Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BpC4l0HIUAAfjob.jpg

Beyler heyecana gerek yok balo bu sene ya bize gelir yada chelseaye gider menajeride boyle aciklamisti 1-2 ay once zaten bide chelseaninde simgesi aslan hatirlatim dedim ...

Chelsea ye gitseydi City den ayrildiktan hemen sonra giderdi bidaha ingiltereye donmez ..sanmam

Bilmiyorum ama Balotelli , Hulk vb. isimler asrın transferi olur Torres, Villa , Eto'da asrın hüsranı olur derim. Balotelli'nin Galatasaray haberleri ise Facebook'unda duvar fotosuna Aslan resmi koyup Dünya Kupasından sonra ne yapıcağıma karar vericem demesi ile başladı galiba ayrıca Balotelli kiralık dahi alsak taraftarları ve bizim sevgimizi gördüğü vakit bir daha başka yere gitmek istemeyecektir yeterki 1 kere dahi olsa sahamıza getirmek hazırlık maçlarının ilkini Milan'la Arena'da yapalım :D

şeref aydının da dediği gibi balotelliyi isteyenler liverpool,arsenal ,monaco ve biziz.kafa bulandırmayın.

Canerle alakamiz yokmus yasin abinin dedigine gore

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şeref aydının da dediği gibi balotelliyi isteyenler liverpool,arsenal ,monaco ve biziz.kafa bulandırmayın.

Liverpool liman şehri onu ele adam gezip tozmak ister

geriye

İstanbul-Londra-Monaco kaldı

Monaco'da zaten herkes zengin her yer kumarhane sıkılır orda

ya İstanbul ya Londra :D

Teriminde icinde en ufak gs sevgisi kalmamis yazik...

Bunu anlamak güç olmamalı D.Ö. laf edip edip aynı masaya oturduğu gün benim için o defter kapandı hala çok seviyorum saygım sonsuz ama bir süre uzak dursun bizden yönetime inat hareketler yapıcam diye Galatasaray'a zarar veriyorsan hatta bundan haz alıyorsan diyecek birşeyim yok dediğim gibi her zaman sevgim ve saygım sonsuz ama bu aralar uzak dursun Fenerlilere bile imparator Fatih Terim tezahürattı attırdı ise diyecek birşey yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt