Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değil ama solda oynayabilir pozisyon alma konusunda gerçi Balotelli konusunu spekülasyon olarak görüyorum ben açıkcası. Menez vardı o da kaçtı sanırım Milan'a. İnsigne'yi vermezler bize Lacazette için 15-20 bantına çıkabilirmiyiz bilemem pahalı olur Lyon ucuza vermez hayatta onu.

Balo için konuşulan rakamlara göre yorum yaptım zaten. Bahsedilen paralar zaten 20 milyonlar değil mi Balo için?

Olcan icin yekta + 3m cok sacma buyuk hata olur

Orta sahada alternatif yok zaten bir de yekta'yi mi verecekler? Yuh derim!

Olcan icin 3m yeter de artar bile. Sozlesmesi zaten bitecek sezon sonu.

Chelsea niye sattı bu Luiz'i hâlâ anlamadım sağlam bir forvet almak için mi acaba paraya eklerler belki.

Balo için konuşulan rakamlara göre yorum yaptım zaten. Bahsedilen paralar zaten 20 milyonlar değil mi Balo için?

Önümüzde DK var tabii nasıl oynayacağını kestiremiyoruz hayal olur bence üstelik FFP olayında mimlenmişken bu kadar büyük bonservis ücreti zor. Kısacası Balotelli imkansız.

Olcan Adın= Yekta+Umut +2.5 Milyon Euro

Gökhan Töre = 4.5 Milyon Euro

Xherdan Shaqiri = 2 Milyon Euro-kiralama bedeli-13 Milyon Euro opsiyon

Tolga Ciğerci = 3 Milyon Euro

Alex = Senelik 1.25 Milyon Euro imza parası*2 sene

Mevlüt Erdinç = 3.5 Milyon Euro+ Dany

Yeter bize.

Ciğerci'yi 3'e veriyorlarsa bizim mahalleye alalım.

şubat ayında kulübe FFP'den dolayı transfer yasağı geleceği haberi gelmiş

bu nedenle panikle bolca transfer yapılmış

mayıs ayında fransadaki gücümüzü kullanarak

işi para cezasına bağlamışız

Chelsea niye sattı bu Luiz'i hâlâ anlamadım sağlam bir forvet almak için mi acaba paraya eklerler belki.

Çünkü bir stoper için önerilen para çok yüksek idi. Futbol piyasasında Luiz kadar fayda verecek 3 tane stoper alınabilir o paraya.

İnanılmaz bir rakam. Şunu kabul etmek gerek önce. Bir stoper önemli ama iki iyi stoper arasında devasa fark olması bi ortasaha bir kanat veya bir santrafor kadar mümkün değil. Futbolda farkı santraforlar ve ortasahalar yaratır. Yani Bayern'in çok ucuza aldığı Boateng ve Dante ile başardıkları ortada. Belirli bir seviyenin üstünde stoper ikilisi yakaladıktan sonra bu yatırımı ön tarafa yapmak lazım bana göre.

Bu sebeple Chelsea o paraya doğrusunu yaptı. Aldıkları paranın 3'te 1'ne o boşluğu doldurabilirler isteseler.

yekta geldiğinden beri bolca şans buldu

oyununu bir üst seviyeye taşıyamadı

istikrar da gösteremedi

gönderilirse üzülmem açıkçası

ama yektaya kadar gönderilmesi gereken çok adam var

Kendin de diyorsun. Yektaya kadar gönderilmesi gereken çok oyuncu var. Yekta harika topçu değildir olağanüstü yetenekleri yoktur ama Türk futbolcusunda hiç olmayan istikrar ve profesyonellik var adamda. Yektayı sahaya sürdüğünde ondan iyi kötü ne alacağını bilirsin. Kulübe için yektadan daha iyi bir orta saha oyuncusu bulamassın tr de. Gidersin Nuri'yi alırsın eyv ama o da yedekliği sorun eder. Yekta gibi otur diyince oturacak oyna diyince oynayacak bu kalitede adam bulamassın. Altını çiziyorum yedek kulübesinden gelecek en iyi oyuncumuzu kaybederiz yekta giderse

Kendinde diyorsun. Yektaya kadar gönderilmesi gereken çok oyuncu var. Yekta harika topçu değildir olağanüstü yetenekleri yoktur ama Türk futbolcusunda hiç olmayan istikrar ve profesyonellik var adamda. Yektayı sahaya koyduğunda ondan iyi kötü be alacağını bilirsin. Kulübe için yektadan daha iyi bir orta saha oyuncusu bulamassıntr de. Gidersin Nuri'yi alırsın eyv ama o da yedekliği sorun eder. Altını çiziyorum yedek kulübesinden gelecek en iyi oyuncumuzu kaybederiz yekta giderse

+ cok da fanatik bir gs'li. Varini yogunu ortaya koyan bir oyuncu.

Mandzukic benim hep bizim takımımızda görmek istediğim bir oyuncu. Belki ismi çok büyük görünmüyor Balo kadar filan ama benim futbol kriterlerime göre on numara topçu.

Keşke devre arası açılmasaydık da Shaqiri ve Mandzukic için sağlam bir teklifle Bayer'İn kapısını çalsaydık. Ne dersin üstad @Alpay Asma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt