'yede kırmızı kart çıkarıyor hakem orda ne oldu bilmiyorum ama sanırım karşılıklı küfür ettiler bir birlerine adeta ortalık karışıyor maç 5dk'dır durmuş durumda bütün futbolcular orada. Al sana özeti :D

Rıdvan Dilmen : Balotelli taraftarı tahrik etti. Böyle bir hareket yapmamalıydı , kesinlikle en az 3 maç ceza almalı..

Ümit Özat : Bu Fair Play'e aykırı ... Noumanın suçu neydi , Balotelli efendi derhal ülkeden gönderilmeli..

Ben bi duyum aldım menajer tipinde bi arkadasdan..kendisi milano da yasiyor

Balotelli bitmis. 99% bizde

H o

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8Pqsh2Ejoz8[/media]

Shaqiri gidişatı değiştirmek istiyormuş. Zamanında gelecekti bize, aptallık etti. Hem kendini yaktı hem de bize Bruma gibi ne olacağı belirsiz bir futbolcuyu transfer ettirdi.

Balonun su resmine hayranim :D

Gambar-Balotelli-vs-Ferdinand.jpg

Müthis ya :D
tam aslan canım :) meloyuda yanına koyup resmi öyle hayal edin birde

Rıdvan Dilmen : Balotelli taraftarı tahrik etti. Böyle bir hareket yapmamalıydı , kesinlikle en az 3 maç ceza almalı..

Ümit Özat : Bu Fair Play'e aykırı ... Noumanın suçu neydi , Balotelli efendi derhal ülkeden gönderilmeli..

R.D. : Melo ve Balotelli adeta Emre üzerine oynadı Emre tükürdü ırkçılık yaptı küfür etti ama bence ağır tahrik var Melo ve Balotelli birşey yapmamasına rağmen Emre tahrike kapıldı Emre 1 maç çünkü birşey yaptı ama Balotelli üstünü çıkarıp 2. sarıyı gördüğü için ağır tahrikten en az 3 maç Meloda yardım ve yataklıktan 5 maç almalı yani ligimize yakışmayan oyuncular bunlar hayır Emre'de yapıyor ama usturukuyla yapıyor mesela küfür ediyor direk hakemin yüzüne küfür ediyor hiç arkasından etmiyor yüzüne edince ceza almazsın arkasından ettinmi en az 5 maç.

Ümit Özat : Emre'yi tanırım Emre efendi adam dur bi dakika siz devam edin ( Evet Başkanım ne diyim tamam) temin yakın bir arkadaşımdan haber aldım Melo tükürmüş Balotelli'de vucudu ile taraftarı tahrik etmiş çok fit bir vücudu varmış Emre'de tabi dayanamamış bunlara bence Emre haklı diğerleri bu ülke futbolunu katleden adamlar bu ülke baranmamalı bile.

Ahmet Çakar : Beyler bakın bu adamlar Köpek yanlış anlamayın hakaret etmiyorum sonuçta köpekte bir canlı tırnak içinde :D Köpek dediğimiz hayvan aslında çok insancıl bir hayvan hakaret olarak algılanmaz sonuçta Melo kendine pitbull diyor diye devam eder.

Balo gelirse burdaki bütün cocuklarcocukları (berat dahil ) keserim

* LG G2 Tapatalk *

Selçuk İnan,Sneijderıyla İleride Burak yılmazla Sag kanatta Brumayla Sevsin sizi Mario Baba !

Beyler heyecana gerek yok balo bu sene ya bize gelir yada chelseaye gider menajeride boyle aciklamisti 1-2 ay once zaten bide chelseaninde simgesi aslan hatirlatim dedim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt