Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balotelli de ortada kaldı.arsenal de yok artık.mancini beyfendi gerçekten oğlu gibi seviyomuş balotelliyi.

balotelli de ortada kaldı.arsenal de yok artık.mancini beyfendi gerçekten oğlu gibi seviyomuş balotelliyi.

Sergen ugrasma. Balotelli konusu tamamen kapanmis. Baskan cok net konustu iste. Fazla optimist olmayin her konuda. Sonra yönetim'e salliyoruz.

Ulan Emir Sarigül, utanmadan cikip hala konusuyorsun.

bjk olcay'ın sözleşmesini 2017-2018'e kadar uzatmış.

Hacıosmanoglu:''Olcan ailevi sorunlarından dolayı ayrılmak istedigini söyledi,biz de sorunları burada cözeriz dedik.Bir kez daha görüsecegiz''

Ben bu konuda bmn'de birkaç şey okudum , Olcan'ın siyasi görüşü nedeniyle tepki gördüğü hatta ana avrat sövüldüğünü okudum , malum akp'nin kalesi olan bir yer içinde Olcan'ın kendini iyi hissetmemesi normal .

10337758_796274943745400_856875405582977638_n.jpg

Forumda kac kişi bu sekilde bi yunan ,,köyü" ismiyle söyleyebilir ?

Gecun bu işleri

* LG G2 Tapatalk *

Ben bi duyum aldım dün gece

Mancini Mandzukici istiyor

DK sonrası cok büyük rakıp takımı cıkmaz ise GS e gelebilirmis

* LG G2 Tapatalk *

Aykut ve Ufuk'un sözlesmesi bitti. Eray da hic kalecilik yok.. Mutlaka bir tane alternatif türk kaleci lazim bize..

Gökhan Değirmenci Konyaspor'a gidiyor diyorlar.. Cok iyi kaleci, tam bize göre.. Bonservisi yok!

Milli maçlar sonrasında tatil için Zlatan, New York'a, Jimmy ve Erkan ise Türkiye'ye gelirken havalimanında beraberdiler. Erkan ve Jimmy'nin yanına gelen Türkler iki oyuncuya hangi takıma gideceklerini sorarken, Zlatan'ın ise iki oyuncuya, "Galatasaray'a gidin onlarda para çok" demesi herkesi gülümsetti.

Bu sözler bir ara Galatasaray ile anılan Zlatan İbrahimovic'in sarı-kırmızılı takımı yakından takip ettiğini ortaya koydu.

Aykut ve Ufuk'un sözlesmesi bitti. Eray da hic kalecilik yok.. Mutlaka bir tane alternatif türk kaleci lazim bize..

Gökhan Değirmenci Konyaspor'a gidiyor diyorlar.. Cok iyi kaleci, tam bize göre.. Bonservisi yok!

Biz beklemedeyiz, transfer falan yok, Konyaspor'la aramız mı bozulsun ? Centilmenlik yapmalıyız.

Mancini kalırsa yine hüsran olacak. Şikebahçe'nin avrupa'ya gidememesi ve maç sayısının az olması çok büyük bir handikap, Mancini bu rotasyonu iyi yönetebilecek kapasitede bir teknik direktör değil. Çünkü rotasyon demek oturmuş bir kadro üzerinde farklı oyuncuları gerektiğinde yerleştirip verimli oyuncuyu kızağa çekmektir. Mancini ise sürekli farklı oyuncularla, farklı taktikler denemeye çalışıyor.

Biz beklemedeyiz, transfer falan yok, Konyaspor'la aramız mı bozulsun ? Centilmenlik yapmalıyız.

güzel ironi..bencede bu centilmenlik mevzusu ne aysalın net olmasını istiyoruz camiamıza uygun klas oyuncular istiyoruz ceyhun salih tarzı kekanziler alınınca seviyemiz düşüyo gökhan inler gibi kalite futbolcu lazım emre canı kaçırdık ama başkanın bunları görmesi lazım artık gözümüzü açamadık hala farkında değiller tehlikenin

Teknik direktörümüz kadar cesur konusan kimse yok koskoca Galatasaray'da. Bizdeki kadro derinligi kimsede yok diyen Ünal Aysal hayal görüyor sanirim.

Yedekten girip hareket getirebilecek tek oyuncumuz sezon boyunca Umut Bulut'tu. Onun da nekadar iyi oldugunu herkes cok iyi biliyor.

Kiradan dönen Bruma ve Furkan (en azindan Süper Lig'de banko oynayabilecek seviyede) tüm kiralik oyuncular berbat.

yabanci kanat/kanat forvet, yerli kanat ve yerli santroforla transfer kapatilir bence.

güzel ironi..bencede bu centilmenlik mevzusu ne aysalın net olmasını istiyoruz camiamıza uygun klas oyuncular istiyoruz ceyhun salih tarzı kekanziler alınınca seviyemiz düşüyo gökhan inler gibi kalite futbolcu lazım emre canı kaçırdık ama başkanın bunları görmesi lazım artık gözümüzü açamadık hala farkında değiller tehlikenin

Astori de Lazio yolundaymış, oradan da çekilmemiz lazım. Bundan sonra böyle. Lazio ile ilişkilerimiz mi bozulsun ? O kadar Muslera'yı aldık, Cana'yı verdik...

Şaka bir yana, gerçekten umutlanmıştım bir ara, az ama öz transfer yapıp alınabilecek yerlileri bu kez alırız, doğru transferler yaparız diye. Ama son çizilen tablo gerçekten önümüzdeki sezonun da yalan olacağını gösteriyor hafiften.

Açıklama yapmasını bekliyor taraftar başkanın, yönetimin falan, açıklama yapmasalar belki daha iyi olacak artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt