Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
Yektayı verdilerse yazık. Yekta nın değerini gidince anlayacak ergenuslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil ama solda oynayabilir pozisyon alma konusunda gerçi Balotelli konusunu spekülasyon olarak görüyorum ben açıkcası. Menez vardı o da kaçtı sanırım Milan'a. İnsigne'yi vermezler bize Lacazette için 15-20 bantına çıkabilirmiyiz bilemem pahalı olur Lyon ucuza vermez hayatta onu.
Yektayı verdilerse yazık. Yekta nın değerini gidince anlayacak ergenuslar
Hulk atti. Brezilya 3-0 Panama oldu.
Balo için konuşulan rakamlara göre yorum yaptım zaten. Bahsedilen paralar zaten 20 milyonlar değil mi Balo için?
Olcan Adın= Yekta+Umut +2.5 Milyon Euro
Gökhan Töre = 4.5 Milyon Euro
Xherdan Shaqiri = 2 Milyon Euro-kiralama bedeli-13 Milyon Euro opsiyon
Tolga Ciğerci = 3 Milyon Euro
Alex = Senelik 1.25 Milyon Euro imza parası*2 sene
Mevlüt Erdinç = 3.5 Milyon Euro+ Dany
Yeter bize.
Balotelli gelirse melo tarzı getirebiliriz 4 milyon euro kiralama bedeli yada sneijder gibi ucuza bırakırlarsa 10-12 milyon euro yoksa 20-25 vermeyiz kesinlikle .
Ciğerci'yi 3'e veriyorlarsa bizim mahalleye alalım.
Chelsea niye sattı bu Luiz'i hâlâ anlamadım sağlam bir forvet almak için mi acaba paraya eklerler belki.
Aynen oyle renkdas. Balo 99% bizde diyorum ben.
yekta geldiğinden beri bolca şans buldu
oyununu bir üst seviyeye taşıyamadı
istikrar da gösteremedi
gönderilirse üzülmem açıkçası
ama yektaya kadar gönderilmesi gereken çok adam var
İnşallah olur mutlu oluruz hepimiz ama ben pek sanmıyorum,torres gelir bence 6-7 ye yada gomis bedava.
Bu sene transferde gelir gider arası fark 10 civarı bekliyorum.
Kendinde diyorsun. Yektaya kadar gönderilmesi gereken çok oyuncu var. Yekta harika topçu değildir olağanüstü yetenekleri yoktur ama Türk futbolcusunda hiç olmayan istikrar ve profesyonellik var adamda. Yektayı sahaya koyduğunda ondan iyi kötü be alacağını bilirsin. Kulübe için yektadan daha iyi bir orta saha oyuncusu bulamassıntr de. Gidersin Nuri'yi alırsın eyv ama o da yedekliği sorun eder. Altını çiziyorum yedek kulübesinden gelecek en iyi oyuncumuzu kaybederiz yekta giderse