Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
kadro yaparken onuru yazmayın artık arkadaşlar rica ediyorum
)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2,5 nasıl 9m tl yapıyor
Yaw avatarında Sneijder başparmağını işaret ve orta parmaklarının arasından geçirip karşısındakine ''3 ün 1'' ini gösteriyormuş gibi geliyor her dafasında, gözlerini direkt oraya odaklamayınca...Bir bana ait bir algı mıdır, yoksa özellikle bu sebeple mi seçtin?!...Hani mahsuru olduğundan değil de...!...
Onur kötü kaleci mi? Hayır.
Ama ABD maçı Onur'un özeti gibi. Bir tedirginlik, bir acemilik yapacak gibi duruyor her an. Yan toplarda ciddi zaafiyeti var. Hatta bana sorarsanız Tolga daha güven veren bir kaleci. Dediğim gibi Onur bence de çok iyi ama bir Muslera değil. Benim için zaten Muslera ile boy ölçüşebilecek kaleciler Curtouis, Neuer, Buffon filan.
2,5 milyon euro dedim borsayı pek yakından takip edemedipim için yanlış yazmışım.Zaten neredeyse diye belirtmiştim ! Ayrıca mesele 0,5-1 milyon meselesi değil mesele bizim takımın saçma transferleri. Oynatmayacağın adamı neden alırsın.
Muslera hayirli olsun.
Aldigi parayi haketmiyor da diyemem ancak oyunculara cok saglam maas vermeye basladik.
Asgari ücret 3 Milyon Euro olmaya basladi vallaBaskana güvenim sonsuz ama dikkat etmek lazim.
Bu paralari gören oyuncular da kapiyi 2.5´tan acar valla. Dandik Türk futbolculardan bahsediyorum ayrica. Yabancilardan degil.