Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka maka devre arası 20 milyon euroya yakın sırf bonservis bedeli tutan transferler yapmışız 2-3 tanesi dışında yollamaya çalışıyoruz , işe bak

sa

balotelli geldi mi beyler?

Dogru duzgun denemedigimiz adamlari niye bu kadar cabuk gondermeye calisiyorsunuz.eski leslerden kurtulmadan gondermek ne kadar mantikli olur bilemedim dogrusu..

SA

Bugün giremedim hiç misafir vardı evde.

Var mı sıkırtı tıkırtı gençler.

Ne yiyonuz

tAp@tALk xD

Ekmek arası shaqiri istedi cnm

tAp@tALk xD

merak edenler vardı. nerden ulaştın bilgiye diyen olursa profilden görebilirler.

@gokayakpinar

Emre Can Coşkun ve Serdar Rahman Bilik'e Aydınspor'un ilgisini doğrulattım. şimdilik bonservisleriyle gidecekler gibi ama net değil henüz

merak edenler vardı. nerden ulaştın bilgiye diyen olursa profilden görebilirler.

@gokayakpinar

Emre Can Coşkun ve Serdar Rahman Bilik'e Aydınspor'un ilgisini doğrulattım. şimdilik bonservisleriyle gidecekler gibi ama net değil henüz

Eray'ı da sıkıştırsaydık araya, ondan da birşey olmayacak. 2. kaleci Ufuk zaten.

@gokayakpinar

Aydınspor bonservisiyle istiyor, bizimkiler kiralık vermeye çalışıyor. Satın alma opsiyonlu kiralanacaklar büyük ihtimalle. Bana kalırsa sözleşmesine geri alma bedeli eklenerek satılabilirlerdi.

Aydınspor bonservisiyle istiyor, bizimkiler kiralık vermeye çalışıyor. Satın alma opsiyonlu kiralanacaklar büyük ihtimalle. Bana kalırsa sözleşmesine geri alma bedeli eklenerek satılabilirlerdi.

şu anda satın alam durumu daha öndeymiş. netleşince bilgi gelecek.

Muslera

Veysel Semih Toprak Telles

Selcuk Melo

Töre Sneijder Bruma

Burak

Yedekler: Eray, Chedjou, Eboue, Yekta, Amrabat, Furkan, Umut

Iki transfer bile yeter bize: ÖMER TOPRAK + GÖKHAN TÖRE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt