- 16 Haziran 2010
- 204.460
- 156.657
- 6.838
![]()
Menez zu Milan ?
Menez zu Milan demek El Shaarawy zu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Menez zu Milan ?
Yektanin teyzesi ile oturuyorum suan Balotelli gelecekmi ddm bn bilmem oğlum diyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Menez zu Milan ?
![]()
Geçmiş olsun, Menez, Inzaghi, menajer...
Milan.
Balo h o
* LG G2 Tapatalk *
bak renktas olcanın yası olmus 29 30 bu ulkede bır zamanlar gokhan unallar mehmet yıldızlar gol kralı oldular sen yapmıs oldugu bu sezonkı basarıyla olcana 10 e 15 euro verıyorsan yada alper gıbı adamlara yabancı sınırlaması kıtlıgından 10 euro verıyosan bu futbolcunun kalıtelıgınden degıl futbolcu yoklugundandır kımse kımseyı kandırmasın karşim olcanlar töreler galatasarayın topcusu sezon oncesi transfer bombası falan olamaz bunların tek sebebi yabancı ksıtlaması yoksa yüzüne bakmazsın bunların heeeeeee istiyormuyum elbbeteki istiyorum suan ki turk futbolunda galatasaray kadrosunda görmek istedigim en iyi yerli olcan ama çıksın bakım yabancı sınırlaması olcan molcan yuzune bakmayız 29 yasına gelmıs hayatında ılk defa boyle perfortmans sergılemıs aldıgın zaman satarak kar amacın olmayacak eeeeee olcana 10 euro verelım geçiniz...
unal başgan menezle milanın ilgilendiğini duyunca çekilmiş baloyu alacak ya , olcan-gomis misali
Çeptalk
Bize mi ? 30 mio veren Arsenal'e mi ?
Verelim demiyorum zaten ama isterler. Genelikle yazdıklarına ama katılıyorum.