Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mandzukic benim hep bizim takımımızda görmek istediğim bir oyuncu. Belki ismi çok büyük görünmüyor Balo kadar filan ama benim futbol kriterlerime göre on numara topçu.

Keşke devre arası açılmasaydık da Shaqiri ve Mandzukic için sağlam bir teklifle Bayer'İn kapısını çalsaydık. Ne dersin üstad @Alpay Asma ?

Alisamiyen.net de yazmıştım ben de aynısını. İkisi de çok istediğim isimler benim de.

Keşke ama hiç aklına bile gelmez bizimkilerin.

Alisamiyen.net de yazmıştım ben de aynısını. İkisi de çok istediğim isimler benim de.

Keşke ama hiç aklına bile gelmez bizimkilerin.

CL için

------------------------------------------Muslera----------------------------------------------

-Hamit-------------Semih-----------------------Alex-------------Telles------------------

-Shaqiri-----------Melo--------------------------Selçuk----------Bruma/Çolak/Olcan-

---------------------------------------Sneijder----------------------------------------------------

---------------------------------------Mandzukic--------------------------------------------------

Ligde Burak'a kanatta bile katlanabilirim onun için.

Balotelli nasıl italyan lan? Siyahi italyan mı olur?

Ara transfer döneminde yapılan transferler ffpden transfer yasağı geleceği haberleri üzerine alelacele yapılmış. Akabinde fransadaki bağlantılarımız sayesinde bu cezadan kurtulmuşuz. Rivayetler o yönde.

Bu arada yengemiz Hollanda için destek pozu vermiş.

Ezelden beri bir Uruguay ve Hollanda sempatizanı olarak ikisine de başarılar dilerim.

BpN242WIAAArHJX.png

Takasta Yekta kullanılacaksa yerine Mehmet Ekici transfer edilebilir diyorum 1.5-2m € ya alınabilir geçen sene sakattı bonservisi çok fazla düştü denenbilir diyorum.

Quaglierella nası olmaz milli takımda olum ya. En sevdiğim adam.

Eğer doğruysa 1 saniye bile düşünmeden kabul etmeli

Semih'de ciddi bir potansiyel var

ve bu yaşta Avrupa'ya çıkarsa bir şeyler yapabilir

ama burada kalırsa maalesef bu dandik ligde ilerleyemez...

Bursa serdar'a 6 milyon fiyat biciyor. Semih'i 6'ya yollasak yerini dolduracak imkanimiz yok. Yabanci kisitlamasi olmasa hadi neyse derim. En az 8-10 milyon cash vermeleri lazim.

4-0 oldu. Brezilya'nin atak gucu acayip ya. Ne kadar rahat sans yaratiyorlar.

Cümleten s.a. bi sorum olacak endogan adili geldimi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde bu tarz şeyler olmaz ya ne yönetim ne de taraftar zihniyeti bu olgunluğa erişemedi. Mesela Ontivero geldi kimse sabretmedi teknik direktör de tepkileri görünce geri adım atmak zorunda kalıyor. Bu biraz futbol kültürü sorunu.

Ayrıca santrafor ve stoper yabancı olacak deniliyor.

burak varken wesley varlen kanat oyuncusu alsak daha iyi olacak sanki bıktık 4-3-3 4-3-1-2 wesley solda oynamasından forvet yerine kanat mantıklı

gssözlükteki yazılanlara göre töre ve olcanı almışız

olcan için yekta + 3 milyon

töre için cash veriyomuşuz

mevlüt için dany + para

para pazarlığında sona gelinmiş

Eğer doğruysa Yekta'yı vermek büyük hata

Önümüzdeki sezonda en az 50-60 aralığında maç oynayacağız

ve bu uzun maratonu Melo-Selçuk ikilisi kaldıramaz

Yekta en azından Selçuk'u yedekliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt