Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
adam gibi bir stoper alınmazsa, dünyanın en iyi kanat oyuncunu getirin ŞAMPİYON olamayız.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu küçülme kavramını iyice sığ düşüncelere koymuşsunuz. Büyük transfer yapmamakta bir nevi küçülmek değil midir? Hadi formaya inanmıyorsun da, Peki nasıl satacaksın locaları veya kombineleri? Gelenler Olcan'a mı gelecek yoksa Rhodolfonun rakip oyuncuyu nasıl indireceğini izlemeye mi. Yapmayın arkadaşlar. 2 yıl'a yakın süredir stadyumu dolduranlar sabriyi izlemeye gelmiyorlar. Bruma Sneijder Drogbaya geldiler çoğu. kaldı ki ben konuyu balotelliye sabitlemedim. Balo veya başka biri de olabilir dedim. Yıldız transfer her yönden kazançtır kulübe. Başkanın Beşiktaş'a bu konuda giydirmesi de saçma. Giydirdiğin kulübün stadyumu bile yok.
Mevlut + Tore + yabanci stoper... Tamam artik belli oldu.
Büyük Ihtimal Ile Yeni Sezonda Lig'de Böyle 11 Olacak
Muslera
Sener Semih Rhodolfo Telles
Melo Selcuk
Töre/Olcan Sneijder Burak
Mevlüt
en kritik yer stoper mutlaka tecrübeli oyun bilgisi ve becerisi fazla avrupa da top oynamış birini almalıyız....
en kritik yer stoper mutlaka tecrübeli oyun bilgisi ve becerisi fazla avrupa da top oynamış birini almalıyız....
Bana kalsa 40 oyuncudan 25'ini gönderirim. Başkan 12 demiş. Oyuncuların yarısı kalıyor demekki.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
adam gibi bir stoper alınmazsa, dünyanın en iyi kanat oyuncunu getirin ŞAMPİYON olamayız.....
Chelsea bile Lampard,Drogba,Real, Raul,Guti,Barça Ronaldinho,Eto'o gibi adamları gönderdi,biz hala Sabri,Aydın gibi adamları çekiyoruz.Varmı böyle birşey.?
Onlar yasliydi, bizimkiler cok genc, gelecegin yildizlariD