Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera sözleşmesi için çok sevindim iyi oldu. Şöyle düşünün kalenizde Muslera gibi bir kaleci var güven ve rahatlık veriyor açıkcası. Ömer'in tagda dediği gibi we have muslera they don't. Son üç sezon buyrun bakın.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Musleranin menejari de iyi is cikarmis...

Yaw avatarında Sneijder başparmağını işaret ve orta parmaklarının arasından geçirip karşısındakine ''3 ün 1'' ini gösteriyormuş gibi geliyor her dafasında, gözlerini direkt oraya odaklamayınca...Bir bana ait bir algı mıdır, yoksa özellikle bu sebeple mi seçtin?!...Hani mahsuru olduğundan değil de...!...

sneijderin 2 yıl daha sözleşmesi var. kontratı bittiğinde 32 yaşında olacak sözleşme yenilemek için şuan erken bu sene sonu konuşulur

Yaw avatarında Sneijder başparmağını işaret ve orta parmaklarının arasından geçirip karşısındakine ''3 ün 1'' ini gösteriyormuş gibi geliyor her dafasında, gözlerini direkt oraya odaklamayınca...Bir bana ait bir algı mıdır, yoksa özellikle bu sebeple mi seçtin?!...Hani mahsuru olduğundan değil de...!...

kismet..fotoyu begendim ve avatar olarak yaptin,ayni zamanda sneijderi cok sevdigim icin,yani herhangi baska bir sebep yok. avatar güzel degil mi?o_O

Galatasarayımız, Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın sözleşmesini 2018 yılına kadar kadar uzattı.

Galatasaray Sportif A.Ş, Muslera ile sözleşme yenilediklerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamayla bildirdi. KAP'ta yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera'nın sözleşmesinin 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarına ilişkin mali şartları aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve sözleşmesi 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayacak şekilde uzatılmıştır:

-2014-2015 sezonu için 2.750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret,

-2015-2016 sezonu için 3.300.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret,

-2016-2017 sezonu için 3.575.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret,

-2017-2018 sezonu için 3.575.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret."

Muslera hayirli olsun.

Aldigi parayi haketmiyor da diyemem ancak oyunculara cok saglam maas vermeye basladik.

Asgari ücret 3 Milyon Euro olmaya basladi valla :) Baskana güvenim sonsuz ama dikkat etmek lazim.

Bu paralari gören oyuncular da kapiyi 2.5´tan acar valla. Dandik Türk futbolculardan bahsediyorum ayrica. Yabancilardan degil.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CaxCceD3cQE[/media]

You yes ? No.

Efsane diyalogdur.

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ile 2019'a kadar anlaşan Galatasaray, Uruguaylı kalecinin kontratını yenilemedi. (9 saat önce)

Kaynak Mynet. KAP'a inanmayın beyler. :(

Onur kötü kaleci mi? Hayır.

Ama ABD maçı Onur'un özeti gibi. Bir tedirginlik, bir acemilik yapacak gibi duruyor her an. Yan toplarda ciddi zaafiyeti var. Hatta bana sorarsanız Tolga daha güven veren bir kaleci. Dediğim gibi Onur bence de çok iyi ama bir Muslera değil. Benim için zaten Muslera ile boy ölçüşebilecek kaleciler Curtouis, Neuer, Buffon filan.

Kardeş burda Muslera gitsin Onur gelsin diyenlerden biri de bendim.Muslera büyük kaleci Onur iyi kaleci o konuda tartışmam bile.Yabancı kısıtlamasında bana kalsa defansa kaleye hiçbir yabancı almam ama oturup düşündüğümde Muslera gibi bir kaleci bir daha bize gelmez bu yaşta.Muslera Melo Telles Bruma Wesley Sneijder gibi kaliteli yabancılarımız var kaliteli Türk futbolcusuda alırsak herşey güzel olur.Bana kalırsa Şener Mevlüt Olcan G.Töre alınsın sıkıntımız kalmaz.

Onur ne ya. 3-4 sene evvel yan top zaafı olan adamın hala aynı zaafları olması bile onu istememek için bir neden benim için. O değilde o dombili vücudu ile o toplara nasıl uzanıyor hayretler içerisindeyim.

2,5 milyon euro dedim borsayı pek yakından takip edemedipim için yanlış yazmışım.Zaten neredeyse diye belirtmiştim ! Ayrıca mesele 0,5-1 milyon meselesi değil mesele bizim takımın saçma transferleri. Oynatmayacağın adamı neden alırsın.

ah o 500 bin dolara 1 milyona adamlar ne topçular getiriyor bi biz beceremiyoruz bunu ..

Muslera hayirli olsun.

Aldigi parayi haketmiyor da diyemem ancak oyunculara cok saglam maas vermeye basladik.

Asgari ücret 3 Milyon Euro olmaya basladi valla :) Baskana güvenim sonsuz ama dikkat etmek lazim.

Bu paralari gören oyuncular da kapiyi 2.5´tan acar valla. Dandik Türk futbolculardan bahsediyorum ayrica. Yabancilardan degil.

soylede olabılır sen su ucretle basla basarılı olursan sende bole maas alırsın taktığı olabılırmı

Musleranin hakkidir kimse laf edemez . Satilirsada baskanin insiyatifidir DK onemli baskan icin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt