Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BpNkkB0CIAE0VMX.jpg

Menez zu Milan ?

Menez zu Milan demek El Shaarawy zu?

Eyvah eyvahh

Olsun

Olcan+Töre+Balotelli da iyi gider

* LG G2 Tapatalk *

@Mehmet Bilicioğlu su kadrolara kagit üzerinde onlar ustun diyorsan biz gecen sene ligi iyi 2. Bitirmisiz . bir kere gecen sene 0 katli aldigimiz kanatlara 2 tane ligin en formda kanadi geliyor bir de kenarda bruma olacak.. Bu kadrolar olursa şampiyon allain izniyle biz oluruz hem de eze eze

---------Muslera

Şener Semih Hakan Telles

--------Melo Selcuk

Töre---- Sneijder---- Olcan

---------Balotelli

* LG G2 Tapatalk *

5 like atana kanat transferimizi 10 like atana forvet transferimizi 12 like atana kanat+forvet transferlerimizi acıklıcam

tAp@tALk xD

Menez kaçtigina göre Turgut doğan Şahine odaklanabiliriz.

unal başgan menezle milanın ilgilendiğini duyunca çekilmiş baloyu alacak ya , olcan-gomis misali

Çeptalk

bak renktas olcanın yası olmus 29 30 bu ulkede bır zamanlar gokhan unallar mehmet yıldızlar gol kralı oldular sen yapmıs oldugu bu sezonkı basarıyla olcana 10 e 15 euro verıyorsan yada alper gıbı adamlara yabancı sınırlaması kıtlıgından 10 euro verıyosan bu futbolcunun kalıtelıgınden degıl futbolcu yoklugundandır kımse kımseyı kandırmasın karşim olcanlar töreler galatasarayın topcusu sezon oncesi transfer bombası falan olamaz bunların tek sebebi yabancı ksıtlaması yoksa yüzüne bakmazsın bunların heeeeeee istiyormuyum elbbeteki istiyorum suan ki turk futbolunda galatasaray kadrosunda görmek istedigim en iyi yerli olcan ama çıksın bakım yabancı sınırlaması olcan molcan yuzune bakmayız 29 yasına gelmıs hayatında ılk defa boyle perfortmans sergılemıs aldıgın zaman satarak kar amacın olmayacak eeeeee olcana 10 euro verelım geçiniz...

Verelim demiyorum zaten ama isterler. Genelikle yazdıklarına ama katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt