Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 milyon € + Hajrovic bonservisiyle, Ontivero 1 yıl kiralık = Gökhan Töre

Umarım kabul ederler zaten hajrovicten bize bir fayda gelmez onu almak bir hataydı ama kabul ederlerse hem elimizdeki bir çöp yabancıdan kurtulmuş olacağız hemde kaliteli yerli bir oyuncu almış olacağız süper olur ama pek kabul edeceklerini sanmıyorum

Umarım kabul ederler zaten hajrovicten bize bir fayda gelmez onu almak bir hataydı ama kabul ederlerse hem elimizdeki bir çöp yabancıdan kurtulmuş olacağız hemde kaliteli yerli bir oyuncu almış olacağız süper olur ama pek kabul edeceklerini sanmıyorum

İyi teklif ama o 2'nin 2,5-3'e doğru yolu var gibi sanki. Hajrovic + kiralık Ontivero da iyi bence Kazan için.

Daha başarısız bir teklif bekliyordum ben. Güzel hamle olur.

İyi teklif ama o 2'nin 2,5-3'e doğru yolu var gibi sanki. Hajrovic + kiralık Ontivero da iyi bence Kazan için.

Daha başarısız bir teklif bekliyordum ben. Güzel hamle olur.

verilen para az gerçekten önemli olan kazanını para artı oyuncuyu kabul etmesi para halledilir ama hajrovici de alırsa çok iyi olur hiç olmazsa bir yabancı elimizden rahatça çıkmış olur tabi bu söylenenler gerçekse

gokhan torenin sozlesmesinde 7m veren alir diye bir kural vardi galiba, verelim 7i alalim

+ hajrovic piyasasi olan bir futbolcu, dunya kupasinda 1 gol atsa bile 4m euroya rahatlikla satariz

ontivero ise 7ligde bir takim belki kiralayabilir ve alacagi tazminati odersek anca gider

piyasada alacagim en iyi yerliler

1- gokhan tore

2- mevlut erding

3-omer toprak

4-nuri sahin

5-caner

6-ishak dogan

ishan,gokhan ve mevlut alirsak cok iyi is yapmis oluruz

ve sunuda unutmaylim, fenevin yerlileri hepsi 30 yaslarinda

gokhan gonul, volkan pisligi, emre belesoglu, bekir travestioglu, egemen ve digerleri gecen sezonki performansi saglayamaz

ve canerde gidici galiba, yabancilari ise kalir buyuk ihtimale

gokhan torenin sozlesmesinde 7m veren alir diye bir kural vardi galiba, verelim 7i alalim

+ hajrovic piyasasi olan bir futbolcu, dunya kupasinda 1 gol atsa bile 4m euroya rahatlikla satariz

ontivero ise 7ligde bir takim belki kiralayabilir ve alacagi tazminati odersek anca gider

piyasada alacagim en iyi yerliler

1- gokhan tore

2- mevlut erding

3-omer toprak

4-nuri sahin

5-caner

6-ishak dogan

ishan,gokhan ve mevlut alirsak cok iyi is yapmis oluruz

ve sunuda unutmaylim, fenevin yerlileri hepsi 30 yaslarinda

gokhan gonul, volkan pisligi, emre belesoglu, bekir travestioglu, egemen ve digerleri gecen sezonki performansi saglayamaz

ve canerde gidici galiba, yabancilari ise kalir buyuk ihtimale

hajroviç dünya kupasında çok iyi performans gösterirse belki talibi olur ama ben doğru düzgün oynayacağını bile düşünmüyorum.Ayrıca başkan töreye 7 milyon nakit vermez hatta hiç bir yerliye vermez bunu zaten kendiside söyledi.yerliler konusunda mevlüt hariç aynı fikirlerdeyiz umut gönderilebilirse mevlüt olabilir yoksa gereksiz zaten burak-umut-söz konusu yabancı forvet olacak büyük ihtimal.Gökhan töre-olcan-ishak alınabiliecek ve alınması iyi olacak oyuncular ömer-nuri gelmez canerde fb ile imzalar.Bizim için kadroya baktığımızda en önemli nokta kanatlarda yerli oynatabilmek ve yine beklerin birinde yerli oynatmak yabancı sınırını ancak bu şekilde çözeriz.Mesela nuri yi alsak çokda bize bir etkisi olmaz çünkü o bölgede zaten yerli oynuyor melo-snıjder-muslera bunları kesecek yerli olmadığana göre 2 yabancı hakkımız kalıyor ilk 11 için tellesin de ilk 11 oynayacağını düşünürsek geriye kalan 1 yabancıyı sağ bektemi-defanstamı-forvettemi yoksa kanatlardamı oynatacağız bu çok önemli onun için gökhan töre-olcan gibi isimlerin alınma ihtimali varken mutlaka alınmalı kanatlar hiç olmazsa yerli olur kısaca 2 kanat oyucusu en az biri yerli olmak şartıyla yine defans oyuncusu yerli olmak şartıyla ve yabancı forvet yeterli olur zaten bu sınırla avrupada yine en fazla gruptan çıkabiliriz onun için ağırlık yerli transferinde olmalı ve elimizi çabuk tutmalıyız.

gssözlükteki yazılanlara göre töre ve olcanı almışız

olcan için yekta + 3 milyon

töre için cash veriyomuşuz

mevlüt için dany + para

para pazarlığında sona gelinmiş

Olcan bizde Yekta da transfer hedefimiz olsaydi yine takas + para bayilacaktik. Alemci de kiymete bindi..

Su yabanci sinirina sebep olanlarin yatacak yerleri yok.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt