Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eray'ı da sıkıştırsaydık araya, ondan da birşey olmayacak. 2. kaleci Ufuk zaten.

eray ı ptt de herhangi bir takıma kiralayabiliriz. eray görününden çok daha potansiyelli bir isim onlarca kez izledim. sadece kendine güven katacak bir yerde oynaması lazım. elden çıkarılması hata olur.

eray ı ptt de herhangi bir takıma kiralayabiliriz. eray görününden çok daha potansiyelli bir isim onlarca kez izledim. sadece kendine güven katacak bir yerde oynaması lazım. elden çıkarılması hata olur.

Ben de hiç potansiyeli olduğunu düşünmüyorum, benim görüşüm.

Güvenle ilgisi olmadığını düşünüyorum, bence o yetenek yok onda.

Kendisi bilir tabi, Aykut gibi hiçbirşey yapmadan oturarak para kazanabilir ya da gider, çalışır, uğraşır.

Merhaba Arkadaslar,

Menez su anda AC Milan ile görüşüyor....Plan su: Menez zu Milan , Balotelli zu Gala.

Yönetim israrla Baloyu almak istiyor, Balotelli de istiyor , umarim bu transfer olumlu sonuclanir.

He Burada Murat Ö. Forvet transferi tamam dedi, bana Sallamasyon Makinasi gibi geldi kendisi ama hadi bakalim.

Gökhan Töre yetenekli olabilir eyvallah ama o barlarda gezmesi olaylara karışması bence çok itici sporcu yaşantısıyla bağdaşmıyor. Eğer böyle şımarık tavırları playboy tripleri varsa bizden uzak olsun.

Muslera

Veysel Semih Toprak Telles

Selcuk Melo

Töre Sneijder Bruma

Burak

Yedekler: Eray, Chedjou, Eboue, Yekta, Amrabat, Furkan, Umut

Iki transfer bile yeter bize: ÖMER TOPRAK + GÖKHAN TÖRE

Omer ne ya onun yerine koray,gokhan,balta oynasin. Hemde bonservis verecen birde almanci nazini cekecen.

Ben de hiç potansiyeli olduğunu düşünmüyorum, benim görüşüm.

Güvenle ilgisi olmadığını düşünüyorum, bence o yetenek yok onda.

Kendisi bilir tabi, Aykut gibi hiçbirşey yapmadan oturarak para kazanabilir ya da gider, çalışır, uğraşır.

herkesin fikri ayrı tabi. ben 3-4 yıldır takipteyim. ne olabileceğini az çok gördüm şimdiye kadar. çok üst düzey olur diyemem ama elde tutulabilecek bir potansiyel

Gökhan Töre yetenekli olabilir eyvallah ama o barlarda gezmesi olaylara karışması bence çok itici sporcu yaşantısıyla bağdaşmıyor. Eğer böyle şımarık tavırları playboy tripleri varsa bizden uzak olsun.

92'li adam daha. Gelsin bize bizimkilerin ortamına girince toparlanır zaten. Beşiktaş'taki kekolarla gezmekten yamuldu adam.

..................volkan................

gökhan...alves..egemen..caner

..............topal...alper.........

...................diego...............

..kuyt........emenike........sow..

aşağı yukarı 2014-2015 kadrolar bu şekilde oluşacaktır..

bu takim savunma olarak epey SOS verir

biz bu takimi gecemiyorsak isi birakip gidelim.

Yeni Stoper 3,2 Milyon euro alacak diyor Murat Ö.

Alex?

Yine söylüyorum bu adam salliyor bana göre...Ha tam tersi de olabillir ama sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt