Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam gibi bir stoper alınmazsa, dünyanın en iyi kanat oyuncunu getirin ŞAMPİYON olamayız.....

Yahu küçülme kavramını iyice sığ düşüncelere koymuşsunuz. Büyük transfer yapmamakta bir nevi küçülmek değil midir? Hadi formaya inanmıyorsun da, Peki nasıl satacaksın locaları veya kombineleri? Gelenler Olcan'a mı gelecek yoksa Rhodolfonun rakip oyuncuyu nasıl indireceğini izlemeye mi. Yapmayın arkadaşlar. 2 yıl'a yakın süredir stadyumu dolduranlar sabriyi izlemeye gelmiyorlar. Bruma Sneijder Drogbaya geldiler çoğu. kaldı ki ben konuyu balotelliye sabitlemedim. Balo veya başka biri de olabilir dedim. Yıldız transfer her yönden kazançtır kulübe. Başkanın Beşiktaş'a bu konuda giydirmesi de saçma. Giydirdiğin kulübün stadyumu bile yok.

Bir kere bizim locaların tamamı bildiğim kadarıyla 2-3 yıllık olmak üzere Sneijder ve Drogba'dan önce satıldı. İkincisi bizim elimizdeki takım yeterince iyi ve taraftar çekecek kapasitede. Her transfer de taraftar gelsin diye yapılmaz. Muslera-Melo-Sneijder vs. gibi adamalr varken gelmeyen seyirciyi geirmek için 20-30 milyonları riski çok büyük ve FFP cezası kapıdayken harcamak kusura bakmayın hiç mantıklı gelmiyor bana. Üstelik bu sadece bir oyuncu için. Stoper ve yerli transferiyle 50 milyou bulabilir.

Bu demek değil ki devre arası gibi gidelim çer çöp 10 adama 20 milyon harcayalım. Mesele basit. Gidip Shaqiri gibi 10-12 milyon değerinde bir yabancı kanat, 5-6 milyona bir stoper alıp Mevlüt ve Töre gibi 2 yerli ile tansferi 20-25'e kapatmak. Yani ne Balo gibi maliyeti 20-30 milyonu bulan adamlara yönelmek ne de 10 oyuncuya 20 milyon vererek kaliteyi düşürmek. 3-4 nokta adamı 20-25'e bitirmek. Kaldı ki bizim kanat sorunumuz santrafordan daha öncelikli bana göre ki mancini ve Başkan da öyle görmüş olacaklar ki Burak ile sözleşme uzattılar, Mevlüt'ü alıyorlar. Herhalde yedek oturacak adam 3 milyon vermeyeceğiz.

Büyük Ihtimal Ile Yeni Sezonda Lig'de Böyle 11 Olacak

Muslera

Sener Semih Rhodolfo Telles

Melo
Selcuk

Töre/Olcan Sneijder Burak

Mevlüt

:(

Daha kötüsü Sneijderi ortaya falan yazmayın. Mancini Sneijderi sol tarafta oynatmaya devam eder. Orta üçlüye ceyhun, yekta ikilisinden birini koyar.

Bruma yok olur gider..

Muslera, Sabri, Yabancı stoper, Semih, Telles, Ceyhun, Selçuk, Melo, Sneijder, Töre, Burak... Hayırlı olsun.

Eliaquim-Mangala-009.jpg

Tas gibi Stoper... .:(

Bana kalsa 40 oyuncudan 25'ini gönderirim. Başkan 12 demiş.Oyuncuların yarısı kalıyor demekki.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Baskanin transfer aciklamalari moralini bozdu. Ne dek töre konusunda bjkyr öncelik vermek. Bu haysiyetsizler yabancı kuralinda idrar etmedi mi

adam gibi bir stoper alınmazsa, dünyanın en iyi kanat oyuncunu getirin ŞAMPİYON olamayız.....

Biz cok gol yedigimiz icin degil atamadigimiz icin bu sene sampiyon olamadik. Cok ama cok gol kacirdik bu sezon buna arti birde deplasman kisirligini düsünürsek iyi kanser ettiler bizi.

Savunmaya o kadar laf atilmasina ragmen Kasimpasadan evimizde 4 yememize ragmen,Musleranin 3-4 mac sakat oldugu icin Erayin oynamasina ragmen yine de ligin en az gol yiyen takimiyiz. Kisin forvet ya da etkili kanat oyuncusu alsaydik sampiyon olma ihtimalikiz baya yukselirdi.

Bu saydiklarima ragmen sikecilere 4 puan kadar yaklasip onlara nefesimizi enselerinde hissetirirken kendi kendimizi bitirdik yine ve dagildik..

I am the one who knocks!

Chelsea bile Lampard,Drogba,Real, Raul,Guti,Barça Ronaldinho,Eto'o gibi adamları gönderdi,biz hala Sabri,Aydın gibi adamları çekiyoruz.Varmı böyle birşey.?

Asaletin Yeter@asaletinyeter_ · 1 sa.

Madem doğru değil doğru olmayan haberle ilgili Hocamız neden Baloyu gerekli görmedi demek ki gündeme alınmış ???

Yalan söyledik demenin farklı bir yolu.

Hala Mancinin gidebilme ihtimali varsa Lucescunun da gelebilme ihtimali var dolaylı olarak belki Alex Texiera hamlesi bile gelebilir???

yani Lucenin ayrılma şartlarını diğer oyuncularda kullanabilir ve ayrılabilir. Buda bize fırsat sağlayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt