- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.103
- 5.488
balotelli de ortada kaldı.arsenal de yok artık.mancini beyfendi gerçekten oğlu gibi seviyomuş balotelliyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
balotelli de ortada kaldı.arsenal de yok artık.mancini beyfendi gerçekten oğlu gibi seviyomuş balotelliyi.
5555 :nargile: Ve 1000 like @Uğur İz 'e gidiyor :tiphat:
Bu kadar çok mu istiyordun 1000. laykı?10 bildirim geldi korktum birden.Dedim bir pot mu kırdım acaba?DTeşekkürler layklar için.:tiphat:
3 Puan - Galatasaray Avrupa için 70 milyon TL kar etmeli Bu Haluk Yürekli'nin sitesinden de hayırlı bir haber çıkmadı hiç.Sneijder'le Muslera'yı satıyormuşuz.
Hacıosmanoglu:''Olcan ailevi sorunlarından dolayı ayrılmak istedigini söyledi,biz de sorunları burada cözeriz dedik.Bir kez daha görüsecegiz''
bjk olcay'ın sözleşmesini 2017-2018'e kadar uzatmış.
Aykut ve Ufuk'un sözlesmesi bitti. Eray da hic kalecilik yok.. Mutlaka bir tane alternatif türk kaleci lazim bize..
Gökhan Değirmenci Konyaspor'a gidiyor diyorlar.. Cok iyi kaleci, tam bize göre.. Bonservisi yok!
Biz beklemedeyiz, transfer falan yok, Konyaspor'la aramız mı bozulsun ? Centilmenlik yapmalıyız.
güzel ironi..bencede bu centilmenlik mevzusu ne aysalın net olmasını istiyoruz camiamıza uygun klas oyuncular istiyoruz ceyhun salih tarzı kekanziler alınınca seviyemiz düşüyo gökhan inler gibi kalite futbolcu lazım emre canı kaçırdık ama başkanın bunları görmesi lazım artık gözümüzü açamadık hala farkında değiller tehlikenin